Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lewactwo znowu nie chce pamietac o Katyniu |
ja:) PWSZ kierunek TiR
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lewactwo znowu nie chce pamietac o Katyniu |
vidia: napisz o jaki konkretnie sprzęt chodzi ;-) Wtedy napewno coś pomożemy. Lokalni dostawcy sprzętu komputerowego nie mają stron z cennikami pojedynczych części. Zajrzyj na stronę www.komputronik.pl, ich ceny są bardzo zbliżone do cen panujących na łomżyńskim rynku PC. Różnice są minimalne. rudy błazen z druhem
|
|
No ja też takie same mam pytanie : czy odbedzie się to i o której ? Marek
|
|
Z tego co dziś słyszałem to ŁKS chce tylko kasy. Ma w głębokim poważaniu inne kluby. Piłka nożna jest The Best a reszta to świry. Mało się liczą młodzieżówki - najważniejsze, że na III ligę brakuje. Jak będzie więcej na młodzieżówki w nożnej to więcej będzie można skubnąć na III ligę. A trzecia liga powinna się utrzymywać ze sponsorów i biletów, a nie z młodzieżówki. Ja też lubię kopaną, a le tak samo lubię siatkę. I co z tego, że mniej kibiców przychodzi? Czy te dzieciaki co w siatkę grają są gorsze? Wiadomo, że na sport profesjonalny jak III lub II liga przychodzi więcej kibiców niż na piłkę ręcznączy siatkową (mimo, że siatkarki i szczypiornistki są ładniejsze od krzywonogich fudbolistów). rudy błazen z druhem
|
|
NNNUUUDDDYYY=) Marek
|
|
..."Dlaczego ja muszę być zobowiązanym troszczyć się o wszystkich ubogich?"... a niedawno pisałeś, że jednostka jest dla społeczeństwa! No i czemu czujesz się taki opuszczony przez nasze państwo? ("Dlaczego nikt nie troszczy się o mnie? Bo pracuję i zarabiam pow. 453 PLN na osobę?")... A jak nie będzie kiedys na twoją emeryturę pieniędzy to co wtedy? Nie martw się więc bo na nas możesz zawsze liczyć:-) Pozdrawiam. rudy błazen z druhem
|
|
Odwolac hu*ja łajze prezydenta caly zarzodi hu*j im w dupe
|
|
A jeszcze o orzeszku : " O, zesz, ku...!" Albo o dziewannie: " Dzie wanna, bo bede rzygac ! " Trey zaczal chyba nowa serie bajek.
|
|
bartez kontrowersyjny.....
|
|
Re:Kaczyńscy wycofują się rakiem |
Trzeba zmienić system i opłacać za dobrą pracę tak jak na to zasługuje i trzeba aby to bezrobocie wynosiło około 3%. Wówczas nie trzebaby opieki socjalnej w tak dużym wymiarze, nikt lub mało kto mówiłby o nadopiekuńczości państwa. Mały margines naciągaczy też by pewno nie zniknął. Jednak nie można by całkowicie zlikwidować pomocy socjalnej, są i będą sytuacje kiedy nie z własnej winy ktoś może znaleźć się w tarapatach. Może do tego dojdzie, ale zaim zajdą warunki do przestawienia systemu opieka socjalna państwa i nie tylko państwa jest nieodzowna. Adamusku można i mniej humanitarnie, bardziej radykalnie, ale jak widzisz po wypowiedziach radykalizm w tej dziedzinie nie przynosi popularności. Pomyśl, że tarapaty z pracą lub zdrowiem mogą kiedyś dotknąć każdego. Kto wie jaki procent bezrobocia jest aktualnie w Łomży? Ile osób nie ma prawa do zasiłku? Ile osób korzysta z pomocy MOPS i organizacji społecznych? Ile osób, z bezrobotnych powinno świadczyć zoobowiązania opiekuńcze wobec (dzieci lub innych osób)?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Też Wam się zachciało ścieżek, przecież to trzeba by jakiś program napisać i jeszcze z kasy miejskiej coś dołożyć. Przecież już było duż szumu z koncepcją zagospodarowania nabrzeża. I co, też już zakurzyła się w szufladzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |