Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KIedy reforma emrytalna? |
A może by tak jakiś zakład pracy na początek??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KIedy reforma emrytalna? |
jak można byc tak naiwnym ? zamiast 3 ton 1 ? ślepy by zobaczył to widać na oko !!!!!gratuluje zdrowego rozsądku !
|
|
Witam, W przyszłym tygodniu będę zdawał prawko w Łomży. Chciałem zapytać gdzie znajdują się znaki stopu. Ostatnio oblałem na czymś takim wiec jestem przeczulony. W ogóle gdzie sa jakieś trudne miejsca gdzie można sie naciąć i zrobić błąd? Pozdrawiam Wieslaw
|
|
Jak się nie patrzy na znaki to nic dziwnego, sorry, ale nie chciał bym Cię spotkać na drodze.
|
|
Nie zatrzymuje się przed znakiem stopu:)))))))) Zatrzymuje się przed linią ciągłą a nie toczy dalej:)
|
|
A co ty się tak panów policjantów uczepiłaś? trudno żeby z tobą krok w krok chodzili. Policja tez niedofinansowana w tym kraju. Starówka nie jest wizytówką naszego miasta. Ja pamiętam jak było tam dużo drzew, fontanna i żuliki, w dzisiejszych czasach żulików by nie było, a ładnie by sie to wszystko prezentowało, gdyby o to zadbać. A tak co mamy? Patelnię i nawet usiąść nie ma gdzie. Żadnych gustownych ławeczek a marnej jakości siedziska pod drzewkami. Fatalnie.
|
|
na podwójnych ciągłych przy zakrętach uważaj i przy wymuszaniu pierwszeństwa
|
|
I nie jedź po warszawsku a trzymaj się prawego pasa na dwupasmówkach:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W końcu może będzie jak w innych miastach, że będzie można wyjść wieczorem na starówkę na kolację z winem. Może powstaną jakieś fajne knajpki i będą ludzie przychodzić na Stare Miasto. Oby tak się stało !
|
|
Sakd jestem? A stad: http://www.youtube.com/watch?v=pmd-Dmn5GW4
|
|
Ciekawe czy u was jest tak ladanie...
|
|
Gdzie tanio przekuję uszy np w chrząstce.?
|
|
U kowala. Tylko czy w Łomży jest jakiś ?
|
|
Czy w Łomży są jakieś zajęcia NP MATEMATYCZNE CZY FIZYCZNE, albo jakieś artystyczne czy sportowe? Dla ludzi z pasją. No i za darmo:)
|
|
ludzie nie macie pojęcia o gazie a się wpiealcie!! szok nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dupę sobie zakolczykuj
|
|
Treść jest ukryta
|
|
prawo zemsty _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Zaraz zbacze na mapie gdzoe to jest, mape wgram do glowy, glowe polacze z kiegownica i zdam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |