niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaproszenie

A ja Wam powiem, gdzie nie nalezalo kupowac. nie NALEZALO, bo na szczescie juz niema tego sklepu.
Znajdowal sie przy obecnym Telepunkcie. Konrad.net ???? Tak ten sklep sie nazywal?
Moj Brat kupowal tam komputer... Od poczatku byl zepsuty. Raz wzieli do naprawy - 20zl zainkasowane... Drugi.. 20zl zainkasowane, za 3 razem ja tam poszedlem... Specjalistom z tego sklepu pokazalem, ze jest uszkodzony procesor, a nie jak twierdzili zle zainstalowane sterowniki.... Starali sie mi wmowic, ze komunikat, ktory widzialem na ekranie tego(i prawie kazdego innego) monitora jest wymyslem mojej wyobrazni:D :D :D :D Chcieli mi pranie mozgu zrobic chyba:D:D:D:D Zlodzieje(bo okradli mojego brata na jakas 100 zanim zrobili mu kompa).

BTW: dlaczego niema tego sklepu juz????

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaproszenie

Wczoraj wieczorem oglądałem telewizje i było właśnie reklama Tyskie ale wiecej informacji oprucz tego że ma być w Augustowie Ełku Łomży takie miasteczko tyskie to nie było :|

keicam, bo dopiero wtedy Brat mnie prosił o pomoc :) A komputera mu nie składałem, bo mnie o to nie prosił :) Oto odpowiedź... Naprawiam komputery właściwie codziennie i z takim czymś często się spotykałem... A za 3 razem było fajniej się z nich śmiać i śmieje się po dziś dzień:)

sluchajcie mam pytanie jak myslicie nasza druzyna awansuje do 2 ligi czy nie ???wpsisujcie sie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org