Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wizyta w ratuszu u SMSowego Ksiecia |
a do dr Kowalewskiej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wizyta w ratuszu u SMSowego Ksiecia |
A co wspólnego z Łomżą ma twój nick?
|
|
Nie porównuję żadnych dzieci do psów, mówię o wzorcach zachowania. I nie mówię, że masz się nie bronić przed atakiem psów. Chcę tylko, żeby się zmieniło traktowanie istot żywych... A to, że psy myślą i czują jak dwuletnie dziecka jest poparte naukowymi badaniami. I dokładnie tak będę moje dzieci uczyć... O dzieci słońca może bym się obraziła, ale zostawię to na kiedyś, bo jeszcze ich nie mam...
|
|
na początku trenuj bajsepsy
|
|
ja tam dopiero ide spac
|
|
Niezłe to było. W każdej epoce zdarzają się absurdalne sytuacje. Nie tak dawno, Donald poprawił mi humor na cały wieczór, mówiąc w TV że: Iż na to co mówi, może dać-słowo honoru. Chociaż sam nie wiem, czy kiedykolwiek zdarzyło się jemu, publicznie powiedzieć prawdę. Widać że, honor jest pojęciem różnie rozumianym, przez różnych ludzi.
|
|
jaka szkoła ponadgimnazjalna jest odpowiednia dla chłopaka interesującego sie informatyką? Chodzi mi bardziej o technikum. Mechaniak, może ASP... sam nie wiem. Liczę na mądre odpowiedzi ;) Z góry dzięki.
|
|
Gdzie najlepiej ubezpieczyć auto? Przede wszystkim najtańsze i solidne OC. Proszę o podpowiedź.
|
|
morda bambusy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |