wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
popieram apel aby biskup Tadeusz Bronakowski i inni polegli księża z całej diecezji nie pili alkoholu w sierpniu

do psychiatry to się powinieneś Ty się udać. Weź się za pożądno prace a nie obijanie to i płace bedziesz miał odpowiednio a po drugie to lepiej weź się za pilnowanie swoich dzieci a nie oczerniać porządnych ludzi którzy płacą podatki z których Ty popierasz zasiłki na dzieci

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: popieram apel aby biskup Tadeusz Bronakowski i inni polegli księża z całej diecezji nie pili alkoholu w sierpniu

Laola bo ta cukiernia jest miedzy ulica Wojska Polskiego a straza i po stronie strazy.

Re: popieram apel aby biskup Tadeusz Bronakowski i inni polegli księża z całej diecezji nie pili alkoholu w sierpniu

http://www.mmlomza.pl/artykul/galeria-veneda-pierwsze-prace-na-placu-budowy-307141.html

oby oby....

A bo to pierwszy raz? Telefon też nie działał. Mam umowę z Vectrą od jesieni - w ciągu 3 miesięcy kilka awarii internetu i telefonu. Mając neostradę przez 6 lat nie miałem tylu awarii co w ciągu tych 3 miesięcy ... ogólnie internet i telefon w Vectrze to dość awaryjne usługi, chociaż od stycznia zdaje się że to pierwsza awaria ...

daj namiar na siebie

Oby tak :) w końcu

tak to fakt ceny ostatni kosmos,ale przynajmniej obsługa się zmieniał(całe szczęście nie ma mister blondi,której chamstwo nawet z butów wystawało)

Przekładka sieci ciepłowniczej. Do tego nie jest potrzebne pozwolenie na budowę Marketu. Wystarczą stosowne zezwolenia dotyczące samej sieci.

Jakie nowe C3 chyba nie wiesz o czym mówisz to nie on kupił...Widać mało wiesz...

Ale jak naprawili to gra i buczy:

http://www.speedtest.net/result/1195103473.png

http://www.youtube.com/watch?v=NR-ofePXj9E&tracker=False

posiłkuj się "szukaj", całkiem niedawno była rozmowa na ten temat.
Pozdr.

Znam kobietę od lat i powiem tylko, że nie wierze w ani jedno jej słowo.
Widziałem kiedyś jak chłopina zebrał od niej niezły opierdziel na jednej imprezie, tak nie robi kobieta zastraszona.

Widzę, że w polityce się nie udało to próbuje w TV zaistnieć.

A ja polecam Wojciech Dyl Piątnica Nowoprojektowana 1 .Mam założony gaz 3 lata temu i zero problemów oby tak dalej mój znajomy także zakładał u niego i jest zadowolony.

Witam, jeżeli chodzi o MS to nie miałam pytania o "czasopisma techniczne ...", za to miałam pytanie "czy codziennie czytam artykuły z pierwszych stron gazet" - odpowiedziałam, że nie. Miałam też pytania typu: czy mam dobry apetyt; czy jestem osobą ambitną; czy lubię kierować czy wolę jak mną kierują; czy jestem osobą energiczną; czy wolę pracować sama czy w grupie itp. Natomiast jeżeli chodzi o WZ to jest to krótka rozmowa z trzema osobami. Jedna to psycholog, pozostałe ciężko powiedzieć czym się zajmują, ale to one zadawały pytania. Pani psycholog siedziała tylko i obserwowała jak jest się ubranym, czy dużo się gestykuluje, jaki jest ton głosu, czy patrzy się im prosto w oczy czy w podłogę itp. Jeżeli chodzi o pytania to standardowo pytali się każdego z nas o stopnie policyjne, korpusy, dlaczego do policji, w jakiej służbie, czy jest się świadomym, że na początku i jak trafia się na ulicę, co to znaczy być mobilnym, czy uważam się za osobę mobilną, dobre i złe cechy policjanta. Mnie się później pytali jak przygotowywałam się do WZ, więc powiedziałam że przeczytałam tylko ustawę o policji. W związku z tym zaczęli pytać się o to z jakiego dnia jest ustawa, kto może zostać policjantem, obowiązki policji. Ale okazuje się, że nie wszyscy przechodzą, u nas oblali dwie osoby, w tym chłopaka który drugi raz podchodził do WZ.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org