Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy po Grecji czas na Włochy. |
Ja jakiś czas temu musiałam uspać swojego psa z powodu też problemu z uszami. Suczka miała gromkowca złocistego.. Niestety nie da się tego wyleczyć, jedynie da radę zaleczyć, ale pies i tak się tylko męczył, bo to powracało co jakiś czas, później dostała już padaczki i gromkowiec zaatakował mózg.. Więc dowiedz się dokładnie co to jest, jeśli to gromkowiec to nie ma co zwierzak się męczyć..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy po Grecji czas na Włochy. |
wcześniej były w poniedziałki i środy, teraz we wtorki i czwartki. rudy błazen z druhem
|
|
Moim zdaniem najlepszym biurem maklerskim jest właśnie BM BOŚ. Z tego co orientuje się bardzo niskie opłaty ma mBank, ale tam jest trochę gorzej z jakością usług maklerskich (częste problemy z zawieszaniem się serwerów itp.) pozdrawiam
|
|
Zdecydowanie za drogo ! Ostatnio na rynku kupiłam tunikę za 30 zł i moim zdaniem o wiele lepiej mieć nowy nienoszony ciuch słabszej jakości (co prawda pochodzisz w nim krócej), niż ubranie z usterkami, które trzeba jeszcze uprać i często zrobić parę poprawek :))
|
|
Dotychczas korzystałem z dwóch biur maklerskich BGŻ i BOŚ. BOŚ ma chyba najlepiej rozwiązane transakcje przez internet, jednak takiej atmosfery jak w BGŻ nie znajdziesz nigdzie indziej. W tym biurze zarobiłem swoje pierwsze pieniądze. Straciłem je i ponownie zarobiłem. A odkąd przeszedłem do BOSia non stop dokładam do interesu. Jednak nie zmienia to faktu, że w tej chwili korzystam tylko z BOSia. Ps. Można mieć jednocześnie konta maklerskie w kilku biurach.
|
|
"Pani złota. kupi Pani ode mnie jajka, swojskie, zdrowe.. Mi sie ciemno przed oczami robi a ciężko mi jest je nosic i zaraz musze do apteki iść receptę wykupić, bo chora jestem'' hehe ta Pani to naciągaczka. Kupuje w sklepie a potem sprzedaje drożej, wie że na rynku ja znaja wiec chodzi i szuka naiwnych.
|
|
na 18.30? chciałabym się wybrać :)
|
|
piątek o ok 16
|
|
chyba ona ci już nie kupi nic...
|
|
Najprościej zmienić fach na taki z którego się dobrze żyje :) Czyli prosty wniosek : zostań kurwą, złodziejem lub pasożytem siedzącym na zasiłku :) Będzie miała życie lekkie, łatwe i przyjemne :) Powodzenia :):):)
|
|
twojPsychiatra a czy ty mozesz pojac ze mimo ze cukrzyk ma za wysoki cukier to zdaza sie tez ze mu spadnie za nisko? Np. jak nie je lub wezmie za duzo insuliny? Czy to za trudne dla ciebie? Nie uwazasz ze w czasie hiperglikemii nalezy zwiekszyc glukoze we krwi? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Siema:) to az tak dlugo zajelo Ci na zalatwienie HASLA DO mojego konta na forum i napisanie tego smiesznego postu ( !!!!!!!!!!!!Witam, chcialbym serdecznie przeprosic firme Navi-Project za oszczerstwa i falszywe pomowienia pod jej adresem, jakich dopuscilem sie na tym forum. Moje uwagi na ich temat byly bezpodstawne i nieprawdziwe. Sam zachowalem sie jak ostatni ........... (wstawcie sobie zwroty z moich poprzednich postow:), nie wypada mi tak o sobie pisac :/ , ogladalem ostatnio serial W-11 i poniosla mnie troche fantazja:) Jak by mi znów odbilo nie zwracajcie uwagi mam czasem takie loty. Jescze raz serdecznie PRZEPRASZAM !!!!!!!! Patryk) PEWNIE ZNOWU PLAKALEŚ NA CBŚ LUB POLICJI I PODALI CI MOJE HASLO :D LUDZIE UWAZAJCIE NA TEGO CZLOWIEKA!!!!!!!!!! DZI.KO ALBO kAROLINKO nie ogladam W11 tak jak ty :D wiem dokladnie kim byles,jestes i bedziesz :D wiesz gdzie koncza tacy cwe.e jak ty :D Jeszcze raz bedziesz opowiadal glupoty moim kolegom to cala Łomża dowie sie kim byles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam PATRYK:)
|
|
W który bloku to się stało ? Rano w sobotę widziałam mężczyznę uciekającego policjantowi,nie wiem,czy to ten.Nie chciałabym mieć takiego sąsiedztwa.
|
|
To już się pomału wyprowadzaj bo dzisiaj dwóch facetów się mnie pytało czy nie widziałam psów bezpańskich pod 3 jeden a drugi pod 9.
|
|
Aha no ja czytałem że przy ciężkiej hipoglikemii należy wypić szklankę soku albo słodzono herbatę w najgorszym razie batonik. No ale z chęcią poczytam o leczeniu przez czekoladę, daj mi linka gdzie lekarz zaleca zjeść czekoladę w przypadku spadku cukru ciężkiego bądź łagodnego. Zapytaj się najlepiej lekarza co może się stać po zjedzeniu jednej-3 czekolad :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |