Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mieszkańcy żegnają Prezydenta |
podaj meila
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mieszkańcy żegnają Prezydenta |
na bema zapytaj
|
|
NINA88 szkoda, że nie odpisujesz na maile...
|
|
HA. Ciechanowiec-woj.Podlaskie a Ciechanów tak jak napisałeś woj.Mazowieckie :)
|
|
w nasionkach nie ma żadnych nielegalnych substancji dlatego możesz je sobie kupować bez przypału, yny
|
|
Heh, kiedyś była taka akcja z maluchem... Gościu wylicytował za 1 zeta malucha, lecz ten nie chciał sprzedać za taką kwotę... Sprawa trafiła do sądu i kupujący podobno wygrał, ale dokładnie nie pamiętam bo to kilka lat temu było...
|
|
Kolego Jarku, klub nie ma jak narazie zadnej osobowosci prawnej. I jak pytasz o to, co Łomżyniacy twierdzą o Automacie Biletów, to się dowiedz najpierw czy będą a nie ktos (chyba) spoza klubu pisze ze nie bedzie. Paweł, twórca strony klubu.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OiaSY0S9ACw tu masz wszystko
|
|
Funiek?
|
|
Witam wszystkich po raz pierwszy! Mam pytanie czy ktoś z Was zdawał może ostatnio MS w Radomiu? Po jakim czasie otrzymaliście odpowiedź dot. wyników? Czekam półtora tygodnia i zaczynam już się martwić o pozytywny wynik testu:-(
|
|
wole odcinki bez glupiego waldka
|
|
od Środy
|
|
Mechaniak. Technikum Informatyczne
|
|
Kiedy i gdzie przyjmuje prywatnie dr Mierzejewski i czy robi jakieś badania związane z alegią dwulatkom?bo znalazłam w necie ze na Wyszyńskiego a nie wiem czy to aktualne dane.I prosze o telefon pod który można sie do niego zapisać.Dziękuje.
|
|
Czy to normalne, że statystycznie co drugie dziecko ma alergię? Nie, to nie jest normalne, więc albo takie nam rośnie społęczeństwo, albo tak się rozpoznaje u nas alergie - na oko, bez właściwej diagnozy. Każda krostka to alergia i skaza białkowa. Echhhhh. Grunt to nie panikować i nie poddawać się presji alergii na wszystko. Przypomina mi to słynny wysyp dysleksji diagnozowanej przez psychologów itp. Dysleksja? Lenistwo raczej - brak oczytania i pisanie ze słuchu. To tak na marginesie - do tej alergii, bez urazy, ale czy to nie dziwne???
|
|
owszem rufi ,masz racje-montaz to podstawa! dlatego nie mowcie ze okna sa do bani-bo okna sa ok. niestety tak jak wszedzie,pracownicy sa rozni-jedni robia to co umieja,inni robia to bo musza. ale jesli ktos ma jakies zastrzezenia, to powinien zadzwonic z reklamacja. ja,jakis czas po zamontowaniu okien, zauwazylam pewne niedociagniecie,wiec zadzwonilam i bez problemu przyjechal pan ,poprawil,powiedzial ze mam poobserwowac,a jesli cos bedzie nie tak,mam dzwonic. i jest wszystko ok, ja jestem zadowolona.
|
|
Jakie masz objawy w aucie ze wiesz ze to własnie przepływomierz jest do wymiany?
|
|
Na Sikorskiego na przeciwko straży
|
|
alwaro koszt transportu przekroczy wartosc towaru
|
|
szukam dobrej firmy cateringowej z dobrym jedzeniem
|
|
Mam takie pytanko może ktoś wie jak zrobić żeby rozmawiać na skypie z laptopa bez słuchawek ??
|
|
Witam Mam 3-4 wolne miejsca do Olsztyna na niedzielę 6 marca. tel. 665 381 530
|
|
ch.inski mierny jest i basta! nijaki nauczyciel, nijaki prezydent, mały człowiek....
|
|
a skąd masz obecnie? ja też właśnie chcę zmienić bo mój dostawca "daje ciała" a myślę nad ORANGE. Mam zamiar skoczyć właśnie dziś się dopytać co jak i za ile.
|
|
161RDC30 a ile chcesz za te bilety :P ?
|
|
Dziadek mawial "potwor nie potwor..."... a moim zdaniem sa ladniejsze dziweczyny w naszym miescie lecz one nie wystapia na jakims "fantastycznym" konkursie w ktorym mozna wygrac dlugopis i 100 reklamowek ze stonki... i w sumie maja racje po co sie osmieszac... jak i tak wygra najbrzydsza z najwieksza iloscia tapiety z najwiekszymi dzwonami i z brudnom dupom.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
lepsze by bylo jakies gg;)
|