Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
osły w Sejmie wymagają pomocy socjalnej ? |
namiar na dobrego majstra i niedrogo dekfach@interia.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: osły w Sejmie wymagają pomocy socjalnej ? |
Dokładam się :) Pan doktor nie daje znaku życia :( Nie kontaktuje się w ogóle z Mańczakami , wygląda to tak jakby nie było sprawy:) Taktyka na przetrwanie :):):):):):):)
|
|
no takie wymiary to musi być juz dobry majster!!!!co innego 11x12 to postawi juz byle kto!
|
|
ku..rwa a ja belke nieskrecona zostawilem ale lipa bedzie
|
|
"No wiesz szkola swoja drogą... Chociaz ja chodze do takiej gdzie wystarczy przeczytac temat i umiesz na 6 :)" no wiesz z taka wiedza to cie nawet do lopaty nikt nie wezmie...16 lat to czas na szkole, a nie prace, chlopak moze i cos by znalazl, ale dziewczyna...tylko jedno...
|
|
Nie jadlam w Benku i chyba sie nie odwaze, za to jadlam w Da Grasso i nie smakowala mi, cienkie i surowe ciasto i farsz taki jakis mdly...za to uwielbiam pizze z Diavolo mmm...pizza o nazwie uczta miesna pychotka, chyba jeszcze z tele2 nie byla taka najgorsza.
|
|
kilkuset? tzn ile? podaj jakiś przykład.
|
|
514 564 878 niedrogo i solidnie
|
|
hehe gangsterzy
|
|
Autor: BlackStar (---.elomza.pl) Data: 14-03-11 16:44 ja ani pozytywnego ani negatywnego zdania o tym nie mam - skoro jest, znaczy ze jest lub moze byc potrzebny :) Poprosze o waszą opinie - http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=363410&t=363410 :)
|
|
wielkie dzięki :) , w takim razie muszę się tam przejść. Może ktoś jeszcze wie o takowej szkole w Łomży?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |