Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urzad Miejski w Lomzy - PRZETARGI. |
dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urzad Miejski w Lomzy - PRZETARGI. |
Najlepiej samemu znaleść sobie firmę do której chcę się iść. Nie wiecie ile dostaje się miesięcznie za staż?
|
|
teraz mozecie podziekowac za kapitalizm i przejsc na bezrobocie
|
|
Udostępniam maila na profilu to napisz
|
|
W czym pomocny? Lepiej powiedz, czemu głosowy system informacji pasażera jest ściszony w autobusach? W końcu jak zamontowali nowy sprzęt, to niech korzystają z niego, a nie tylko z wyświetlaczy multimedialnych. A i drugie pytanie: Dlaczego montowano nowe systemy informacji głosowej, skoro one były w autobusach Volvo? (na samym początku użytkowania działały bez zarzutu,ale po ok 2tyg zostały wyciszone nie wiadomo czemu). I dlaczego wymieniono mono wyświetlacze czerwone wewnętrzne na durnowaty,znacznie mniej czytelne zielone? Czy nie widzicie, że to wywalanie pieniędzy w błoto? 0.o nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dzieki alize. ja nie chce zadnego ofe. chce miec gwarantowano przez panstwo emeryture. to smutne ze pozbawiono mnie prawa wyboru a czesc zarobionej kasy idzie nie wiadomo dokad - w rece jakich biznesmenow zza 7 morz, ktorzy maja odpowiednie mozliwosci - ktorych ja nie mam. pozdrawiam
|
|
To fakt,było bardzo dużo ludzi,każdy korzystał z pogody;-)A czy porobiłeś jakieś fajne fotki?
|
|
I masz rację. Pis teraz zrobił jakiś projekt żeby można wybierać gdzie kto sobie życzy.
|
|
Sativa - wyrok za pobicie policjantów? A w praktyce to będzie wyglądało tak: - Przepraszam Szanowny Panie Policjancie, absolutnie mi nic nie przeszkadza, jestem grzecznym chłopcem. Do widzenia Szanowny Panie Policjancie! I na ostatniej stronie w zeszycie do religii narysujesz JP, żeby rozładować swoją bezsilną złość. Czemu nie wyszedłeś w nocy i nie pogadałeś po męsku z policjantami?
|
|
504806387 u mnie robili i jestem zadowolona:)
|
|
Tobie też Januszek pieniądze jest winien? Jak byś chciał zrobić sprawę w sądzie to zapraszam. Jest nas 2 zawsze to taniej daj znać na 4lomża.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |