Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niecałe 17 % łomżyniaków \" zadowolonych \" z afery |
ludzi bezdomnych i bez środków do zycia jest coraz więcej. Wielu z nich się z tym nie obnosi bo się tego zwyczajnie wstydzi. Tylko w skrajnej desperacji ludzie wychodza na ulice i proszą o wsparcie. Nie odmawiajcie im tej pomocy - nie wypytujcie na co , szukając usprawiedliwienia dla swojej zwykłej chciwości . Jezeli któs wychodzi i prosi o pomoc ma wystarczające do tego powody. Często zadawanie kolejnych pytan powoduje u nich rozdrapywanie i tak krwawiacej rany. Dlatego czy to filetowy nos czy staruszka czy ktokolwiek inny zwróci się do ciebie o pomoc to daj co masz nie musisz wiele ale twoje dobre serce wsparcia innych jest tu najwazniejsze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niecałe 17 % łomżyniaków \\\" zadowolonych \\\" z afery |
Łomzyniak33, wejdź na stronę, którą podałam wyżej. Tam są dwa numery telefonów do osób, które prowadzą zajęcia Krav Maga.
|
|
ciekawe skąd jest ta babka od jajek ?:)
|
|
witam wszystkich i uprzedzam przed nowo powstalym ogloszeniu bus praca mile widziana znajomosc miasta ostroleka nie dzwoncie szkoda kasy na telefon i czasu pan ktory usilnie poszukuje kierowcy do firmy kurierskiej opek na rejon ostroleki to wykorzystywacz z nie-ukonczona szkola i ktory nie potrafi sformulowac nawet zwyklegoo ogloszenia i numer podaje do zony ktora ma mu sluzyc jako sekretarke i umawiac na spotkania w pizzeri osteri otoz praca polega na rozwozeniu przesylek na terenie ostroleki jest ich bardzo duzo bo okolo 80 na ogolny czas pracy 8 godzin jest to nie mozliwe do zrealizowania wiec potrzeba okolo 13 godzin ostrej charowy a wynagrodzenie w odniesieniu do wykonywanej pracy smiech cytuje:(przy dobrych wiatrach do 1500zl wyciagniesz jak bedziesz zapierdalal)takze po takiej rozmowie z pracodawca i jego slownictwie nie warto i umowa o prace po okresie probnym jak powiedzial cytuje :(3-4miesiace zobacze czy sie nadajesz i podpisze umowe chyba ze nie chcesz to mi tez na reke ***** wiesz jak jest hehehe)takze jesli ktos mysli ze praca na stale i dobre zarobki to jest w bledzie a o takich pracodawcach nalezy informowac pozdrawiam mariusz. KOK - Komitet Obrony Koryta
|
|
Witam! Poszukuje, oczywiscie na terenie Lomzy ortopede dzieciecego,ktory wykonuje badania biodrek niemowlakow moze to by prywatny gabinet,nawet lepiej ,bo moze beda mniejsze kolejki z gory dziekuje za pomoc Pozdrawiam
|
|
Wywal kompa przez okno
|
|
kasia polecam Belle Damme na 3 maja, Pani Marta robi równie świetne i trwałe makijaże co Pani Serafińska, która jest świetna, paznokcie i fryzure też tam zrobisz, i z tego co sie orientuje to jest mozliwość, żeby Pani Marta dotarła do ciebie do domu w dniu ślubu, chociaż tu nie mam pewności bo malowałam się u niej w wjej salonie. Ale polecam, bo wszystko było super i bardzo trwałe, tylko wiem, że terminy też ma gęsto pozajmowane więc radze się zorientować jak najszybciej.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|