Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża mówie nie SMSowemu zatrudnieniu |
Jeszcze nie ale po meczu będzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża mówie nie SMSowemu zatrudnieniu |
Współczuję...
|
|
od 25-45 zł osoba
|
|
Trzeba mieć wbudowany mikrofon. Jak to masz to w ustawieniach audio wybierasz odpowiednie urządzenia i jedziesz.
|
|
8-16 :) lub 7-15
|
|
Panie Choiński, nie masz Pan krzty honoru.
|
|
Witam, a ja robie sobie żelowe paznokcie już od bardzo dawna, raz na rok zdejmuje na miesiąc i nakładam tylko żel silikonowy do naturalnej płytki i pięknie się regenerują moje własne, zresztą jak masz swoje ładne i kształtne paznokcie to warto je zostawić i skiorzystać utwardzeniem do naturalnej płytki, też ślicznie wygląda a plus taki ze swoje naturalne. Polecam Monie jezeli chodzi o pazurki http://mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl/?ticaid=6bdcf jedyna kobieta, która robi mi paznokcie śliczne i do tego a w zasadzie przedewszystkim TRWAŁE, nie podchodzą powietrzem, nie odpadają nigdy nie miałam tak dobrze zrobionych paznokci. Polecam
|
|
z zeszłego tygodnia.Kiedyś na Al. Legionów był taki sklep Basia, moze ktoś wie czy został on gdzieś przeniesiony.
|
|
Witam w przyszły wtorek wracam ze Ślaska sam. ciężarowym możliwość zabrania powrotu.(żywiec,cieszyn,bielsko biała) no i oczywiscie po drodze.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |