Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mówią, że głupich nie sieją, ale osobiście uważam, że PiS musi mieć gdzieś jednak plantację....Może pod Toruniem? :) |
Najlepsza jest ta szkoła, co mnie raz od Zawadzkiej przy dawnym białostockim, we wjeździe na Rondo Solidarności, z prawej strony wyprzedzała niebrzydką blondyneczką w roli instruktora ... i .... wzięła, bo puściłem, żeby nie było kolizji. Pani instruktor była albo nie wyrośnięta, albo w często instruktorskiej manierze zsunięta na fotelu, że tylko łebek się dyndał. Gdy ostatnio szukałem szkoły jazdy dla córci, pytałem czy nie maja jakichś blondyneczek na etacie :P Nieeee, no sorrry Ale i tak wybrałem bez blondi. A córuś zadała za pierwszym podejściem - daję jej prowadzić i widzę, że rzeczywiście umie :) Szkoła z Mazowieckiej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mówią, że głupich nie sieją, ale osobiście uważam, że PiS musi mieć gdzieś jednak plantację....Może pod Toruniem? :) |
Dobra, bo może za trudne... Wjeżdżałem na rondo a razem ze mną prawym pasem :D
|
|
Re: Mówią, że głupich nie sieją, ale osobiście uważam, że PiS musi mieć gdzieś jednak plantację....Może pod Toruniem? :) |
witam, czy wie ktoś gdzie znajdę stronę związaną z działkami na zawadach, interesuje mnie kupno takiej działki.
|
|
Ktos z Łomzy lub okolic dojezdza do Białego w czwartki na kurs sedziowski?
|
|
chwalisz się czy żalisz ? spać w nocy nie możesz i wylewasz swoje frustracje na forum ? kapucyna swojego możesz pobić. Większy pożytek będzie.
|
|
Ja również przyłączam się do pytania
|
|
Symulacja, inwestycja 10 000 PLN, na 3 m-ce zysk po opodatkowaniu ponad 100 PLN. Dane z 12.03.2011r.
|
|
KMKM Łomża byś się wstydził pokazywać takie portfolio :D gahahhaa. Dawno już takiego dziadostwa nie widziałem :D Jak zobaczyłem te strony to przeniosłem się w czasie do roku 1999 :D hahah
|
|
Zamknięcie wydaje mi sie trochę dziwne gdyż słyszałem że właściciele kupili nową hale w Toruniu, a wszystko co znajduje sie na Łomżyńskiej hali zostanie tam właśnie wywiezione a pracownicy Fabetu mają opcje zatrudnić się właśnie w Toruniu. I tu nasuwa sie zasadnicze pytanie skoro w Łomży były straty to zatrudniając tam obecnych pracowników Fabetu ma ich nie być ?
|
|
Jaką gwiazdę najchętniej byście chcieli gościć w naszym mieście? Ja mam dużo typów, ale najbardziej chciałabym zobaczyć koncert Czesława Mozila lub zespołu Wilki :) A wy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |