Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruch oporu przeciw Franciszkowi? |
Praca uszlachetnia a ja chcę być szlachetny i szukam pracy, może ktoś coś wie gdzie można zdobyć pracę, oczywiście mam na myśli Łomżę lub okolice.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruch oporu przeciw Franciszkowi? |
http://www.youtube.com/watch?v=NR-ofePXj9E&feature=player_embedded Dziadzio popisał się prawdziwą postawą obywatelską :D paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
w makbudzie do lopaty szukaja powodzena 2000 tys daja
|
|
Najlepszy w Łomży jest Z. Borkowski - u niego 8/10 osób zdaje za 1szym razem (i to są potwierdzone dane, nie takie z kapelusza).
|
|
Tak za 100 . Chce za 40 zł kupić jeden . Sprzeda ktoś ?
|
|
To uważaj bo już nie jednego wkręciło, jak coś to podaj e-maila.( coś ci powiem) paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
maruda napisał/a: ''Tylko dlatego że nie daję wydymać się jakiemuś cwaniaczkowi ????'' na pewno nie dałeś się wydymać???
|
|
ty, to był cios po którym się nie podniosę. a wracając do mojego pytania: trochę w innym temacie napisałeś, że dostałeś podwyżkę 70%, musiałeś strzelić gałę pod biureczkiem... . M.in. dlatego domyślam się, że i komin tobie mógł ktoś przeczyścić. Stąd pytanie.
|
|
nie
|
|
Demeter dzięki za troskę :)
|