środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gowin zniesmaczony

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Polecam Kuchnię Regionalną.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gowin zniesmaczony

ale żeście odkopali temat z 2006 roku

dziękuję Wam z całego serca, pozdrawiam

Nie ma to jak własny pazurek :)

rudy błazen z druhem

dziwne, jakas wojskowa mi sie wydaje

Te la la la to Ewa Farna.

jadę w piątek 04.03.2011 autem do łomży i mam wolne miejsca. Zainteresowani? moje gg 8105733

ja mam vectrę ale rozgladam sie za czymś innym. Warto wiedzieć co i za ile.

Ceny poszly w gore, najlepiej teraz kupowac, na osiedlu Sybiraki w Perspektywie ja mam i nie narzekam, ale po jakims czasie trzeba bd jeszcze raz zrobic remont w srodku poniewaz blok osiada i wg

Posiadam Bmw 316 na łańcuchu. Chciałem się dowiedzieć czy w tym silniku wentylator powinien cały czas chodzić? Słyszałem różne opinie na ten temat i nadal nie mam ostatecznej odpowiedzi. Może ktoś wie jak jest naprawdę.

nie czasami tak bo wydaje mi sie jakby zmniejszali mi moc

rudy błazen z druhem

Ostatnio na forum pojawiło się kilka tematów dotyczących szeroko rozumianej współpracy finansowej z instytucjami finansowymi.
jako osoba pracująca w tej branży chciałbym się wypowiedzieć
1. Bank nie jest instytucją dobroczynną, bank musi zarabiać i to robi.
2. W chwili obecnej ie ma takich produktów finansowych gwarantujących pomnożenie kwoty kapitałowej o 20/35 % z gwarancją kapitału.
3. Tematy założone na forum nakierowują wszystkich na placówkę/ oddział DB w Łomży i jest to przykład ukrytej reklamy. Już to powinno uwidocznić ludziom o zakłamaniu nie których osób.
4. Firma Aktio proponuje produkty finansowe powiązane z Generalli dowiesz się o nich jeśli pojedziesz na ,,szkolenie produktowe do hotelu X koszt to jedynie XXXzl, koszt dojazdu pokrywa osoba zainteresowana,,
5. Kilka osób na tym forum ma do czynienia z usługami finansowymi i nie reklamując instytucji oferują swoje usługi.

A teraz tak od siebie.
Każdy z nas jest inteligentny i każdemu zależy na czym innym, wszyscy z nas chcemy jak najwięcej pożyczyć a jak najmniej oddać, doradca jest od tego aby nam pomóc. W naszym mieście jest tylko kilku/kilkunastu doradców reszta to tak naprawdę są sprzedawcy produktów finansowych, zależy im jedynie na tym aby sprzedać produkt i ścisnąć pieniądze. Nie dbając o portfel klientów. Liczy się jedynie wolumen sprzedaży i kasa jaka z tego jest.
Każdy potencjalny klient instytucji finansowej nim podejmie współprace powinien sobie odpowiedzieć na kilka pytań na czym am zależy i na co nas stać, co chcemy osiagąć i jakim kosztem, a nastepnie odwiedzić kilka instytucji i zestawić wszystkie konkretne dane. spokojnie wszystko przemyśleć i jeszcze raz odwiedzić intytucje finansowe znowu zestawić dane i porównać wcześniejsze z poźniejszymi. przemyśleć wszystko i podjąć decyzję.
:)

na Malachowiaka z checia kupie

napewno osoba która ma nasz numery czyli jakiś koleżka ale jak sie dowiem to wpierdol:P

Mijasz komis samochodowy i ostatnia posesja przed stacją po tej samej stronie.

Była klasą sama dla siebie.
Osobowość sceniczna spośród szeregu znakomitości aktorskich lat powojennych, których również już nie ma pośród żywych.
Tamtych twórców cechowało zupełnie inne podejście do zawodu - zawodu medialnego. Żadni z nich pożal się Boże prostaccy i plastikowi komercyjni celebryci.
Przynajmniej będzie kogo wspominać, bo dzisiejsi "bohetarowie" tabloidów, to ludzie puści i bez wyrazu.

Autor: Gal 1 (---.internetia.net.pl)
Data: 03-03-11 09:09

a podobno alfy maja problem z kołami po 60km/h strasznie piszczą i odpadaja
http://moto.wp.pl/kat,121,title,Policyjnym-radiowozom-odpadaja-kola,wid,13185015,wiadomosc.html?ticaid=1be12

No właśnie, to chyba te same:) Jak się tak przetargi robi jak to media opisują to wcale nie dziwota. A za 20 tyś złotych więcej byłyby Insignie;)
http://moto.wp.pl/kat,89554,page,2,title,Policyjnym-radiowozom-odpadaja-kola,wid,13185015,wiadomosc.html

przedszkole nr 8 przy WSA - bardzo dobre. Tam jest o ile się nie mylę grupa żłobkowa i są miejsca zazwyczaj, bo to daleko;)

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org