Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O 6.00 rano bydlak miał krótki wybór... |
Rapier dolę jego skrócił i na grobie napis dano. Obie bały się go córki, gdy do kur wychodził rano.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O 6.00 rano bydlak miał krótki wybór... |
A widział kto może te pioruny kuliste?? Jakie wrażenia? Zaś te kręgi, o których pisze Vlad, to chyba nie kręgi, a jaka kwadratura koła, albo coś w tym rodzaju... Bo jakże to tak? Jak od cyrkla?? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ja się pod tym nie podpisuję, Ci co się pod tym podpisują są samobójcami. Jakoś tym Rosjanom nie śpieszno z przeprosinami za 123 lata zaborów, za 1920 rok, za 17 września 1939r. i za lata 1945-1989.
|
|
Cześć na Politechnice Warszawskiej wykłady mam z prof. W. Skarbkiem - wybitny informatyk, który pracuje w PWSIP!!!. Jeżeli kręcicie nosem na jego dorobek naukowy i twierdzicie że jego zajęcia są na poziomie podstawówki to znaczy, że niestety pokutuje jeszcze w Łomży wiejska mentalność - dokopać tym którzy chcą więcej niż przeciętnie. Brawo!!! A propos wyboru Uczelni z dorobkiem, tylko rodzice wiedzą ile to kosztuje. Podpisuję się na TAK za PWSIP w Łomży. Gratuluję. Gdy zaczynałam studia w Warszawie jeszcze Was niestety nie było.
|
|
Ja tam bym nie przepraszał bo i nie ma za co. A po drugie to oznaka słabości :) Co do Białorusi, to wg opinnii publicznej, tamtejsza ludność uważa, że to my jesteśmy awanturnikami i wsadzamy swój nos w nie swoje sprawy. Dla świętego spokoju powinniśmy przestać się nimi intersować, skoro im jest dobrze z Łukaszenką to co nam do tego. Czego my się wpieprzamy w czyjąś politykę? Pomogliśmy Juszczence i starczy. Nikogo się na Białorusi nie czepiają tylko nas...
|
|
No proszę, mamy się wszyscy sugerować opinią matyldy ?
|
|
marcin_23, Markac - a zajrzeliście do informacji pod linkiem? :D Podejrzewam, że nie bardzo - marcin raczej na pewno nie! :D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Zajrzałem, ale co to zmienia?
|
|
Tak, przede wszystkim sugestią żeby sobie odpuścić i tak bardzo nie zamartwiać sie o studentów PWSIP. Oni sobie na pewno poradzą. Przepraszam czy za troską annamira przemawia jakieś rozgoryczenie (może nie dostała pracy w PWSIP chociaż skończyła uczelnię z dorobkiem?) Życzę dużo słońca :)))))
|
|
„Państwówka” podobno powstała dla Naszego Regionu, dla ludzi ! W trosce o Nasze społeczeństwo. Zastanawia mnie ten fakt, bo wg mnie nic ona nie wnosi, a wręcz przeciwnie, „podkopuje” inne Uczelnie, prywatne to prywatne, ale łomżyńskie! Na państwówce są 2 kierunki: zarządzanie i marketing i informatyka. Nie rozumiem czemu akurat te, skoro jak ktoś się uparł i chciał je studiować to mógł to zrobić w Jańskim (zarządzanie i marketing) , czy też informatykę w Agrobiznesie. Po co robić coś co już jest ?!? jaki był cel tych działań? Doprowadzić do upadku prywatne Uczelnie ( to akurat się nie udało)? Czemu „papugują” !!!… kolejny „pomysł” pielęgniarstwo… skąd pomysł na pielęgniarstwo.??? Czy dlatego , że Agrobiznes dostał na nie pozwolenie i prowadzi rekrutacje?? Znowu się powtórzą ( o ile zostanie im ono przyznane). Czy Pan Pieńkowski nie może wymyślić czegoś sam? Co dalej, może otworzą jeszcze socjologię (bo w Jańskim jest) i rolnictwo ( Agrobiznes). Czemu nie otworzyć np. lingwistyki , pedagogiki, psychologii ?? Człowiek miał by wybór co chce studiować, a nie wybór tylko Uczelni, wszędzie to samo! Wtedy to miasto by „kwitło” przyciągało innych studentów, a tak przychodzą Ci sami tylko „rozkładają się” na 3 Uczelnie. … gdzie sens? Gdzie logika? Pozdrawiam
|
|
1. Szkoła płaci wykonawcom a nie podwykonawcom. 2. Jakość szkoły zależy przede wszystkim od materiału (studentów) a dopiero potem od kadry - najlepsi wybierają szkoły renomowane a na renomę pracuje się latami. Wykładowcy są różni (tak jak wszędzie) - są także całkiem nieźli. 3. Szkoła może paść tylko w przypadku braku naboru - nabór jest mały ale jest.
|
|
Westa nie widze w mojej wypowiedzi odnośnika do ciebie. A że rozumiesz to inaczej - nic na to nie poradzę. Pozdrawiam.
|
|
jestem studentem tej tej uczelni (studiuje tez na pb w bialym) i wkurza mnie wasze gadanie na temat tej szkoly . nie sadze zeby ta placowka tak szybko upadla , skoro juz dziala to na pewno tak latwo nie zniknie , bo w dobrze pojetym interesie tego miasta jest zeby taka szkola byla . co do studiow w innych miastach to mysle ze wiekszosc oczywiscie wybrala by studia w wawie bialym lub innym miescie , niestety nie kazdego stac na studia poza domem nawet na bezplatnych studiach dziennych. co do kadry to sa tam ludzie naprawde dobrzy , ale jak wszedzie zdarzaja sie prawdziwe barany przekonane ze to czego ucza jest najwazniejsze. nie koniecznie profesorzy to najlepsi pedagodzy , magistrowie sa czasem o wiele lepsi czego przkladem w tej szkole moze byc mgr Morgos ktorego z checia zamienilbym na wiekszosc profesorow z bialegostoku. szkola musi pracowac na swoja renome a jeden rok to naprawde za malo zeby oceniac ludzi ktorzy tam pracuja . nie zrozumcie mnie zle , nie bronie tu nikogo bo sporo zeczy w tej szkole robi sie naprawde zle , ale dajmy tej szkole troche czasu . jesli chodzi o studentow to nikt nie musi sie o nich martwic sami sobie poradza
|
|
Co myślicie o używanym słownictwie w Radio Eska w stylu: "zajefajne składanki" albo "wypasiona komórka"? Bo mnie mdli... To jest Radio czy ulica, gdzie rozmawia dwóch hip-hop-owców? Bez urazy dla tych ostatnich :)
|
|
Lepiej Crazy Frog niż Brus Li Kung Fu czy jakoś tak :/ Markac włącz sobie MTV albo VIVe i zobacz co tam leci , w ciągu dnia napewno półowa kawałku powtórzy się. Dlamnie Eska jest zajefana :) rewenant
|
|
xx dzieki za wypowiedz, własnie na kurs sierpniowy wysyłam 14-letniego syna, musze przyznac ze uspokoiłes mnie co nieco...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |