wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie wierzcie, że się nie da obniżyć wieku emerytalnego i podwyższyć kwoty wonej od podatku

Jezeli Veneda stanie się chociaż odpowiednikiem suwalskiej Plazy to już będzie całkiem do rzeczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie wierzcie, że się nie da obniżyć wieku emerytalnego i podwyższyć kwoty wonej od podatku

Treść jest ukryta

Re: nie wierzcie, że się nie da obniżyć wieku emerytalnego i podwyższyć kwoty wonej od podatku

Treść jest ukryta

nie widze na mapie zadnego ronda polaczonego z Przykoszrowa.

Tutaj jest wpis w forum na gronie.

--------------

ja za jakieś 3 tyg będę zdawała w Łomży. byłam tam z moim z instruktorem trzy razy i nie jest tam tak źle. plusem jest że nie ma 3 pasowych rond ze światłami, tramwai, przejazdów i mało jest jednokierunkowych ulic.

ale jest tam taka pułapka na której mozna oblać. między innymi wyjeżdza się z małej uliczki (na dodatek pod górkę), skręt ostry w prawo na drogę z pierwszeństwem (uwaga na krawężnik!), a po 3 metrach znak stop na skrzyżowaniu, więc pamiętać aby się zatrzymać. ja to sie cieszyłam jak wyjechałam z tego pierwszego zakrętu ale nie zauważyłam STOPU, bo w sumie ciężko go zauważyć.

---------

Ciekawe na ktorej ulicy stoi ten znak?

Treść jest ukryta

jest jak ****

ja mialem plytke do routera wkladam i sie samo wszystko ustawia

.. a dajemy .. bo przekucie to nie to samo co przekłucie ..

my robiliśmy w polonezie obiad (2 dania) + tort napoje wyszło ok 45zł od osoby:)
naprawdę polecam.

Żałosne

Przyjęcie w Rysiu żenada jedzenie z resztek po sobotnim weselu..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org