wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rząd PiS zadłuża na potęgę. Rekordowy skok

szczebiotka czy ty po cholerę w każdym poście cytujesz kogoś, nie masz sama nic do powiedzenia? Chociaż może i dobrze bo debila lepiej nie "słuchać"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rząd PiS zadłuża na potęgę. Rekordowy skok

ponad zlotowkę ulgowy,do piatnicy trzeba 3 razy kasowac jak sie nie uczysz a 2 razy jak sie uczysz >> a jak ktoś się uczy, ale żle tak na samych trójach to co ??

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

dom pogrzebowy zawsze będą klienci

koniec lipca br.

GŁOSUJCIE

Wg oficjalnych danych policji negatywnych decyzji na cały rok było 71% więc nie sądze bym jakoś szczególnie czuł się dotknięty że ujebałem ms-a bo to kwestia przypadku że ktoś znajdzie się na stanowisku na którym nie powinien być stąd potem afery że pomylono naboje, że pomylono adresy, pomylono osoby, zabili niewinnych cywilów itd itd przykładów są tysiące chociażby afery w szczytnie gdzie za egzamin na oficera podobno przekupywano egzaminatorów prostytutkami (tak zeznawali sami policjanci którzy tam byli)

Chłopie nie filozofuj i nie wyliczaj mi tutaj procentów ani kursów oficerskich ,bo wiesz co ? mam to głęboko w dupie ! Dla mnie ważne jest,że mam stałą robotę ,dobrą jak na te czasy pensję i przywilej emerytalny. Reszte mam gdzieś. Policja to 100tysięczna armia ludzi. Sam się chciałeś dostać do koryta, a jak cie oblali to wywalasz frustracje za swoje niepowodzenie ! Zamiast pisać głupoty o Policji ,lepiej szukaj roboty w cywilu za 1000zł w Łomży i nie interesuj się Policją bo nie masz z nią nic wspólnego. Jesteś tylko byłym kandydatem do służby ,który został oblany bo się nie nadawał. nara

Treść jest ukryta

W niedziele w Ostrołęce będą targi ślubne i tam znajdziesz takie zaproszenia. Targi są między 10-18, wstęp wolny, ul. Traugutta 2
http://www.targi.slub.ostroleka.pl/index.html

szczury

Omania miałaś rację SORKI.Ojciec nagrywał te rozmowy.

a jakie wypływają z tego wnioski???Na pewno każdy ma jakieś zdanie na ten temat.Pozdrawiam

slabizna ot i tylko tyle

Investor to Ty napisałeś "piramida finansowa"

hehe to kto napisał to: "Rolnicy wnioski mają składać..." bardziej chodzi o tytuł a konkretniej o składnie zdania...

czy ktos z was moze mi powiedziec czy po zaznaczeniu w akcie notarialnym dożywotniej służebnosci jednego pokoju w mieszkaniu na rzecz rodzicow potem po ich smierci przechodzi na własciciela mieszkania (własciciel ma brata) ale budynki sa tylko na wlasciciela.... no ale jednak ten brat istnieje, może ktos mial podobna sytuacje?

Nad tzw. "drzewo butelkowe" nad rzeką ? ;)

hehehe nawet ktoś czując powołanie na księdza nie zostanie nim bo nie każdy może zostać magistrem a ksiądz w Polsce musi mieć tytuł mgr dlatego nie zawsze ktoś kto ma nawet powołanie robi to co by chciał

mzoe w necie zamowimy w kilka osob kilka butelek :D ?

ja jestem za!

ale czy tak dobrej jakości ci ktoś zrobi w Łomży

Powiem Ci tyle że mam taką samą sytuacje ,,dożywotnią służebność '' i gdy byliśmy u notariusza jak przepisywaliśmy to zadałam takie same pytanie jak Ty ona mi powiedziała tak jak ja Ci napisałam wcześniej. Ale jak masz jakieś wątpliwości i chcesz się upewnić to radzę Ci wpisać w google ten temat i poczytać sobie lub przejść się do notariusza i sie dopytać .Życzę powodzenia

szczebiotka bądź cicho bo zaraz admin cię wyrzuci z forum, tylko cisza cię uratuje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org