Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński w prostej linii potomkiem Bolesława Chrobrego. |
Wpadne może zobaczyć jak to hula. Mam nadzieje ,że łomżyńska społeczność będzie zadowolona z pływalni. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński w prostej linii potomkiem Bolesława Chrobrego. |
"Dla tych co jeszcze nie wiedza kto to Kamil Bednarek. To ten Pan z programy Mam talent któremu w czasie śpiewania zawsze się chce mocno szczać więc coby się nie oszczać na scenie ciągle przestępuje z nogi na nogę. Warto na to popatrzeć bo to niebywały talent coby mimo pełnego pęcherza śpiewać dla publiczności i się nie oszczać. Sam Kuba Wojewódzki był nim zauroczony poniewąz jako stary pienik tez ma problemy z trzymaniem moczu na wizji." haha riposta- to widać słychać i CZUĆ że nie znasz się, ale jakiś tani krytyk zawsze się znajdzie, szkoda że w Łomży, a co Ty sobą ciekawego reprezentujesz że innych tak krytykujesz?
|
|
stoly sa w centrum katolickim, i w sumie moge pograc :)
|
|
60 osob...tzn cala produkcje wygonili?? zamykaja fabet? moze wiecej szczegolow? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie interesuje mnie kogo i za co chcecie zatrzymać,ale świecenie ludziom po oknach lampami halogenowymi jest wkurwiają** i jeszcze raz oświetlicie mój pokój,to dostanę wyrok za pobicie 2 naćpanych przebierańców zwanych Policjantami. Akcja ma miejsce na Ks.Janusza i cyklicznie powtarza się od ok.2 tygodni
|
|
A ja na poważnie. Widziałam białego kota na skrzyżowaniu Giełczyńskiej i Woziwodzkiej. Wychodził z okienka w piwnicy. Warto popytać mieszkańców bloku, w którym jest jakiś bank i salon sukien ślubnych.
|
|
Sorry bardzo, ale gówniane te Twoje strony, KMKM.
|
|
Mam problem. Wczoraj zablokował mi się czujnik od wskaźnika paliwa. Zatankowałem za sporą sumę pieniążków, a wskaźnik ani drgnął. Wiecie co można zrobić?
|
|
koszt gazu to ok. połowa ceny gazu więc instalując gaz za 2000zł zakładając cene benzyny po ok. 5zł a gazu po 2.5zł to przy butli 45litrów gdzie wchodzi 33litry gazu (przynajmniej w moim wypadku) tankujac 25-ty raz gaz do pełna będziesz mógł powiedzieć, że zwróciły się koszty (jeśli czegoś nie popieprzyłem to jakoś tak)
|
|
Ostatnio pojawiło się sporo ofert promocyjnych w tym temacie. Jakie najlepsze oferty widzieliście i gdzie ?
|
|
Witam polecam Ośrodek u Kamińskiego a co do istruktora to polacam jak najbardziej Panią Agnieszkę poniewarz jest najnajleprza jest cierpliwa,spokoja ,poprostu jest fajną babeczką i nie ma dlamnie leprzego istruktora niż ona polecam ! na 100 % zdane prawko :-))) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Witam jestem pewna ze nie ma pani racji poniewarz ja konczyłam kurs u Pani Agnieszki i jest superrrrrrrrrr nie ma leprzego instruktora niż ona własnie jest cierpliwa moge ja z czystym sumieniem polecic bo jest świetna.
|
|
bo nie zrozumiałem ? lokat 3 miesięcznych ? Potrzebuję info, a nie chce mi się szukać. Mam do ulokowania drobną kwotę na krótki okres tak by wydać ją sobie latem, a nie chcę trzymać jej w tym banku gdzie mam pozostałą kasę .... coś podpowiesz ?
|
|
pan Michał 604 227 856 zadzwon pod ten nr, ocieplał dom mojej ciotki i w tym roku będzie robił u moich rodziców robi solidnie i nie bierze drogo, także moge polecić
|
|
Ja mam dekoder w Polsacie na kartę i nie mam zarzutów, działa idealnie :)
|
|
Posiadam aktualne testy do policji na rok 2011 928 pytan z odpowiedziami z testu wiedzy !!! Multiselect z poradnikami jak odpowiadac zeby zdac Szesciany do cwiczenia !!! Wywiad Zorganizowany I wszystko inne testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 www.policja2010.fora.pl
|
|
no i jest z czego wybierać - dzięki. o to mi chodziło
|
|
wygląda smacznie tylko szkoda że ten ser smakuje jak sama sól z olejem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zgadzam sie z chesapeake ze najlepsze to: Diavolo Da Grasso Presto i nie prowadze pizzeri dlatego moje wypowiedz jest obiektywna,nie stawiam na jedna firme tylko na 3 ktore maja innych wlascicieli i w kazdej jadlem...a tych co pisza benek to benek tamto...koledzy,wlasciciel,rodzina...przykra reklama,wlasnie mialem zamowic w benku..ale po przeczytaniu tego wszystkiego dzwonie do Da Grasso,pozdro
|
|
zaloz rolety i spij nie zawracaj glowy
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |