Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żołnierze wyklęci złamali rozkaz |
Dyskusja sprzedawców z rynku,którzy zachwalają swoje towary rynkowe.W polskiej irlandi powinniśmy kupować w sklepach znanych marek!!!!!!HA!!!!ha!!ha,ha,ha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żołnierze wyklęci złamali rozkaz |
niestety ogłoszenie już nie aktualne...
|
|
Po artykule wnioskuje iż redakcja jest strasznie przeciw !!! nie chcęe mi sie po raz kolejny pisac jak to jest w innych miastach bo wielu łomżyniaków wyjeżdzających poza nasze miasto widzi i wie że w żadnym mieście nie stanowi problemu wypicie piwa 30 metrów od kościoła tylko u nas to jakiś straszny problem , a pan Paweł Kołakowski jako były uzależniony niech sie nie zgrywa takiego cwaniaka bo spozywanie alkoholu w jego czasach diametralnie różni sie od tych czasów. To że nasze miasto umiera i to że po 18 starówka pustoszeje to tylko zasługa takich ludzi jak ten pan!!! p.s. W Watykanie na placu św. Piotra jest około 15 miejsc gdzie sprzedaje sie alkohol i jaoś nikomu to nie przeszkadza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
wejdż na www.kacpucyni.lomza.pl to się na pewno dowiesz....
|
|
Panowie redaktorzy z 4lomza osobiscie pofatyguje sie na dworną i ostentacyjnie wypije flaszkę przed waszymi drzwiami !!!!!!!!!!:) paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
Witajcie, Ceny benzyny mnie powalają więc chciałabym założyć instalację gazową do mojego autka. (Honda Civic 1.6). Nie wiem gdzie w Łomży lub okolicach to zrobić. Znajomi polecają mi zakład Kubuś, tutaj maja stronę: autogaz-kubus.pl Może ktoś się wypowiedzieć czy warto ???
|
|
1,6 i gaz to ile ci pali?
|
|
moi szpiedzy doniesli o awarii jednegom polpakowego wezla wyhodzoncego na zahud , ale józ jest okiej :)
|
|
jakby co to tylko Kubuś w Piątnicy
|
|
Moze bombis to wlasnie ten mezulek...
|
|
Jeams mój pies nasra pod twoimi drzwiami.Może być?
|
|
bo babę to trzeba krótko
|
|
Lanek napisał(a): "Wystawianie komentarza NIE jest OBOWIĄZKOWE" Emiśka napisał(a): "No ubawiłam się tym tematem! :D NIE ma OBOWIĄZKU wystawiania komentarzy na Allegro i tyle." wladek napisał(a): "Tam powinien... jego sprawa" i kilka innych postów innych osób. NIE ma OBOWIĄZKU spuczania wody w kiblu po sraniu. NIE ma OBOWIĄZKu mówienia dzień dobry i do widzenia sprzedawcy w sklepie NIE ma OBOWIĄZKU wstrzymywania się od pierdzenia przy wspólnym obiedzie. A więc jeśli ktoś kto nie wystawia komentarza pozytywnego za udaną tranzakcję (jeśli jest pewność że z mojej strony wszystko było dobrze) równie dobrze może: 1) nie spuszczać wody w kiblu po sraniu 2) nie mówić dzień dobry i do widzenia sprzedawcy w sklepie 3) nie wstrzymywać się od pierdzenia przy wspólnym obiedzie Ps. Ja bym taką osobę nazwał po prostu skur wysynem i chamem. Udanego dnia.
|
|
poszukaj sobie w starych tematach, było tego full, ja polecam bogdana z kraski albo senatorska
|
|
Nieważne,czy to prawda,czy nie.Z takimi srawami nie chodzi się do telewzji.Są od tego inne instytucje.Tą sławą robi krzywdę sobie i swojej rodzinie(i nie mam na myśli męża)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |