poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
4 lomza jako portal mszczacy sie i ziejacy nienawiscia?

RE marek_p:

Może jednak nie upadła tylko właściciel nie chce już prowadzić lokalu i szuka chętnego do sprzedaży lokalu w nowe ręce? Oby tak było i oby lokal przetrwał, bo w tej Łomży już naprawdę nie będzie gdzie iść :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 4 lomza jako portal mszczacy sie i ziejacy nienawiscia?

Zdecydowanie polecam dr Maksimowicza, os. Maria

Play ma najbardziej h***wy regulamin w umowie ze wszystkich sieci, no ale kto czyta regulaminy... ;) Jak zgromadzą określona ilość użytkowników i skończy się czas kiedy wielka trójca płaci żołdy na Play, to wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów... Taka prawda, że każdy operator jest to tyłka... chciałbym, by wróciła prawdziwa stara dobra idea, jedyna sieć na którą nie narzekałem i te za**** telefony jak siemens cx65 :D Śmieszy mnie plus, bo chwali się ze jest największą siecią, ale jest nią na niby, tylko dlatego, że Orange zrobiło porządki z nieużywanymi numerami, a Plus nie... Orange ma dziadoskie plany taryfowe, np w najniższym abo sms kosztuje 36gr!! a minuta 72gr!!, Era sieć taka nijaka na naszym rynku, plany tez ma nieciekawe i kruczki w umowie podobnie jak Play... Słowem jedna h***ia

Dawać ludziska, dawać! :))

http://www.monopoly.pl/

Szkoda mi naprawdę dzieciaczka, życie było przed nim.
Ale.. Będę bronić psów.
Green, piszesz, że mamy nie walczyć o godne traktowanie psów, bo to tylko pies. Wiem, że dla niektórych jest to właśnie tylko maszyna do spełniania życzeń, zapięta na krótkim łańcuchu, wtedy kiedy akurat nikt nit chce się nią bawić, i często nie nauczona, że poza łańcuchem, jego panem i "cepem z filcy" istnieje jeszcze inny świat. Czy te psy zaatakowałyby to dziecko, gdyby ich pierwotny instynkt łowiecki był stłumiony? Gdyby im pokazano, że dzieci to nie ich potencjalne ofiary, tylko kompani, tak jak ich pan?
Ale najlepiej psa zamknąć lub uwiązać na łańcuchu w wieku 2 miesięcy, myśląc, że będzie dobrze. A jak nie będzie, to przemoc wszystko załatwi.

Czesio, ze swoim dzieckiem też tak postąpisz/postępujesz?
Gwarantuję, że kiedyś odpowie Ci tym samym. Albo skrzywdzi kogoś innego. Bo przemoc rodzi przemoc, jak kiedyś ktoś mądry powiedział....
Psy też maja granice cierpliwości.
Więc dlaczego mamy nie walczyć o godne ich traktowanie?
Cierpliwość, miłość i dobroć. Do wszystkich istot żywych. Inaczej nie zmienimy świata.

Do tej tragedii nie doszłoby, gdyby psiaki były prawidło wychowywane. Tak po ludzku, bez "cepa z filcy". Tak jak się wychowuje dziecko, bo przecież one właśnie umysł dziecka mają.

A jak ktoś nie może wytrzymać, to polecam boks zawodowy. Albo co wytrwalszym zawody: kto dłużej wytrzyma w boksie 2x2m, albo na metrowym łańcuchu.

I popieram Ciebie, shastraa. Zwłaszcza, że prawo wyraźnie mówi, że dziecko do ukończenia 7 roku życia nie może być zostawione bez nadzoru. NIGDZIE! A pani dobrze wiedziała, że po wsi biegają agresywne psy.

I na koniec, sorry za wykład, ale krócej się nie dało...

Pozdrawiam.

http://allegro.pl/promiennik-podczerwieni-do-terrarium-night-50w-i1471265328.html

Ja posiadam Play od ponad roku i jestem bardzo zadowolony, nie wiem na czym polega lęk przed przejściem do tej sieci no chyba że ktoś lubi po prostu dużo płacić za telefon. Żadnych powtarzam żadnych problemów z zasięgiem jak i z obsługą !!

Kiedyś miałam podobną sytuację. Pani w salonie orange nie chciała przyjąć mi telefonu do reklamacji. Nie pomogły prośby i groźby. Mogłam sobie pisać skargi. Pojechałam do domu wściekła. Za namową męża napisałam krótkie pisemko. Poszłam z nim do kierownika salonu. Poprosiłam jeszcze raz o przyjęcie mojego telefonu a Pani jeszcze raz odmówiła. Więc położyłam jej na biurku to pismo i kazałam podpisać. Napisałam w nim, że ja niżej podpisana kierownik.... nie przyjmę uszkodzonego telefonu mimo iż jest on na gwarancji i miną.... taki i taki okres czasu. Dodałam, że dopilnuję by to pismo dotarło do głównego oddziału orange wraz ze skargą.
Pani przyjęła mój telefon. Fakt była wściekła ale postawiłam na swoim.

Od pół roku jestem w erze. Jestem bardzo zadowolona.

Ja też chcę przestrzec przed orange, pracownicy sami zmieniają plany taryfowe. Zdarzyło się, że zmienili plan klientowi, który 2 dni wcześniej wyjechał za granicę. Po złożeniu reklamacji plan przywrócili, ale kasy, którą pobrali (polecenie zapłaty) już nie zwrócili, stwierdzając, że to uznaniowe. A uznali, że w tym przypadku zwracać nie muszą.

oddawałem telefony do reklamacji i w play i w plusie. W play tylko 1 raz, telefon przyjeli bez problemu. W plusie oddawałem 4 razy i przyjmowali bez problemu. WIĘC NIE KAŻDY OPERATOR MIGA SIĘ OD REKLAMACJI!!!
A ORANGE TO........ LEPIEJ NIE PISAĆ.

No kilka osob zawsze tam jest zwlaszcza tych co maja za duzo kasy lub duzy socjal.Tych drugich stanowczo wiecej ;)

Pozdrawiam.

"Marcus" takie opowiadania może pisać tylko jeden z tych 25 co zostali zwolnieni z PKS.

panda, hmmmm skoro razi Ciebie to, że w Ostrołęce sklepy całodobowe są pod nosem, a w Łomży masz daleko, to proponuje w Łomży przeprowadzić się bliżej stacji benzynowych i okaże się że po paczkę fajek będziesz miała rzut beretem. Ile masz lat tak w ogóle? bo piszesz jakieś głupoty.
P.S. używaj przecinków.

Zabiorę chętnych do Warszawy wyjazd około godziny 12 -13. Pisać na maila marchewka-80@o2.pl

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org