wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent a SMSowe zatrudnienia w ratuszu

a pstro to gdzie panuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent a SMSowe zatrudnienia w ratuszu

ktoś-coś wreszcie podał nam swoje prawdziwe imię i nazwisko. No więc panie Kompletny miło pana poznać.

I jeszcze jedno - dlaczego piszesz "ci twoi Polacy" - jacy oni moi? Jak coś do nich masz to im to powiedz a nie mi się żalisz. Mnie obchodzi moje podwórko.

Dziś trzy osoby prosiły mnie o wsparcie. Dwóm dałam parę złotych, bo naprawdę nie wyglądali na naciągaczy (jedna babcia się rozpłakała, że na leki nie ma a kogoś tam nie ma w domu i jajek od niej nie kupił, chciała mi je sprzedać. Na dwornej to było - jeśli to naciągaczka to ktoś ją pewnie spotkał. Dla mnie wyglądała na uczciwą, więc jej dałam.)
Pod filarami jakis pijaczek chciał złotówkę to olałam. Potem jakis gość wyciągał pety z kosza - wyglądał żałośnie więc mu dałam.
Do czego zmierzam - kiedyś w Łomży żebractwa nie było (nie aż tyle). Na codzień mieszkam w Olsztynie i tu bywam tylko czasem.
Czy waszym zdaniem w Łomzy jest więcej biedy?

to naciągaczka regularnie zaczepia osoby a jak kiedyś przyjechałam z wujkiem samochodem na zagranicznych numerach to chodziła z nami po długiej i jęczała a jak w końcu wujek jej powiedział zw wykupi jej te recepyty to powiedziała : "nie dziękuję, juz nie trzeba" i jak wróciliśmy do samochody to 5 jajek mieliśmy na szybie rozbiych

nie dajcie się naciągać!!!

Babcia z jajkami to oszustka i wcale ma sie dobrze bo zapierdziela z tymi jajeczkami az jej sie dymi z pod laczkow. Juz 3 razy mnie tak zaczepiala, znajomych tez i zawsze ta sama badz inna gadka. ale nie powiem za pierwszym razem tez sie nabralam

To tej babci muszę pogratulować talentu. Naprawdę nie wyglądała na naciągaczkę.
Czekolada podobno jest trująca dla psów.

Twoje podejrzenia mogą być słuszne.Moja kocica miała tez taki problem.Lek kupiłam u weterynarza i aplikowałam w domu.Cena lekarstwa ok.30 zł.Skuteczność gwarantowana.W Łomży jest pewnie wielu dobrych weterynarzy.Z kocicą jeżdzę do p.Rumińskich na ul.Mazowieckiej.

U mnie miał to pies trzepał uszami drapał poszłam do weterynarza wyczyścili mu uszy i przepisała maść którą musze wpuszczać raz dziennie do uszu niby to jakiś grzyb ie wiem gdzie sie tym zaraził ale juz lepiej nie trzepie uszami . Wizyta kosztowała 50 zł . Pozdrawiam

ktoś-coś - ten link o handlu kobietami właśnie świadczy o tym, że mam rację. Zobacz jak niewielu jest twoich ulubieńców (w ciągu jednej nocy obskoczysz wszystkich). Polaków jest więcej - to nie dziwne, że częściej popełniają przestępstwa. Weź miliard Chińczyków i porównaj to z 30 milionami Polaków i będziesz głosiął, że każdy Chińczyk to przestępca, bo tam jest więcej przestępstw. Nie uczyli cię jeszcze w podstawówce o procentach?

Nie odpowiedziałeś dlaczego wyzywasz ludzi na forum - gnębią cię w gimnazjum, czy po prostu rozładowujesz w ten sposóbie?

Nie odpowiedziałeś dlaczego piszesz "twoi Polacy" - nie czujesz się Polakiem? Może już hodujesz brodę i przestałeś myć żeby? Czemu masz pretensję do mnie, że jakiś Polak ci przeszkadza?

No i wybacz - wyścigi furmanek to jednak nie zamachy terrorystyczne. Miałes podać przykład jak to Polacy w imię Allaha wysadzili cos za granicą.

Kto zarzuca fundacji FAZAP rasizm ten myli pojęcia. Z uwagą przeczytałem filmik i zauważyłem tam jedynie treści antysocjlalistyczne, które popiera chyba każdy zdrowo myślący człowiek:
- nie ma zgody na to, aby jeden pracował na drugiego,
- nie ma zgody na otrzymywanie zasiłków przez tych, którzy są zdolni do pracy, ale takowej nie szukają ( i dobrze wiecie, że kolor skóry czy religia nie ma tu znaczenia )
- nie ma zgody na to, że rząd wpuszczając uchodźców uniemożliwia im legalną pracę,
- nie ma zgody na to, że Polak ma we własnym kraju dostosowywać się do jakiegokolwiek uchodźcy. Wręcz odwrotnie, to przybysz (sama nazwa mówi, że skądś przybywa) decydując się na przybycie do nas ma wziąć pod uwagę czy mu się to kalkuluje. Jak nie, to mateczka Rosja nikogo na siłę nie wyrzuca i można wiernucsa:)

tez kiedys dalem sie nabrac na te leki i jajka ale potem dowiedzialem sie jaka to agentka i potem jeszcze podchodzila do mnie pare razy ale juz nie dalem sie nabrac :) kiedys jeszcze jakis pan ok 40 lat zaczepil mnie ale poprosil o jedzenie wiec mu je kupilem bo nie sadze zeby byl naciagaczem i az sie wzruszyl i wtedy naprawde zrobilo mi sie go szkoda

czy treningi Krav Maga dla początkujacych grupa dla dorosłych są we wtorki i czwartki? Czy w poniedziałki i środy?

Proszę o informację, bo słyszałam że treningi zostały przeniesione na poniedziałki i środy.

Z góry dziękuję.

Pomyśl kochanie nie kupię Ci już nic...

u Głuszkowskiego leczylem jakiś rok temu . Ząbek wyszedł nieżle . Aczkolwiek leczenie było na NFZ, plomba tak samo , doszła dopłata około 200zl.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org