Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Zarząd czeka na SMS-a? |
A dzięki dzięki :) Fajnie, że są jeszcze życzliwi ludzie, a nie tylko narzekacze :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Zarząd czeka na SMS-a? |
w sumie podaj e-mail to ci wysle nr
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Załozyciel tematu pewnie mało uprawia seksu, pewnie dlatego tyle w nim agresji :) Oddaj się beztrosko swym homoseksualnym pociechom i wyluzuj:) Trzecia rzesza mineła :) Hie
|
|
O mój sex to się nie martw :):) O swój lepiej zadbaj bo pryszcze ci powychodziły na gębę :):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: monikachrzan (---.play-internet.pl) Data: 07-03-11 23:20 ktoś-coś wreszcie podał nam swoje prawdziwe imię i nazwisko. No więc panie Kompletny miło pana poznać. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Nike zapomnijcie z tego skrzętnie skorzystać podrzutki Goebelsa:):):)
|
|
Gran Torino z Eastwoodem Konopielka Karate po polsku To nie jest kraj dla starych ludzi
|
|
a swoja drogą ktoś coś kto się ciebie boi. Nie prowokuj bo robisz to specjalnie. Leć nadstaw szpare .
|
|
Po co do Białegostoku ;P w Łomży tez mamy dobrych dentystów. Polecam Panią Katarzynę Hołownię ;))
|
|
Czy sądzisz, że to źle, że załozyli ten biznes?
|
|
A ten dom ,to kupili za pieniądze tych którzy najwięcej szczekają ,ale podatków nie płacą :):)
|
|
Czy ktoś z Was zakładał konto w Inteligo? Ile czekaliście na weryfikację i kuriera? Jaka firma kurierska dostarcza dokumenty? Czekam już 4 dzień od złożenia wniosku i nie mam żadnej informacji zwrotnej od banku.
|
|
zalezy;p a jak chcesz pograc w kosza to poczekaj do wiosny i idz na skate'a tam napewno ktos bedzie gral:)
|
|
Szatan tez wam tego zyczy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
panowie zdrowie pań:D:D:D
|
|
Chyba nie masz na myśli Przemka hehh
|
|
w moim zyciu bylo tak, ze jak byly trudne momenty, zawsze okazywalo sie, ze gdzies pojawi sie jakas nadzieja - a to dobre slowo jakiegos , czasem nieznanego czlowieka, wsparcie rodziny, znajomych, a to jakis przedmiot "martwy" dawał radosc i nadzueje, sile mozna tez znalezc w modlitwie. mam nadzieje, ze nadal tak bedzie. poza tym moj Aniol Stroz wiele razy ocalił mi skore - a takich momentow bywalo mnostwo. chronila mnie przed skutkami mojej glupoty i niedoswiadczenia, nieprzewidywalnosci , itp. czasem dziwi mnie to, ale widocznie tak ma być. uwazam, ze czlowiek za wiele swoim losem nie pokieruje. jedyne co moze, to nie krzywdzic innych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |