Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TELEEXPRESS - padł. Cześć jego pamięci. |
Potwierdzam automaniak.. też montowałem gaz u Kubusia i wszystko bez problemu. polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TELEEXPRESS - padł. Cześć jego pamięci. |
zgadzam sie że apteka na dwornej to wcale nie taka rewelacja jakby sie wydawało.Kusza "niby"promocjami a ceny maja wcale nie takie niskie a czasem wrecz przeciwnie.Na szczęście w Łomży jest tyle aptek że pacjent może wybierać.Mi osobiście bardzo podoba sie apteka na Ks.Anny,robie tam zakupy juz od jakiegoś czasu i nigdy nie narzekalam na obsluge.Panie w tej aptece są zawsze uśmiechnięte,chętnie pomagają i zawsze mają czas żeby zając sie pacjentem.A jeśli chodzi o ceny to byłam bardzo zaskoczona gdy pani zza okienka powiedziała że dwa opakowania mojego leku kosztuja kolo 12 zł gdzie w innej aptece cena tego leku to koło26 zł za opakowanie.,,a kupującym na Dwornej życze wytrwalości i duuuuuużo cierpliwości ....,
|
|
u Kamińskiego dobrzy instruktorzy ,ma swój plac, a co do pani Sylwi to nie mam zarzutów jezdziłem z panią sylwią i zdałem za 1 razem dobrze uczy i jazda z nią to sama przyjemność ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dla tych co nie wiedzą: Dialog to Polska firma i to jest prawda sam kiedyś tam pracowałem i wcale nie oszukują jest taniej i lepiej TP Polską już od paru lat jest sprzedana francuzom. Tylko nazwa została Polska. To jest zwykła zmiana operatora jak to jest w telefonii komórkowej Play,ERA , PLus itd tam gdzie korzystniej to się korzysta . To więc jakie oszuści?
|
|
a ja na ordynarną reklamę użyszkodnika przemek14555 Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: przemek14555 Posty: 1 Imię: cahgs E-mail: przemek14455@wp.pl mówię jedno: ranking! http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110304/REG20/830085632
|
|
Co za matka, szok. A co za idiota to nagrywał? Dzieciak krzyczy a jakieś półmózgi go nagrywajo, zamiast przy*ebać tej matce
|
|
Całą sytuację nagrywał ojciec dziecka;-(
|
|
rozkład zanjdziesz na www.mpklomza-waw.pl
|
|
a no tak sry na makowej oblukaj
|
|
Co sądzicie o MPK i o Klubie MPK ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W kwiku można pokwiczeć a w Gutach się pokąpać .
|
|
http://www.xeromax.com/
|
|
Ciężko jeździć przepisowo ?
|
|
A co chcesz sprawdzić czy kryminalna nie jeździ za Tobą?
|
|
w czyli piczka jest dobra pizza . no nie licząc chamskiego wystroju lokalu można zamówić do domu i nie oglądać tej przygnębiającej żenady
|
|
Witam czy Drodzy Forumowicze orientują się gdzie/czy w okolicach Łomży można zakupić ślizg laminat? Planuję zbudować domek dla dzieci ze zjeżdżalnią i potrzebuję zakupić w/w. Na Allegro istnieją oferty, ale cenę mocno podnosi koszt transportu. U producenta/sprzedawcy na miejscu mogę obejrzeć i dopasować właściwy model do planowanego domku. Pozdrawiam kamilk
|
|
Ja też ma OFE chociaż nie musiałem przystępowac :) Ale tam przynajmniej na rachunku jest żywa gotówka :) A czy a ZUS jest?????
|
|
ale czego ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |