Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprawdz na kogo oddac głos |
I powtarzam po raz kolejny: obóz był rzeczą dobrą. Pomysł z Laskiem Jednaczewskim jest poroniony, bo nie wyobrażam sobie, by dzieci z osiedla szły tam przez całe miasto. Ale dyskotekę można było urządzić 45 minut wcześniej i 45 minut wcześniej skończyć. A rodzice, na których życzenie urządzono dyskotekę, wykazali się typową mentalnością buraków - mi tam dobrze, a innych mam w d... Damiano - mnie też tacy od prywatek do 3 rano wkurzają. Współczuję. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprawdz na kogo oddac głos |
Ścieżki istotnie by się przydały, bo piraci rowerowi niedługo zaczną rozjeżdżać ludzi, jeżdżąc po chodnikach dla pieszych. Gros z nich nie ma dzwonków i już parę razy o mało mnie nie rozjechali, próbując mnie wyprzedzić z tyłu. gośka17
|
|
Budy Czarnockie "Chaberek - Dom Weselny" Cen i możliwości noclegu nie znam, pozatym polecam.
|
|
Rysiu, bez sensu sprzeczać się jest. Mniejsza już o to, co oznacza, jak piszesz, 'słabo płatną'. Pewnie 200 PLN/m-c, albo 180 PLN/m-c? Ja też mam 'słabo płatną', jeśli spojrzeć z punktu widzenia pewnych grup społecznych. Sedna dotknął franciszek pisząc, że radykalne poglądy 'nie przynoszą popularności'. To co, czy mam klepać 3 po 3: tak, ta Pani jest biedna, dajmy jej dolarów... Wygrałbym w tym biednym kraju wybory, ale kraj upadałby nadal. "Trudno docierają prawdy banalne..." jak pisał ktuś mundry. Pozdro.
|
|
Dobrze że można do Białegostoku dojechać inno drogo przez Zambrów lub Rutki :D tak samo jak do Grąd :D więc problemu dlamnie nie ma :P możecie robić wszystkie drogi oby tak dalej chce wiecej Remontów :D żeby Łomża była pięknym drogowym miastem z ładnymi rondkami :p mwi-11
|
|
w tym momecie lomza staje sie czarnym punktem na mapie polski i to nie z powodu wypadkow. tragedia. wczoraj poraz pierwszy widzialem korki na sikorskiego czego nie bylo nigdy. to ze remontuja drogi mi sie podoba ale zeby wszystko na raz to lekkie przegiecie. ciekawe co bedzie 1 wrzesnia kiedy zacznie sie rok szkolny. pozostanie pewnie tylko stary i niezawodny srodek transportu czyli auto pięty. pozdrawiam wszystkich kierowcow i zycze cierpliwosci.
|
|
Co do Fadomu to moge jedynie zgodzic sie do uroczej sali, ale jedzenie maja wstretne. Podali strogonowa z kielbaskami!!! Ludzie to straszne. Co kolwiek tam jadlam bylo BLEEEE. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a ile kosztuje olej w Lider Price?
|
|
No teraz to juz calkiem jestem w kropce. Bo co tu wybrac? Fathom? U Matysiakow? Jeden z hoteli? A ten 'Pod Losiem' tez wyglada na atrakcyjny. Ale przynajmniej mam juz cos konkretnego do wyboru. Wiec, dzieki! A z ta oferta Zywca, itd., Ryskago, to jam by sie juz tak nie wychylal. Bo kto wie? Moze, a nuz moze 'I make just take you up on your offer', jak to sie bajdurzy po tutejszemu. No i co wtedy? Ale chyba nie ma strachu, bo choc nawet i Krakow tez planujemy zaliczyc, to wszystko bedzie w takim pospiechu, ze watpie abysmy mieli czas na jakies powazniejsze 'dystrakcje', acz ten caly pobyt to tylko dwa tygodnie. Moze innym razem? Juz w Lomzy? Pozdrawiam, wychu
|
|
Ależ mnie sprowokowali !! Już nie zdzierżę. Kilku osobom na tym forum ciągle bacznie się jednak przyglądam. Wbrew pozorom czytam większość Waszych wypowiedzi. Jestem na przymusowym odwyku internetowym (Ryskago - Ty jak zwykle wszystko wiesz najlepiej), zaleconym przez osobę, która ma na mnie zgubny wpływ. Krótko odnosząc się do tego postu : 1. Ryska: "nigdy nie mów nigdy" :-)) 2. Wychu: jestem do dyspozycji !! -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
Potwierdzam - jest do bani.
|
|
do Mag: " z tego co wiem to PWSIP jest pierwszą państwową uczelnią w Łomży" i dobrze, bardzo dobrze!to się chwali..ale czemu nie wyszli z innymi kierunkami tylko z takimi, które już w Łomży działają. Własna inicjatywa, pomysłowość! JEst tyle "ciekawych i obleganych kierunkow" Co z tym? Porównując do rynku. Czy np. w mieścinie, w której są 2 zakłady fryzjerskie ktoś otwiera 3 zakład fryzjerski, a może lepiej np. kosmetyczny, bo takiego tam nie ma? Zyskuje różnych klientów, będą przyjeżdżać z okolicy - jest przecież tylko jeden,ma "popyt". nie jest to coś powtórzonego. Gdyby otworzył kolejnego fryzjera, Sam wiele by nie zarobił, a innym zakładom odebrał. W mieścinie jest wybór, może to przyciągnąć innych albo i tych samych. BO czy nie można chodzic do fryzjera i do kosmetyczki. Analogicznie jest w Łomży z Państwową Szkołą, ona jest tym "3 fryzjerem", a po co! JAk mogła być "kim chce". MAm znajomego, ktory ukonczyl obie prywatne Uczelnie. Czemu? Bo w jednej chodzil na informatyke, a w drugiej na zarzadzanie ROZNE KIERUNKI! i WYBÓR! NIe wszystkich stać? Są stypendia socjalne, dość wysokie... w prywatnych. Koszt studiowania jest naprawde niski. Sa tez stypendia naukowe ( nie wiem czy państwo przyznaje czy uczelnie?, albo i panstwo i uczelnie). JAk ktoś chce studiować i się do tego przyłoży to jeszcze może na tym zarobić :-)))
|
|
No ale upada ta szkoła czy tylko ci sie wydaje ze upada ,bo rachunków nie płaca?Szpital pare lat nie płaci na czas rachunków i tez upada juz X czasu,czy to powód zeby zmieniac lekarza rodzinnego i przeniesc swoja karte do białegostoku?Jesli tak to napisz jakiego lekarza polecasz ,a jesli to co piszesz to tylko ci sie wydaje,to skoncz ten temat bo takie gdybanie to mozna o wszystkim ciagnac .Jak ten rektor P czy jak mu tam cos sprzeniewierzył abo zle wydał to jeszcze nie znaczy ze szkołe szlag trafi(chyba ).Moze ktos z toba rozmawiał na ten temat i powiedział ci ze szkoła sie rozpada ,to jestem ciekaw kto i czy to pewna informacja(tylko nie wujek cioci brata zony ,bo to bedzie cienkie)
|
|
do PKSów podążajcie , Polskie Dobre i Tanie :p -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
Przyznaję rację. Posta pisałem 27.7, potem zniknąłem z miasta, wróciłem 2 dni temu (2.8) i faktycznie Neostrada chodziła mi tragicznie. Zaznaczam jednak że podczas pisania posta było naprawdę maksymalnie-znaczy się niepotrzebnie Tepsę pochwaliłem. Nawet chcialem wejsc na 4lomza i o tym napisac albo zobaczyc czy u was tak samo ale ledwo mi sie strony otwieraly. Dziś wieczorem za to wszystko chodzi bezblednie, napiszcie jak jest u was. Mam nadzieję że tą pochwalą nie sprowadzę kłopotów jak ostatnio....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |