wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jaki Prezydent?

A na ten czas zorganizuj sobie telefon zastepczy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jaki Prezydent?

Jak się toleruje to się tak ma.

Ja też jestem niezadowolony z Orange.... Zanikający zasięg, fatalna obsługa klienta. W kwietniu przechodzę do Play

Witam
Na MS w Poznaniu trzeba czekać ok. 10 msc
A więc jeszcze sobie troszkę poczekam :-|

do Łomzyniak33 fakt faktem, iż w innych miastach regionu też nie mają lekko. Trochę to pocieszające ale.... no cóż trzeba jakoś żyć. Np. w takich Łapach i okolicach to mają dopiero "jazdę" zamkneli im dwa największe zakłady pracy w mieście tzn. cukrownię i zakłady naprawce taboru kolejowego szok normalnie. Mam znajomego z okolic Łap który kontraktował bardzo duże ilości buraka cukrowego do tutejszej cukrowni i opowiada mi co tam dopiero teraz się wyprawia jak rolnicy nakupywali specjalistyczne bardzo drogie maszyny do uprawy i zbioru buraka na kredyt. chyba jednak nie mamy aż tak źle hehe

Dużo tam ludzi przychodzi?

a tym rodzicom jesli mili jeszcze jakies dzieci to powinni odebrac im prawa rodzicielskie do pozostalych za brak odpowiedzialnosci.

MOJE RADY

Czlowieku!!!! Gdzie Ty miales rozum???

PRzeciez jezeli napisales ze facet z Playa zlapal sie za glowe to znaczy ze jak szukasz jakiegos abonamentu to wogole nie orientujesz sie w ofertach operatorow na rynku.

Orange TO DNO... MAJA NAJGORSZA OFERTE NA RYNKU i oczywiscie promuja wylacznei ruch wewnatrz wlasnej sieci!

Dzis dzwonila do mnie kobieta [ja uzywam na karte] z propozycja to ja wysmialem.

Nie bierz nigdy wiecej oferty abonamentiowej w orange!!!!

Natomiast teraz dwa slowa co do reklamacji telefonow...

Po pierwsze... jezeli Twoj telefon jest na gwarancji to PSIM OBOWIĄZKIEM jest jego przyjecie do naprawy!
I zaden konsultant nie jest specjalista i nie on ma oceniac czy telefon nadaje sie do naprawy czy nie!!!

Konsultanci maja przykaz zeby wykrecac sie od przyjmowanai reklamacji bo wtedy ich salon spada w rankingu i maja koszta!

Takze powiedz ze zostawiasz telefon chcesz na to kwit a co on mowi to niech zachowa dla siebie!

JEZELI JEDNAK NIE CHCESZ SIE Z NIMI UZERAC TO JEST INNY SPOSOB NA NAPRAWE TELEFONU NOKIA NA GWARANCJI

Jedziesz [neistety musisz pojechac] do Bialegostoku do autoryzowanego serwisu NOKIA CARE...

Jezeli nie widac ze rzucales telefonem o sciane to nawet nie pytaja sie co sie stalo...

Poprostu nie dziala wyswietlacz - ok za 3 godziny bedzie gotowy!

Tam naprawia Ci telefon w ciagu pol dnia i jeszcze zadzwonia ze juz mozna go odebrac. Dostaniesz tez telefon zastepczy na ten czas.

I wtedy mozesz isc do Orange i powiedziec im PIEERDOLCIE SIE!!!

PS. Z doswiadczenia wiem ze kazdy operator miga sie od napraw gwarancyjnych!!!

Racja Riposta galeria,kino z prawdziwego zdarzenia i bulwary to by było dobre na początek.

no same czeczeńce, naród kochany... tfu...

Wujek,
jeśli nie minął jeszcze rok od zakupu telefonu, możesz go oddać w ramach rękojmi. Jeżeli serwis stwierdzi, że usterka nie powstała z winy użytkownika, telefon zostanie wymieniony na nowy (tylko w punkcie w którym go zakupiłeś).
Jeżeli minął już rok przysługuje Ci wyłącznie naprawa gwarancyjna.

hej, u mnie grali na weselu i powiem,że było fajnie, polecam zespół jak najbardziej

Treść jest ukryta

a jake to zespoly jesli mozna wiedziec ze graja super tak z ciekawosci pytam pozdrawiam

Monopoly to najpopularniejsza gra planszowa, fajnie by było, żeby Łomża się na niej znalazła.
Oczywiście głos oddany

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org