Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Senator Anders o Trumpie i Trybunale |
Na głupie pytanie masz głupią odpowiedz eh. Idź do salonu kosmetycznego którego w Łomży nie brakuje lub niech koleżanka Ci przekuje, proste !!! Zero myślenia ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Senator Anders o Trumpie i Trybunale |
Jeżeli masz swój kolczyk (ten specjalny) to za 5zł przekuwa kosmetyczka na starym rynku :)
|
|
ja odstąpię dwa zaproszenia: cena 60 zł x2 :)
|
|
gdzie w Mątwicy? Masz kontakt?
|
|
denver TO TY WYPI.. KOŃIO BIJCO
|
|
Senatorska POLECAM, niedrogo,fachowo, uczciwie, chłopaki znają sie na robocie od lat...
|
|
ok,Dzięki za info zobaczę czy pomogło
|
|
oj przepraszam zapomniałem dodać że nie chodzi mi o te czarne Vectry tylko opla astre on będzie albo niebieski albo taki niebieski wpadający w zieleń nie pamiętam dokładnie
|
|
To juz rozumiem ceny w maskaradzie! Własnie ostatnio zauważyłam że na sklepie towar z dziurami i plamami a ceny cholernie wysokie!!! Jeżeli pracownice wynoszą dobry towar w jaki kolwiek sposób to muszą narzucić cenę za ten wyniesiony na tych ubraniach zniszczonych lub też nie wartych tej ceny!!! Jeśli będą tak robiły to dołączą do grona Pań które już tam nie pracują, a na ich miejsce przyjdzie ktoś kto nie ma na chleb i na życie i nie będzie myslał o wynoszeniu szmat tylko o tym żeby zarobić pare groszy. Napiszcie gdzie jest ten Tygrysek ??? Pozdrawiam :)
|
|
Gdzie w Łomży naprawię zasilacz od laptopa ?
|
|
Jeżeli ktoś szuka swojego psa - Owczarka Niemieckiego długowłosego, albo suki krótkowłosej, biegąją po drodze między Konarzycami a Łochtynowem. Suka prawdopodobnie została potrącona przez samochód, ma chwiejny zad.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |