Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza dno i wodorosty |
Robiłam u Moni paznokcie rewelacja . Trzymały się 3 miesiące nic się z nimi nie działo . Sama je obciełam ponieważ był już za długie Robiła mojej siostrze mamie i tez były bardzo zadowolone . Skórki to żaden problem bo np robiła mi i żadnych ran nie miałam głupota to co ktoś wypisuje i zazdrości jej prac . Będe jej broniła bo robi rewelacyjnie . Robiłam u innej to po 2 tyg już mi zaczeły odpadać a u niej po 3 miesiącach nie chciały odpaść musiałam je sama obciąć . POLECAM jedyna osoba którą mogę polecić z czystym sumieniem !!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4lomza dno i wodorosty |
Omania ty bystra jesteś.ech
|
|
Ja jestem bardzo bystra;-)
|
|
Zabieramy głos,bo w wolnym kraju mamy taki przywilej.Nie ma to nic wspólnego z nienawiścią do Choińskiego.Mnie brzydzi promocja miernoty.8 lat udowadniał,że jest beznadziejnym viceprezydentem i teraz w nagrodę stanowisko vicedyrektora.Ja chcę wiedzieć za co ta nagroda,bo przecież nie za profesjonalizm?
|
|
Experyment - drzewna
|
|
Stop pneumokokom. Stop imigrantom z Czeczeni.Wrogom narodumówimy stanowcze NIE
|
|
a co do tego ze ludzie chca tyle za uzywane co za nowe nowe kosztuje 3500zl za metr a nowe wykonczone porzadnie jakies 4400 za metr z nowymi jest tez taki problem ze albo ich nie ma albo trzeba na nie czekac rok, poltora...
|
|
juz wszyscy biegną zajać miejsce w kolejce. wydarzenie stulecia się szykuje
|
|
wyprzedziło nas 40-to tysięczne Świnoujście, Łomża nie ma żadnych szans na plansze lepiej pomagać np.Suwałkom są na 24 miejscu i jeszcze mają realną sznse na finał, zawsze to zostanie jakaś promocja Podlaskiego.
|
|
Zostaliśmy jeszcze MY : ) haha Jaki temat poruszymy? : D
|
|
czyli przepustkę miała tylko dziś? nic nie wiedziałam:( moze wie ktos coś wiecej na ten temat...?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |