Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński z wizytą na Węgrzech - jak u siebie, szpiedzy, komuniści , donosiciele. |
CB radio i wodzu Ben Laden na czele
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński z wizytą na Węgrzech - jak u siebie, szpiedzy, komuniści , donosiciele. |
System informacji pasażerskiej jest jeszcze nie dopracowany Rozmawiałem z jednym z kierowców powiedział mi że po 8 godzinach pracy jak wróci do domu to on słyszy to w uszach te zapowiadanie.
|
|
Re: Jarosław Kaczyński z wizytą na Węgrzech - jak u siebie, szpiedzy, komuniści , donosiciele. |
Paweł dabrowski by stworzył ale administrować to nie bardzo ale ja jak cos to mogę . kontakt e-mail kmkmlomza@interia.pl nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
za tydzień weź kij, idź nad Narew i udawaj, że ryby łowisz xD
|
|
łowienie rybek mnie nie bawi... za tydzień w niedziele prawdopodobnie będę w trasie wiec przyszła niedziela mnie nie interesuje :) Wymyśl coś na za 3 tygodnie.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Rybek nie połapiesz tak łatwo bo jeszcze lód nie odpuścił
|
|
PHU TYSZKO - ma bardzo dobrą opinię w Łomży Tel: 604 933 769
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |