Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ziobro podpadł Kaczyńskiemu. |
Możliwości zbyt wiele nie macie. Jakieś ulotki, ewentualnie rozwożenie pizzy, sprzątanie u starszych osób.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ziobro podpadł Kaczyńskiemu. |
Mi w salonie od razu powiedzieli, ze jezeli podpisze umowe z orange przez internet to telefon bede musiala odsylac tam skad umowe przywiezie kurier. Poza tym jeszcze jest taka ota kwestia co do oszukanych promocji. Wzielam telefon u nas w Orange w stokrotce abonament 59zl, w tym 100minut i 1000sms, sms poza orange platne 19gr chyba, ze sa niewykorzystane minuty to wtedy 1sms=2 minuty i co? Przez pol roku ani razu nie zaplacilam abonamentu 59zl mimo, ze nie wykorzystywalam wszysktich bonusow, bo raptem 2 dni przed koncem okresu rozliczeniowego znikalo mi 40 niewykorzystanych jeszcze minut. Poszlam do orange i co kur***? Okazalo sie, ze jest nalozona jakas blokada i pani ja zdjela i juz nie beda pobierane dodatkowe koszta. Poza tym ciagle wlaczaja mi bez pytania jakies dodatkowe platne herezje, to jakies wierszyki, a to halogranie. Juz mnie wkur*** ta cala ich polityka
|
|
Zgodze sie z poprzednikiem - jak komus nie pasuje ta pizzeria - są inne. A jezeli juz żadna nie satysfakcjonuje to zakasać rękawy i upiec samemu - innej opcji nie ma :) Poprosze o wasze zdanie - http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 ;)
|
|
Czy ktoś orientuje się, jaką długość ma bieżnia przy szkole nr9?
|
|
o całość?
|
|
No niektóre komentarze są do kitu że tak powiem ... Nie spodziewałam się tego po Łomżyniakach ... Ja nadal czekam na Czesława :)
|
|
jezeli calosc to okolo 1 km ;)
|
|
Tak to jest jak się nie szanuje pracy... później przez to cierpią inni...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |