poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Afera SMSowa

Ja mam cały dom w oknach z Domelu i z żadnego nie jestem zadowolona...
Trzeba jeszcze dodać że były wstawiane w różnym czasie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Afera SMSowa

może ktoś po prostu pomylił się przy wpisywaniu numeru matoły

Dwóch poręczycieli trzeba znależć i podanie wypełnić iczekać na decyzję

co myslicie o internetowych serwisach randkowych, czy mozna na nich poznac "drugą połowke"? albo biura matrymonalne?
czy znacie jakies pary, malzenstwa - zapoznane dzieki takim serwisom?
bo ja mam wrazenie ze mala szansa by kogos poznac.
zdarzylo mi sie korzystac , ale niestety nie dalo sie nikogo poznac - wiekszosc nie odpisuje, albo znajomosc ogranicza sie do kilku lub kilkunastu wiadomosci w stylu " chce cie poznac", "fajny masz profil" , ale nikt tak naprawde nie chce nikogo zapoznac. takie mam wrazenie - ale moze macie inne zdanie na ten temat. co sadzicie o szukaniu zyciowego partnera ( przyszlego meza lub zone ) przez internet - np przez czat, serwisy randkowe? czasem mam wrazenie ze na czacie sa osoby szukajace tylko przygod, kobiety liczace na sponsoring, osoby zamezne (udajace singli) szukajace przygod. ale moze sa osoby wartosciowe? ?? a Waszym zdaniem??

są ciemne jak północ ;D

Z tego co mi wiadomo, taki mecz się nigdy nie odbył. Z prostego powodu - nie ma drużyny - "gwiazdy podlasia".

Hym...
Chodzi mi o takie jakieś miejce w stylu kafeterii, za którą tak płakaliście na forum...
Gdzie miło będzie można spędzić czas, spotkać się ze znajomymi itd

dobra mog dac ci numer zadzwon i pogadaj moze cos z tego wyjdzie 789459393 naprawde polecam pozdrawiam

powrót 11 marca po godz: 12

Żądam zakazu hodowli psa większego od kota..........Życie ludzkie nie ma ceny.!!!!!!!!!!!!!!!

hm... bym pojechała gdyby nocleg był :)

niestety nie mogę tego zaoferować ;)

Jeśli chodzi o malowanie zdecydowanie polecam panią Beatę z Salonu "Jolanta" na Niemcewicza! Nie dosc ze swoja prace wykonuje wrecz perfekcyjnie to i ceny bardzo przystepne! POLECAM!

Dokładnie - Pani Jasia Góralczyk z Podgórza tel. 509549039 pyszne jedzenie i pełna obsługa od A do Z

tak jak ktos wyzej napisal-to co kiedys bylo paznokciem,po zdjeciu akrylu ,bedzie przez dlugi czas jak papier,lamliwe,wybarwione.....wrazliwe nawet na lekkie stukniecie.

ja tez odradzam akryl-wlasnie ze wzgledu na to ,co jest po "zdjeciu".owszem super wyglada,ale potem bedziesz miec sporo problemow z doprowadzeniem swoich paznokci do normalnego wygladu.

Witam Jake Są Profile W Ekonomiku I Agro Biznesie Technikum Z Gory Dzieki

black label

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org