poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czym zawinil prezydent ze tak sie ten portal na nim msci??

Rezerwowaliśmy tam sale 09.08.2009 najwcześniejszy wolny termin był na 30.30.2010 więc się zdecydowaliśmy podobał nam się wystrój sali karczma ..
na 2009 rok była cena 90zł i była mowie o tym że może wzrosnąć wzrosła na 100zł na osobę plus swoje ciasta swój tort swój wiejski stół swoje cukierki owoce i ze względu na to że nie podobały nam się napoje podawane w tych 0,33 to zdecydowaliśmy się kupić na własną reke 0.5 l sprtie coca cola fanta woda co zostało odliczone 4zł od osoby ... Za pokrowce musileliśmy zapłacić 5 zł za jeden więc nie wyszła małą suma bo 5 zł razy liczba gości .. Jedzenie było smaczne tyle go było ze goście już ze stołow nie dawali rady nic zjęść ..
U nas wszystko organizowała P. Monika z usług Pani Basi zrezygnowaliśmy ponieważ opinie jakie były to takie że P. Monika wkłada w to więcej pracy i organizacji zeby to ładnie wyglądało .. z poprawinami było tak płaciliśmy 25 zł od osoby były dwie P kelnerki które podgrzały jedzenie podały wszystko fajnie było ..
No cóż nas odległośc nie przeraziła ponieważ z łomży jest kawałek ale sala warta tej odległości ..
Polecam jak najbardziej .. Nie żałuje swojego wyboru jestem zadowolona że wybrałam tą salę a nie inną

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czym zawinil prezydent ze tak sie ten portal na nim msci??

piesi chodzą ostatnio jak chcą moim zdaniem powinno się wprowadzić dla pieszych obowiązkowo kask i ochraniacze i oc i wtedy jak pieszy wylazł by komuś pod koła to by się z tego oc odciągało za zarysowany zderzak beeeeeee he he he....

on udaje że nie wie co to znaczy żeby wyglądało że jest wielkim arystokratą bo już zapomniał jak przyjechał ze wsi ciągnikiem z meblami i zamieszkał w łomża siti

A jednak siedzą w areszcie.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ok 100 / m2

z materiałem ?

Ze wszystkim już na gotową, tak jak robią na blokach na południu, a i razem z glazura którą układają około 1m od gruntu. Jaka tego wszystkiego może być cena?

licz się z tym że jak z materiałem chcesz to będą słabej jakości

W Erze i Play takie cudeńka się nie zdarzają.

Hahahahaha:)))

Z drugiej strony, jeżeli "zespół" tenix zaspokaja czyjeś gusta muzyczne i estetyczne to czemu nie;) Można jeść kaszankę a można i polędwicę:)

Wie może ktoś z Was gdzie mogę kupić szczeniaka rasy leonberger (suczki) nie koniecznie z rodowodem

"ciekawe czy go w takiej samej osobie pokarzą ..."

Sorry, ale nie kapuję tego? Dlaczego mają go karać i za co?

Dzięki za zainteresowanie. Właśnie myślałem o szkole Alti tak więc zdecyduje się na nich na 100%.
Jeszcze tylko muszę określić termin :)

Pozdrawiam

Istnieje możliwość aby nasze miasto znalazło na planszy jednej z najpopularniejszych gier planszowych na świecie. Jest to ogromna szansa na bezpłatną promocję naszego miasta. Wystarczy zarejestrować się na stronie http://www.monopoly.pl, odszukać na liście głównej miasto Łomża i ZAGŁOSOWAĆ. Głosować można codziennie do 20 marca. 20 pierwszych miast z listy miast głównych zostanie umieszczonych na planszy Monopoly. W celu zaangażowania w głosowanie większej liczby stworzyłem stronę na Facebooku:

Łomża na planszy Monopoly

Piszcie komentarze i klikajcie Lubie to!

Może pomoże to w poprawieniu pozycji naszego miasta :)

Nie, ale za to innego znalazłem.

Rasowego poszukaj w goglach a bez rodowodu na Wojska Polskiego.

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org