niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Donaldu Tusku w Łomży :) ?

Przemodelować Ci tą piękną buźkę z okładki?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Donaldu Tusku w Łomży :) ?

łomżyńskiego karate nie przychodzi oglądać do 2000 kibiców....więc ŁKS jest bardziej pożyteczny i ważniejszy

Czy ktoś wie, dlaczego i z jakich powodów zwolniono z pracy w szpitalu panią doktor Łowczak? Cieszyła się dużym uznaniem wśród chorych i jako fachowiec i jako człowiek i nagle powiedziano jej do widzenia.

I to sie zgadza, była niepokorna kilka lat temu kiedy protestowała przeciw likwidacji oddziału onkologii i zapewne teraz też za dużo powiedziala.

Adamusek jak Cimoszek: "nie będę kandydował, albo dobra, będę" :D
No, ale tak to już w życiu bywa, że tylko krowa nie zmienia zdania... :P

Nie musisz upubliczniać swoich typów (o tak! spod ciemnej gwiazdy!!) w głosowaniu - to sprawa prywatna każdego i co mnie to obchodzi...
Chodziło mi jedynie o to, żeby Ci uzmysłowić, iż mylisz się sromotnie! twierdząc, jakoby Polakom nie chciało się pracować i całe zło upatrują w rządzących tłumacząc się, że nie-ma-na-kogo-głosować. A jest na kogo??

Aaaa ić! Ty idealisto jeden!
No dobra już, dobra! Niech Ci będzie: P R Z E P R A S Z A M!!!!
OK?
Udanego leserstwa weekendowego :))

Hej!
I jak? Wiadomo cos na ten temat?
Odbedzia sie te zawody???

Korzystanie a buszowanie to dwie rózne sprawy, jeszcze gorzej jeżeli wykorzystujesz pracodawcę, chyba, że sam nim jesteś.
Adamus, władza w Twoje ręce i Polska czysta od biedoty i głupoty. Zostają sami mądrzy i bogaci, a kto by na was pracował?
Jakby pracowała u Ciebie to pracując na okrągło nie miałaby na utrzymanie dziecka. Biedna i głupia nie może dużo zarobić. (Twoje teorie)

nie ma co extra z tym kopaniem:( tylko jak maja tak to wszystko wyremontować jak wyremontowali nam Szosę Zambrowską to ja pierdzielę takie remonty!!!

Dzieki za wszystkie informacje - na pewno w jakims stopniu okaza sie one pomocnymi.

Wlasciwie to skrycie marzylem, ze w odpowiedzi dostane kupe zaproszen od mych goscinnych ziomkow na jakas prywatna libacje czy cos w tym rodzaju, albo przynajmniej ze ten dawny bywalec tego Forum, ADALL, wyjdzie wreszcie z ukrycia i powita mnie 'Lomza', albo czyms konkretniejszym, jak to On juz chyba kiedys obiecywal. A tu - nici!
Oczywiscie, to tylko taki zart z mojej strony...:).

Niestety, wyglada na to, ze w Lomzy bede b. krotko, czyli tylko 'przelotem', jezeli takie cos jest w tej chwili mozliwe, biorac pod uwage ten rozkopany Zjazd (kto tu taki mundry, ze wybral wlasnie ten okres najwiekszego natezenia ruchu na tym odcinku na jego 'rekonstrukcje'?). Ale to moze troche nie na temat.

Wracajac, postaram sie juz po powrocie podzielic sie z Wami wrazeniami z Naszego miasta, miasta, ktore ciagle jest mi bliskim, a ktore nie dane jest mi, niestety, tak czesto odwiedzac.
Pozdrawiam powtornie,
wychu

Aktualne informacje o dyżurujących aptekach posiadają korporacje TAXI. Zdarzyło mi się zrobić "rajd" po mieście w poszukiwaniu apteki w środku nocy. W geście rozpaczy spytałem o to spotkanego taksówkarza i... bingo. Od tamteju pory, jesli potrzebuję apteki w godzinach nocnych, najpierw wykonuje telefon pod bezpłatny numer korporacji i otrzymuję pewną informację. Polecam.

Pozdrawiam panie telefonistki pracujące w korporacjach. Bardzo miłe i kompetentne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org