poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"Gorszy polak \"niestabilny emocjonalnie potrafi jedno zdanie powiedziec

no właśnie też mi się wydaje że widziałem w kauflandzie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"Gorszy polak \\\"niestabilny emocjonalnie potrafi jedno zdanie powiedziec

rosienie szyb w oknach nie jest wadą okien tylko zlą wentylacja w mieszkaniu

Re: \\\"Gorszy polak \\\"niestabilny emocjonalnie potrafi jedno zdanie powiedziec

stokrotka przy Księżnej Anny, jest parę smaków.

kaufland, stokrotka.
ale karmelowy czy tam tofii, niedobry - strasznie słodki aż taki mdły..;/

Jesli domel jest bublem to co powiedziec na dobroplast?

za pogryzienie mozesz mi podziekowac, jestes dupkiem i nic nie potrafisz ahhaah

Szukałam...
Ale rozmawiałam ze znajomym który też próbował i to co on mówi jest sprzeczne z tym co znalazłam w internecie...
Dlatego się pytam innych...

wyslij mi swój nr na rafrol25@wp.pl

Witam. Ja szczerze polecam salon Aga-Art na Mickiewicz 53 (bodajże). Pani Agata robi niesamowite fryzury, kobieta z weną i widać, że robi to z pasji, wystarczy spojrzeć na Jej zjawiskowe strzyżenia. Nie ma dla Niej fryzur niemożliwych. Ja zawsze wychodzę stamtąd zadowolona i z niewiele lżejszym portfelem, gdyż jest to jeden z tańszych salonów w Łomży. Profesionalne usługi za niewielką cenę. Polecam.

Karczma Rogiński po pierwsze która ta w Zabielu czy w Zabielu Zakaleń, nie mówcie ze tam niskie ceny są, jedzenie to za jakie zapłacisz takie będziesz miała

W Hotelu Polonez, p. Malgosia :)

czy ktoś z was może wie co stanie się z zębem jeśli nie wyjmie się trucizny w terminie proszę o poważne odpowiedzi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org