Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KACZOLANDIA : Bajka o dzielnym Mariuszu z Błaszczakowa |
Zgodze sie - Sobieski raczej nie, lepsza Bols lub Soplica ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KACZOLANDIA : Bajka o dzielnym Mariuszu z Błaszczakowa |
a własnie jaką polecacie bo ostatnio słyszałam ze maksimus też się zepsuł jakościowo, rozważam soplicę, wyborową.
|
|
Rebel, nie mówilam o Gościńcu (chociaż mógł by przy okazji wtedy wystąpić - nie pomyślałam o tym)... Wiem, że do tego typu imprezy jego muzyka by się nie za bardzo kleiła ;) Chodzi mi bardziej o taki zwykły koncert, powiedzmy w któryś tam weekend, np. w Urzędzie Wojewódzkim (czyli tam gdzie występuje większość gwiazd w Łomży) ;)
|
|
to jest Łomża właśnie
|
|
Ja się przejde w sobote skoro taki "niezły" ;) A narazie poproszę o wasze zdanie (czy podzielacie pomysł mój i `zaczarujmniexd`odnośnie koncertu Czesława Mozila - http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 - zapraszamy do dyskusji ;))
|
|
654535353 mar
|
|
zamawiając przez allegro czekałem na łóżko 4 dni. Przywiózł je kurier. Pozdrawiam. mar
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=tUhAPyU_ZN4&feature=related Widzieliście kiedyś coś tak zajebistego na niebie? :)
|
|
Kejmil źle zrozumiałeś Ja nie wierze w gwiazdy. Wierzyli w nie ci co stworzyli i opisali religię chrześcijańską. Jeżeli nie wiesz jaki wpływ na tworzenie religie miała astrologia to znaczy ze nie wiesz nic. Pojęcie dobra i zła pochodzi z czasów kiedy ludzie obierali niezbadane wówczas słońce za Boga. Poniewaz po dniu pełnym słońca nastawała noc, stąd też powstał dualizm i postrzegania dobre-jasne, złe-mroczne, czarne. Ponad to zauważyli ze noc znosi dzień i nawzajem i stąd też odwieczna walka "dobra" ze "złem". Wyraziłam również, ze ludzie nie mają pojecia o rzeczywistach korzeniach religi którą wyznają i to fakt niestety. Wierzą, bo...Wierzyła ich babka, prababka itd Nie ma sztana, to ludzie z głupoty wyżądzają zło. Pozdro
|
|
na pewno nie :) od 7.30 sa wydawane numerki i jest ich ok 30. wieć trzeba być wcześnie. ja raz byłam o 6.50 to juz nie dostałam chmara ludzi juz czekała, nastepnego dnia pojechałam pare minut po 6 i byłam 6 w kolejce :) masakra :) weś gazetę żebyś się nie nudziła jak będziesz czekać :)
|
|
Współczuję Ci chłopaku, musisz mieć straszne życie skoro już drugi dzień siedzisz i wykopujesz stare tematy na forum.
|
|
nie kocha się za coś, tylko pomimo wszystko
|
|
Dalsze propozycje się skończyły? :)
|
|
Mogę Ci polecić użytkownika: spokojnesny. http://allegro.pl/show_user.php?uid=14159431 i jeszcze: kro_k1 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10890461
|
|
kania skąd masz informacje ze religia chrześcijańska pochodzi z astrologii, z "mądrego" filmu Zeitgeist, który jest kolejnym ktory chce podważyć istnienie Boga.. Nie można się opierać na jednym źródle albo na źródłach podobnych, akurat widziałem kawałek tego filmu i uznałem że jest tak zmanipulowany że nie warto w ogole na niego poświecać czasu. Kazdy może każda teorię podważyc, nawet ze 2+2 to 4. Ja duzo juz widzialem i nikt mi nie powie ze Boga nie ma. Pozdrawiam
|
|
Witam czy ktos moze mi podpowiedziec jakie kursy maturalne w Łomżyu sa dobre? Godne polecenia?
|
|
jeśli ktoś chciałby napisać do monopoly.pl w sprawie,że są problemy z logowanie w celu ,unieważnienia głosowania,o to jest e-mail na który można napisać kontakt@monopoly.pl ja osobiście też napisałem zobaczę co odpiszą,ale czym nas więcej w tej sprawie napiszę,że są problemy z logowaniem,to może jakoś to się potoczy inaczej trzeba próbować:-)
|
|
no to ile powstało tych świątyń od tamtego czasu ?
|
|
tak było w 2003 a dziś w 2011 wszystko jasne
|
|
realista jak nie wiesz nic na ten temat to sie nie wpier,,,,, psy not stop sie wpier/// tylko kazdy madry wie jak sie uchronic nara debileee i tacy spoleczniaki zakladaja takie tematy co sie nie znaja albo blm -- „Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |