Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kilkadziesiąt innych SMS-ów wysłanych przez Mariusza M. |
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-03-11 14:46 a przodownikiem tej wiekszosci jest zalozyciel tematu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Przodownikiem w tym temacie jest ten kto wiecznie lamentuje i jęczy jak mu to źle w Polsce:):):) Wiesz adasiu o kogo chodzi prawda? :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kilkadziesiąt innych SMS-ów wysłanych przez Mariusza M. |
ktoś-coś - powiedz, chłopcze po kiego grzyba ty się "wypowiadasz" na tym forum? Nie masz nic ciekawego do powiedzenia, tylko potrafisz obrażać ludzi. Wiesz, że przez takich jak ty Polacy za granicą wstydzą się przyznawać, że są Polakami? Własnych rodaków zmieszałbyś z błotem, wbił nóż w plecy a wiadomo komu wylizałbys wiadomo co. Poza tym ta fundacja nie zajmuje się twoimi ulbieńcami tylko Agresywnymi Pasożytami, więc czemu płaczesz? A może uważasz, że twoi ulubieńcy to Agresywne Pasożyty? Jak to politycznie poprawni idioci nazywają? RASIZM!!! KSENOFOBIA!!!! FASZYZM!!! Jak nie podoba ci się działalność antypasożytnicza to podaj jakieś argumenty a nie obrażasz ludzi. Może uważasz, że to Polacy powinni pracować na Agresywnych Pasożytów? To zapierdalaj do roboty zamiast przesiadywać na forum! Twoi ulubieńcy czekają na kasę - idzie lato, więc zapracuj dla nich na opony letnie do Beemek.
|
|
hehehehehe Nie muszę na nich zapierdalać jak to napisałaś bo od tego są tacy jak wy :):):):) Nie podoba mi się wasza ******** działalność a wiesz dlaczego ??? jeden argument ci tylko podam :):) Bo ci twoi polacy za granicą funkcjonują na takich samych zasadach jak te pasożyty jak wy ich nazywacie :):) Kradną , piją , przesiadują w salonach gier i korzystają z socjalów :):):) Sa bardziej niebezpieczni od nich ale to polacy im wolno , bronicie gorszych bandziorów niż te pasożyty . Cała europa nienawidzi polaków a ,,pasożytów" tylko polacy :):)
|
|
ktos-coś - nie napisałeś dlaczego lubisz obrażać ludzi na forum. Może jesteś sfrustrowany, może gnębią cię w gimnazjum i tu odreagowujesz. To przykre - spróbuj może pochodzić na siłownię, złap trochę mięśni - poczujesz się lepiej i na forum tyle nie będziesz przesiadywał. Chyba nigdy z granicą nie byłeś. Polacy nie pracują będąc na imigracji (tu masz rację) POLACY ZAPIERDALAJĄ. Wykonuja najgorszą robotę za najniższe stawki. A , że popija po robocie - ich sprawa, pija za swoje. Wyobrażasz sobie swojego ulubieńca pracującego z połowę tego co Polak? Np sprzątającego ulice za 4 zł na godz? Oczywiście, że wśród Polaków są pasożyty, cwaniaki itp - Polakom daleko do kulturalnego narodu - sam jesteś najlepszym przykładem. Jednak to nie powód, żeby tolerować jeszcze większe bydło. No i w żadnym kraju nigdy nie było tak, że 99% Polaków żyje z socjalu. Żaden z twoich ulubieńców nie pracuje. Polacy za granicą nie wożą się samochodami lepszymi niż tubylcy. W Polsce średnia wieku auta to 15 lat - popatrz czym jeżdżą twoi ulubieńcy. Twoi ulubieńcy to czołówka przestępców (nie wspominam juz o zamachach terrorystycznych - nord-ost, Biesłan, Metro w Moskwie itp itd. Podaj może jakis zamach zorganizowany przez Polaków, skoro uważasz, że Polacy są tacy sami). To nieprawda, że cała Europa nienawidzi Polaków. Polaków nienawidzą takie egzemplarze jak ty. Europa kocha Polaków, bo mimo tego, że piją to pracują ciężko, solidnie i tanio. Poza tym kochaja Polki za urodę i (niestety czasami też) za łatwość. Możesz powiedzieć to samo o twoich ulubienicach? Podniecają cię? Nie licz, że którąś zaliczysz - Muzułmanka zwiąże się tylko z Muzułmaninem - takim jak ty gardzą gorzej jak psem (a psów nienawidzą). Wiesz dlaczego takimi jak ty gardzą najbardziej? Poczytaj legendę o wilczycy. Bardziej szanowaliby cię jako wroga niż jako Polaka zdradzającego swój naród i przymilającego się do nich. Przejrzyj na oczy - Europa nienawidzi Muzułmanów.
|
|
Co za Nike? Ta warszawska? Oj mama chyba zostawiła otwartą spiżarkę z winkiem, bo coś bredzisz. Mogę ci mówic po imieniu, bo tak po nazwisku - Panie Kompletny - to zbyt oficjalnie.
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=24546 A to to prawdopodobnie wszystko z tej naszej Łomżyńskiej biedy :):):) mar
|
|
Najpierw dam ją tobie Riposta do wylizania a potem dopiero nadstawię moim przyjaciołom :):)
|
|
o poszedł ty won lewacki pedale - tfu.
|
|
Ciężko powiedzieć, czy biedy jest więcej. Jedno jest pewne: starsi, schorowani i biedni ludzie siedzą w domu i wstydzą się prosić o wsparcie, oszczędzając na mediach, jedzeniu, lekach. Natomiast lumpy na Starym Rynku takich problemów nie mają i proszę o "pożyczenie" złotówki każdego, kogo się da. Należy ich przegnać stamtąd pałami policyjnymi jak najszybciej.
|
|
mi czasem jej brakuje ...
|
|
Witam. Kot ma problem z uszami. Coś się dzieje, bo go swędzi, drapie. Może ktoś miał z tym styczność, co to może być, ewentualnie gdzie z tym można się udać? Prawdopodobnie jest to świerzb. Jak to ewentualnie leczyć? Może ktoś poleci dobrego weterynarza? Za wszelkie porady i sugestie serdeczne Bóg zapłać. mar
|
|
To świerzb. Uszy są pokryte czarnym osadem, jakby brudne. Wizyta około 50 zł + lekarstwo około 8 zł. Moze być taniej, a jeśli drożej to naciągane. To pospolita przypadłość kotów, które wychodzą na podwórze i mają kontakt z innymi kotami (one przenoszą na siebie nawzajem). Leczenie polega na głębokim czyszczeniu ucha wacikiem nasączonym maścią oraz czasami na zastrzykach. Niestety często nie wystarcza jedna wizyta u weterynarza. Za wyleczenie swierzbu u mojego kota zapłaciłam łącznie około 150 zł, ale to dlatego że nie umiałam dobrze sama czyscić jemu uszu i chodziłam do weterynarza i on sam to robił. Jeżeli nauczysz się dobrze czyścić uszy to mozesz później tylko sam lek dokupić, a ten jest tani. Po leczeniu warto zadbać o to zeby kot nie spotykał się z podwórkowymi dachowcami. Powodzenia :) będzie dobrze
|
|
do typów moniki dorzucam: amish grace auto widmo ondine new york i love you a serious man winters bone dom zły crazy on the outside the american charlie st cloud don mckey dorwać byłą extra man kasa tenderness teoria chaosu ? the switch wild target arrow faster ? oczywiście z nowszych...
|
|
Polecam Klinika Hościłowicz w Bstoku leczenie zębów pod narkozą! Idealne rozwiązanie dla tych którzy nie znoszą dobrze bólu.
|
|
Nie ucze sie jestem juz osobą pracującą. Gdzie mogę pograć w koszykówkę? Nie znam nikogo kto interesował by sie tym sportem, a bardzo mi zalerzy by pograć od czasu do czasu.
|
|
no jutro dzień debili
|
|
Treść jest ukryta
|