Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czym zawinil prezydent ze tak sie ten portal na nim msci?? |
Rezerwowaliśmy tam sale 09.08.2009 najwcześniejszy wolny termin był na 30.30.2010 więc się zdecydowaliśmy podobał nam się wystrój sali karczma .. na 2009 rok była cena 90zł i była mowie o tym że może wzrosnąć wzrosła na 100zł na osobę plus swoje ciasta swój tort swój wiejski stół swoje cukierki owoce i ze względu na to że nie podobały nam się napoje podawane w tych 0,33 to zdecydowaliśmy się kupić na własną reke 0.5 l sprtie coca cola fanta woda co zostało odliczone 4zł od osoby ... Za pokrowce musileliśmy zapłacić 5 zł za jeden więc nie wyszła małą suma bo 5 zł razy liczba gości .. Jedzenie było smaczne tyle go było ze goście już ze stołow nie dawali rady nic zjęść .. U nas wszystko organizowała P. Monika z usług Pani Basi zrezygnowaliśmy ponieważ opinie jakie były to takie że P. Monika wkłada w to więcej pracy i organizacji zeby to ładnie wyglądało .. z poprawinami było tak płaciliśmy 25 zł od osoby były dwie P kelnerki które podgrzały jedzenie podały wszystko fajnie było .. No cóż nas odległośc nie przeraziła ponieważ z łomży jest kawałek ale sala warta tej odległości .. Polecam jak najbardziej .. Nie żałuje swojego wyboru jestem zadowolona że wybrałam tą salę a nie inną
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czym zawinil prezydent ze tak sie ten portal na nim msci?? |
piesi chodzą ostatnio jak chcą moim zdaniem powinno się wprowadzić dla pieszych obowiązkowo kask i ochraniacze i oc i wtedy jak pieszy wylazł by komuś pod koła to by się z tego oc odciągało za zarysowany zderzak beeeeeee he he he....
|
|
on udaje że nie wie co to znaczy żeby wyglądało że jest wielkim arystokratą bo już zapomniał jak przyjechał ze wsi ciągnikiem z meblami i zamieszkał w łomża siti
|
|
A jednak siedzą w areszcie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ok 100 / m2
|
|
z materiałem ?
|
|
Ze wszystkim już na gotową, tak jak robią na blokach na południu, a i razem z glazura którą układają około 1m od gruntu. Jaka tego wszystkiego może być cena?
|
|
licz się z tym że jak z materiałem chcesz to będą słabej jakości
|
|
W Erze i Play takie cudeńka się nie zdarzają.
|
|
Hahahahaha:))) Z drugiej strony, jeżeli "zespół" tenix zaspokaja czyjeś gusta muzyczne i estetyczne to czemu nie;) Można jeść kaszankę a można i polędwicę:)
|
|
Wie może ktoś z Was gdzie mogę kupić szczeniaka rasy leonberger (suczki) nie koniecznie z rodowodem
|
|
"ciekawe czy go w takiej samej osobie pokarzą ..." Sorry, ale nie kapuję tego? Dlaczego mają go karać i za co?
|
|
Dzięki za zainteresowanie. Właśnie myślałem o szkole Alti tak więc zdecyduje się na nich na 100%. Jeszcze tylko muszę określić termin :) Pozdrawiam
|
|
Istnieje możliwość aby nasze miasto znalazło na planszy jednej z najpopularniejszych gier planszowych na świecie. Jest to ogromna szansa na bezpłatną promocję naszego miasta. Wystarczy zarejestrować się na stronie http://www.monopoly.pl, odszukać na liście głównej miasto Łomża i ZAGŁOSOWAĆ. Głosować można codziennie do 20 marca. 20 pierwszych miast z listy miast głównych zostanie umieszczonych na planszy Monopoly. W celu zaangażowania w głosowanie większej liczby stworzyłem stronę na Facebooku: Łomża na planszy Monopoly Piszcie komentarze i klikajcie Lubie to! Może pomoże to w poprawieniu pozycji naszego miasta :)
|
|
Nie, ale za to innego znalazłem.
|
|
Rasowego poszukaj w goglach a bez rodowodu na Wojska Polskiego.
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |