wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pytanie do policji

Warsztat vis a vis wjazdu na Wyszynskiego, myśle ze bez wyciagania skrzyni da rade

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pytanie do policji

A z czym jest lepiej jak się nie wyciąga skrzyni?

Witam.Zadzwoń pod ten numer a wszystkiego się dowiesz:796511796

w necie to sobie znalazlem :P ktos jeszcze ze mna zamawia ??

Nieważne. Zamykam temat

Gdzie można dostać kupony promocyjne do McDonalda??

Tak wcześnie ludzie się zjeżdżają na obchody rocznicy zamachu?

No dobra to ja mam pytanie: To skoro trza odprawic taki rytual, swieczki,obrazki,rozance i te wierszyki, bo bez tego od razu do piachu to dlaczego ja slysze o tym dopiero pierwszy raz? Ksieza, koscioly trabia non stop o koncu ale dlaczego nas nie powiadomili ani razu o tym co trzeba w takiej chwili zrobic? Co taka wierzaca i modlaca sie cale zycie babcia jak bedzie poza domem, bez swieczki i w oszolomieniu zapomni co ma dokladnie sie modlic to ja piorun trzasnie?
Skad masz czlowieku ten tekst? Moze podaj jakies zrodlo?
Nieee no najpierw niech zniknie te zgorszenie wsrod kleru to moze dopiero wtedy uwierze. Bo to co sie tam wyrabia ogarniete jest wielka tajemnica, ksiezulki skacza po dyskotekach ale wszyskto cicho sza, po cichutku zalatwione, ksiezulkow tylko przenosza z parafii do parafii i dalej wielka poboznosc.
Jak ludzie maja wierzyc w Boga i te wszystkie swietosci, skoro jego najwieksi wyslannicy to zaklamance?
Ja chcialabym zey tu sie wypowiedzial jakies ksiadz na temat tyh wszystkich przepowiedni i reszty pororoctw, bo z jednej strony chrzescijanie wierza w rozne historyjki, ale z drugiej strony kto w to wierzy to chrzescijaninem nie jest. wiec o co tu kaman? Albo rybki albo akwarium. A jak nie to faktycznie oddzial na parterze w naszym szpitalu...

w mcdonaldzie:D

Jedzie ktoś do Łomży w czwartek? Chętnie się zabiorę i dorzucę do paliwa

legerdacoste imponujące portfolio złożone layout'ów pościąganych z netu (innych autorów). Mogłeś chociaż powymazywać "Created by ...... " to może nikt by nie poznał, że okradasz innych z ich pracy twórczej.

Człowiek ma prawo wyboru a co do mojego postu o tym sklepie to pozostawie to bez komentarza... Czy jest jakaś osoba w Łomży, która spedziła w UK wiecej niz 5 lat i pomagała załatwiać takie sprawy ? Chyba nie :) Równie dobrze mogłam powiedzieć temu panu że od tego typu spraw jest internet i że tam wszystko znajdzie ??

Pozdrawiam forumowych przemądrzalców - wiesz to pomoż a nie tylko piszesz głupstwa :)

Lans Bans hajs ... :D

DZIAŁA JA JUŻ SIĘ PRZEKONAŁEM!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org