Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Maciej Wąsik pamiętacie? Kradł paliwo |
W kamienicy na Sienkiewicza tam gdzie restauracja Amnesia jest dużo lokali do wynajęcia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Maciej Wąsik pamiętacie? Kradł paliwo |
Na ul Krótkiej,tam gdzie jest sklep z czapkami.
|
|
Witam, Czy ktoś wie, bądź zna kogoś w Łomży kto jest obeznany na temat zakładania działalności w UK ? Wiem, że na necie takich osób jest sporo jednak wolę porozmawiać na żywo. Interesują mnie wszystkie aspekty prawne związane z założeniem tam działalności, wymogi i formalności jakich należy dopełnić, a także potrzebuję doradzenia w wyborze najodpowiedniejszej dla mnie formy działalności. Oczywiście usługa odpłatna. Byłbym wdzięczny za kontakt do takiej osoby. Pozdrawiam
|
|
Kiedyś była IDEA i to było to. Pozniej ORANGE. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale kiedyś brało się pakiet 100sms za 1 zł. Także za 10zł można było mieć 1000sms i wykorzystać całe doładowanie. Pozniej zobaczyli, że ten chwyt był za tani i zrobili pakiet 600sms. Doładowanie 2x5=10zł, brało się pakiecik za 6zł a 4 zł praktycznie zawsze przepadały. Zawsze można było kupić 25 mieć 4 pakiety i 1zł na wielkie rozmowy.
|
|
nowe bloki na Łagody
|
|
www.mtpiatek.daportfolio.com Ceny mam dużo niższe jak te co podają tutaj - skąd Wy wzieliście 2000 zł ? ; oo Mogę podać Ci rekomendacje na maila. Pozdrawiam.
|
|
Z małym poślizgiem, ale pierwsze litry świeżego mleka od jutra będą już dostępne. Zapraszam
|
|
Akurat szef produkcji nie jest taki zły choć fakt pierwszy po przejęciu przez Francuzów był idealnym szefem produkcji który pracuje obecnie w innej firmie. Dyrektor to już inna bajka z handlowca na dyrektora to trochę dziwne jak była pani Domańska miała swoje zdanie i dlatego poleciała. Wieczne tłumaczenia że Toruń decyduje o wszystkim i tak się skończyło.
|
|
skonczylo sie rozmawiaj przez telefon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja bym się zastanowił co do pomocy koleżanki Lesia89, bo z tego co pamietam nieudolnie reklamowała sklep z mydłami. Jeśli ma tak Ci doradzać co do biznesu to daruj sobie poważnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |