Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie dasz Rydzykowi, zamkną cię w pierdlu! |
bóg załpac .......AMEN
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie dasz Rydzykowi, zamkną cię w pierdlu! |
a mi w to graj??????? czy nie ?????
|
|
http://nasygnale.pl/kat,1025341,title,Tak-sie-buduje-w-Polsce-nowa-droga-i-sie-juz-rozpada,wid,13222958,wiadomosc.html To tylko jeden z wielu przykładów. Wiem, że już nawet nie chce się słuchać narzekania na stan naszych dróg ale to co dzieję się w tym kraju jest chore. Ściągają z nas grube podatki wszystko idzie w zastraszającym tempie w górę a jeździmy po dziurawych jak ser drogach niszcząc auta. Dla przykładu- droga Nowogród-Stawiski, szkoda nawet roweru na jazdę tą trasą nie mówiąc o aucie, są wybite dziury na głębokość kilkunastu centymetrów, za kilka dni "drogowcy" je połatają i do następnych opadów deszcze będzie "ok" poza tym, że te kamyczki zalegające dalej na jezdni potłuką auto jak cholera.
|
|
Ale teraz, o tej porze roku?
|
|
tak chodzi mi o ta pore roku
|
|
Rok temu. I potwierdzam obiegową opinię. To jedna wielka LIPA
|
|
Jak dysponujesz 400-toma złotymi to polecam Druskienniki z noclegiem w hotelu przy aquparaku:) powinieneś sie dla 2 osób zmieścić w tej kwocie, w zależności ile pali samochód.
|
|
dobra. narazie czesc
|
|
ja tu nie mówie o policji jako całości tylko o tym że jedni idą tam z powołania a jedni trafiają tam przez przypadek i stąd potem mamy taką sytuację jaką mamy
|
|
faktycznie obsŁuga w Benku jest OK ale Pizza to jakiś kiepski Żart pijanego kucharza
|
|
Siedlisko Morena koło Ełku ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a mnie obslugiwala glupia kelnerka , nie no taaa,
|
|
dziala bardzo dobrze.
|
|
Droga na Ostrołękę to jeszcze bajki jest. Ale na Ostrów Maz. to już wcale tragedia.
|
|
Polecam drogę Nowogród- Zbójna bajka do roz****nia zawieszenia.
|
|
sczebiotka w jakim kosciele? a wracajac do tematu chcialbuym zobacyzc w Łomży Roberta Janowskiego i Tomasza Karolaka.
|
|
Ludzie, Wy chyba z nudów rozpisujecie takie głupoty.... Artykuł był odpowiedzią na sytuację związaną z konkurencją, która działała w Łomży w starym Atomie.
|
|
Kolego Jarku (KMKM Łomża), nie pisz o mnie i o tych stronach co ja robie. Wiem, że one są słabe. I nie pisz, że my tworzymy stronę wosp.lomza, bo to ja ją tworze. ty tylko pomogles. A wracając do cen to profesjonalne strony kosztuja. ok. 2.000 zł.
|
|
Do Lanek: skoro twierdzisz,że to piramida finansowa to masz obowiązek zgłosić to na Policję, ponieważ piramidy finansowe są w Polsce nielegalne. Jeśli tego nie zrobisz, sam bierzesz udział w przestępstwie. Bierzesz odpowiedzialność za swoje słowa?
|
|
JA MAM TO JUZ Z GLOWY.
|
|
... pamietacie te smaki i te buteleczki mmm ... jak nie bylo mivexu tortexu kotlinow helmansow i innych dziwnych smakow jedne albo jak kisiel inne z octem ze az jezyk boli. Pytanie - widzial gdzies ktos te ketchupy w lomyz?? Dzieki za informacje.
|
|
TAK BYLO JEST I BEDZIE-----------MIALA BYC IRLANDIA.
|
|
Ja niestety nie pamiętam, ale dziś wszystko jest robione byle jak, kiedyś liczyła się jakość teraz ilość i niestety jesteśmy skazani na to chemiczne ścierwo.
|
|
Rowniez ferenc. o to filmik z demonstracyjnej jazdy z Ferencem http://www.youtube.com/watch?v=174M7hb5_U8
|
|
Ale spójrzmy na zachód-Niemcy, tam nawet drogi dojazdowe na pola mają lepsze niż my trasy główne. Na malutkich wsiach mają idealnie równe drogi, my np. ulica Wł.Sikorskiego od ronda Lutosławskiego w kierunku nowego mostu, jedzie się tam jak wozem drabiniastym i te studzienki niżej..masakra.
|
|
Chemia w każdych artykułach, podam taki przykład: jaka byłem mały rodzice zabierali mnie na grzyby pamiętam jak dziś, że rosły dosłownie wszędzie, dziś w tych miejscach praktycznie ich nie ma właśnie przez tą chemię, wszystko jest pryskane i tak to działa na przyrodę. Za kilka lat zdrowa żywność w ogóle nie będzie dostępna więc jeśli ktoś ma jakiś skrawek ziemi niech uprawia swoje warzywa.
|
|
Ja juz kiedyś podjełam sie szukania tego ketchupu ale nici z tego juz nie ma tej produkcji. a baba nawet w jednym mnie wyśmiała ze teraz są lepsze i daje mi heinza ale to nie to samo.
|
|
Płytę CD sobie kup, ona odbija wszystkie fale, za WIEŚ ja sobie na lusterku przedniej szyby samochodu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |