Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konwencja PO !!! |
A mi tam Eska pasuje ;] By żyło się lepiej. Wszystkim !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konwencja PO !!! |
Wredna!Wakacje,daj mózgownice wywietrzć :P a Ty z pomysłami wyskakujesz?;))))Pakuj manatki lepiej na ten obóz ;)Kartke mi wyślij(ze swojej strony też obiecuje z czasu koczowniczego trybu życia;)))no i się nie utop w Bałtyku ;)Po drodze nie zapomnij o Kołobrzeskiej latarni jest na cio popatrzeć ;)A nuz widelec sami se czas zorganizuja i wymysla takie gry i zabawy o których Ty nawet nie śniłaś;)3m się;)POZDRO DLA WSZYSTKICH WYJEŻDZAJĄCYCH :d
|
|
A gdzie konkretnie Tester zastosował kpiarski ton w swojej wypowiedzi? I w jaki sposób miałby on uwłaczać godności Waszego Miasta??
|
|
Jestem młody i osobiście nie widziałem jak wyglądało to miejsce przed wybudowaniem bloku. Chciałbym by mój post został potraktowany serio. Jedyny świadomie kpiarsko/cyniczny tekst to "nawias" z wikłaniem się w sprawy polityczne. Serio pisałem o Krzyżakach i o innej nazwie tej ulicy, i o figurce.... i o parku z odrestaurowaną alejką w środku. :) ...a przy okazji, może ktoś ma zdjęcia tego miejsca z przed wybudowania bloku? Z chęcią zobaczyłbym jak ono wyglądało. rudy błazen z druhem
|
|
Nie znam sytuacji,ale wydaje mie się,że to kolejna wojna "na górze".P.Doktor to super fachowiec,ake niepokorna,a tacy długo się nie utrzymają...
|
|
Polecam Speeda, ceny niezgorsze. Mają b. dobry serwis. Naprawiali mi komputery kupione w innych firmach i działają bezawaryjnie. Marek
|
|
Ewentualnie jest jeszcze Fadom.:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |