Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gowin zniesmaczony |
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Polecam Kuchnię Regionalną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gowin zniesmaczony |
ale żeście odkopali temat z 2006 roku
|
|
dziękuję Wam z całego serca, pozdrawiam
|
|
Nie ma to jak własny pazurek :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
dziwne, jakas wojskowa mi sie wydaje
|
|
Te la la la to Ewa Farna.
|
|
jadę w piątek 04.03.2011 autem do łomży i mam wolne miejsca. Zainteresowani? moje gg 8105733
|
|
ja mam vectrę ale rozgladam sie za czymś innym. Warto wiedzieć co i za ile.
|
|
Ceny poszly w gore, najlepiej teraz kupowac, na osiedlu Sybiraki w Perspektywie ja mam i nie narzekam, ale po jakims czasie trzeba bd jeszcze raz zrobic remont w srodku poniewaz blok osiada i wg
|
|
Posiadam Bmw 316 na łańcuchu. Chciałem się dowiedzieć czy w tym silniku wentylator powinien cały czas chodzić? Słyszałem różne opinie na ten temat i nadal nie mam ostatecznej odpowiedzi. Może ktoś wie jak jest naprawdę.
|
|
nie czasami tak bo wydaje mi sie jakby zmniejszali mi moc ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Ostatnio na forum pojawiło się kilka tematów dotyczących szeroko rozumianej współpracy finansowej z instytucjami finansowymi. jako osoba pracująca w tej branży chciałbym się wypowiedzieć 1. Bank nie jest instytucją dobroczynną, bank musi zarabiać i to robi. 2. W chwili obecnej ie ma takich produktów finansowych gwarantujących pomnożenie kwoty kapitałowej o 20/35 % z gwarancją kapitału. 3. Tematy założone na forum nakierowują wszystkich na placówkę/ oddział DB w Łomży i jest to przykład ukrytej reklamy. Już to powinno uwidocznić ludziom o zakłamaniu nie których osób. 4. Firma Aktio proponuje produkty finansowe powiązane z Generalli dowiesz się o nich jeśli pojedziesz na ,,szkolenie produktowe do hotelu X koszt to jedynie XXXzl, koszt dojazdu pokrywa osoba zainteresowana,, 5. Kilka osób na tym forum ma do czynienia z usługami finansowymi i nie reklamując instytucji oferują swoje usługi. A teraz tak od siebie. Każdy z nas jest inteligentny i każdemu zależy na czym innym, wszyscy z nas chcemy jak najwięcej pożyczyć a jak najmniej oddać, doradca jest od tego aby nam pomóc. W naszym mieście jest tylko kilku/kilkunastu doradców reszta to tak naprawdę są sprzedawcy produktów finansowych, zależy im jedynie na tym aby sprzedać produkt i ścisnąć pieniądze. Nie dbając o portfel klientów. Liczy się jedynie wolumen sprzedaży i kasa jaka z tego jest. Każdy potencjalny klient instytucji finansowej nim podejmie współprace powinien sobie odpowiedzieć na kilka pytań na czym am zależy i na co nas stać, co chcemy osiagąć i jakim kosztem, a nastepnie odwiedzić kilka instytucji i zestawić wszystkie konkretne dane. spokojnie wszystko przemyśleć i jeszcze raz odwiedzić intytucje finansowe znowu zestawić dane i porównać wcześniejsze z poźniejszymi. przemyśleć wszystko i podjąć decyzję. :)
|
|
na Malachowiaka z checia kupie
|
|
napewno osoba która ma nasz numery czyli jakiś koleżka ale jak sie dowiem to wpierdol:P
|
|
Mijasz komis samochodowy i ostatnia posesja przed stacją po tej samej stronie.
|
|
Była klasą sama dla siebie. Osobowość sceniczna spośród szeregu znakomitości aktorskich lat powojennych, których również już nie ma pośród żywych. Tamtych twórców cechowało zupełnie inne podejście do zawodu - zawodu medialnego. Żadni z nich pożal się Boże prostaccy i plastikowi komercyjni celebryci. Przynajmniej będzie kogo wspominać, bo dzisiejsi "bohetarowie" tabloidów, to ludzie puści i bez wyrazu.
|
|
Autor: Gal 1 (---.internetia.net.pl) Data: 03-03-11 09:09 a podobno alfy maja problem z kołami po 60km/h strasznie piszczą i odpadaja http://moto.wp.pl/kat,121,title,Policyjnym-radiowozom-odpadaja-kola,wid,13185015,wiadomosc.html?ticaid=1be12 No właśnie, to chyba te same:) Jak się tak przetargi robi jak to media opisują to wcale nie dziwota. A za 20 tyś złotych więcej byłyby Insignie;) http://moto.wp.pl/kat,89554,page,2,title,Policyjnym-radiowozom-odpadaja-kola,wid,13185015,wiadomosc.html
|
|
przedszkole nr 8 przy WSA - bardzo dobre. Tam jest o ile się nie mylę grupa żłobkowa i są miejsca zazwyczaj, bo to daleko;) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |