Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prokuratura zajmie się prezydenckimi SMS-ami |
Czesc, przeslij jakies fotki na moj mail emil2755@o2.pl i cene :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prokuratura zajmie się prezydenckimi SMS-ami |
kwiaty i kapcie
|
|
lol!niezła wtopa.mam nadzieję,że naszym chłopakom z drogówki koła nie odpadna.ale po stanie naszych ulic i dróg,to wszystko możliwe. Po prostu włoskie auto nie jest przystosowane do Polskich dróg:)
|
|
kup jej nowy zestaw gąbek do wycierania jakiś płyny do szyb i rożne tego typu:P hahaha
|
|
Adam Małysz skończył karierę... co o tym myslicie... ja osobiscie bardzo to przeżywam... będzie nam brakowało bardzo ADASIA i wygranych w PŚ polaków... może jeszcze KAMIL coś zdziała, ale niewiem. A Adam bedzie do konca sezonu? bo mówił ze ostatni skok odda 26marca a koniec sezonu jest troche wczesnie. czy tylko skoczy w sobotę a pozniej tylko 26marca? no ciekawe zobaczymy Leeeć Adam Leeeć
|
|
Według mnie dziewczyny i tak śliczne, ale faktycznie wolę naturalność, delikatny makijaż który podkreśla urode może być, jednak kilogram tapety itp odpycha.
|
|
http://192.168.1.1/ na dole routera masz hasło i adres, jak nie zmieniałeś to admin. i dalej jaki masz problem to zaraz go rozwiążemy. Nie jestem pewien, czy trzeba na drugim komp. instalować ten programik od introlanu.
|
|
a jak wygladala tamta osoba?
|
|
Przygłupku sam pytałeś z jakiej wioski pochodzę to Ci odpowiedziałem z jakiej. A to że niby się wstydzę miejsca pochodzenia itd to już sam sobie dopisałeś. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Pseudo "ynteligencie"
|
|
U Borawskiego za 500zł sobie zrobiłem :)
|
|
stara wsk
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |