Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca przez smsy |
Osobiście nie wierzę w życie'po życiu' , nie wierzę,że moje dobre , złe uczynki będą procentować po mojej śmierci.Takie dokumenty oglądam często bo ciekawią mnie jak inni ludzie postrzegają pewne sprawy jednak oglądam je z duużym przymróżeniem oka. ( sporo naczytałam się o amerykańskich katolikach i ich' nawracaniu' :)) Lecz mam na uwadze to, że nasza podświadomość jest bardzo ciekawa i złożona. Poczytaj trochę o świadomym śnie, oobe, mega ciekawe zjawisko.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca przez smsy |
którego mechanika samochodowego w Łomży polecacie najbardziej... kto według was jest godny polecenia...
|
|
Wie ktoś jaki jest koszt reklamy na naszym dworcu ? Chodzi mi o te reklamy co lecą w kółko i wkur*iają ludzi
|
|
szczebiotka ty to chyba z wiochy jakiejś jestes bo tam nawija sie "se".
|
|
A ja to od macochy jestem ??? :(:(
|
|
No niestety nie mam nagrywarki. No może rzeczywiście za drogo. Już zmieniłem na 80zł. Myślę że już jest dobra cena.
|
|
www.napraw-fure-homemade-byyourself.pl
|
|
No widzisz wezyr, teraz wspomniałeś o ryzyku a wcześniej nie! Pamiętaj, że nie dla każdego 150 zł miesięcznie to taka sama kwota. Ale strata wszystkich boli tak samo. Ważne, żebyś miał świadomość, że inwestycja nie zawsze przynosi zyski. Jeśli akceptujesz ryzyko to inwestuj jeśli nie to dobrze się nad tym zastanów... Ryzyko jest zawsze!
|
|
A co tak Ci dokuczają, że chcesz wykupić reklamę-ciszę? Tez o tym myślałem... ;D
|
|
Autor: 7angelfree (217.98.4.---) Data: 21-02-11 17:13 ktoś-coś wirtualny wytłuku . Widać że w realu mają cie wszyscy w dupie i dla tego non-stop siedzisz w necie. Samozwańczy inteligencie na kurs samobrony się zapisz. Chyba że siło umysłu zamierzasz dokopać tym koleśiom na strzelnicy. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Siłą się pisze ćwierć inteligencie :):):):):):):):):):):) rudy błazen z druhem
|
|
Po bogatego męża zapraszam na Szkolenie z finansów. Tam zawsze jest wielu mężczyzn w dodatku majętnych... ja ze swoim mężem jadę na takie szkolenie w najbliższą sobotę i niedzielę. Zapisy tylko do jutra rano więc jak jest Pani zainteresowana to proszę się do mnie zgłosić. Koszt szkolenia (2 dni z wyżywieniem w 4 gwiazdkowym hotelu) to tylko 555zł + koszt dojazdu do Rawy Mazowieckiej. Pozdrawiam
|
|
ja mam gta liberty city na wymiane (epizod )
|
|
Ooooooooooooo Jeżeli to ten sam hotel w którym byłem i ja to serdecznie polecam :):) Naprawdę warto :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
cudownie mi :) Dziękuję , był naprawdę słodki :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ja też chcę buziaka!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Masumi :* żeby życie miało smaczek...
|
|
RE qawqaz: Myślę, że nie tylko powinna być, ale będzie zmieniona polityka naszego państwa co do uchodźców. Globalizacja jest procesem postępującym i nieuniknionym. Państwa to twory sztuczne, podobnie jak różnego rodzaju prawa tworzone przez człowieka dla porządku, ale nie będące porządkiem niepodważalnym. Co do osób z Kaukazu i ich kultury wybacz, ale pisząc, że nie szanują naszej kultury strasznie uogólniasz i piszesz po prostu nieprawdę. Jest tyle odłamów tradycji, czy religii na Kaukazie, że tam ciągle trwają wojny między sobą od czasów chyba końca panowania Aleksandra Wielkiego, więc to nie jest tak, że oni z założenia sie przeciwko Twojej, jak mniemam europejskiej kulturze. Pomoc dla zwykłego Kowalskiego nie może być taki sam, jak dla uchodźcy z Czeczenii, bo ten drugi jest w gorszej sytuacji (nie zna języka, prawa, obyczajów, nie ma znajomości itd. itp.) Zgadzam się jednak z tym, że pieniądze te powinny być w bardzo przemyslany sposób wydawane np. dostaniesz więcej kasy na dziecko jeśli te pójdzie do szkoły polskiej itd. To zmusiłoby ich i nas do akceptacji i wyrównało szanse, oraz zmniejszyło asymilację. Niestety jest jak jest. Polacy w UK np. czy w USA mają pod tym względem lepiej. Znamy przecież przykłady, tych którzy skończyli tam studia i odnieśli sukcesy... Co do Twojej opinii o sytuacji w Polsce i UK to nie do końca rozumiem. Pytasz dlaczego imigrant tam nie jedzie. No własnie założeniem terminu imigrant jest to, że on tam jedzie... Bo chyba nie sądzisz, że nikt do UK nie emigruje...
|
|
FAZI JESTES BARDZIEJ PIERDO......Y NIZ JASIU SMIETANA
|
|
Serio?Miło mi;Dzięki za komplement.
|
|
skoro to jest taka poważna hurtownia to warto byłoby spróbować tam się przejść i zapytać o pracę? Czy ktoś się orientuje czy przyjmują tam do pracy? Ile tam można zarobić? I czy są wypłacalni? Proszę o podpowiedzi.
|
|
Wczoraj chodzil w okolicach KS. Janusza
|
|
Od zawsze mówiłem, że ludzie z tamtej strony rzeki są, delikatnie mówiąc, inni.
|
|
na legionow obok dawnego 7KIER sklep ASAJ
|
|
wczoraj chodził jakiś koleś i zbierał niby "na niepełnosprawne dzieci", więc jeżeli na prawdę zbierał i nie był to jakiś wał to gdzie jest rząd ? to chyba oni powinni się zajmować takimi problemami, a nie żebrzący ludzie i dlatego człowieka ku*wica strzela, że jeżeli tak już pomagają obcym, czemu nie pomagają naszym ?
|
|
mam zelixe na sprzedaz
|
|
ok mam. Czekam w takim razie.
|
|
Kolego już 3 temat o tym samym.....
|
|
Dzięki, zajrzę na poznańską
|
|
Witam! Czy ktoś się orientuje w cenie obciążenia u Miliszkiewicza i czy można kupić także np. 0,5 kg obciążniki?
|
|
Mam nadzieję, że w ewentualnych relacjach w mediach znowu nie usłyszę, że jestem rasistą, nacjonalistą i nietolerancyjny... bo łomżyniacy tacy nie są i na taką opinię, jak kolega alwro nie zasługują.
|
|
|
hm ale nie kazdy nie grzeje ze skrajności w skrajnośc bo raz jest tak duszno jak w wylęgarni kurczaków, a innym razem szron na szybach po przejechaniu 80 km nadal jest na szybach ;/ paranoja
|
|
profesorek... wypad świeżaku :)
|
|
haha smieszne to a ja moge jak na dloni podac kto kradnie w pks „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
kasiula1604 idź wąchać kwiaty. Mi tu nie porównuj dziecka do psa i pouczaj swoje dzieci słońca, a nie mnie. Jak mnie jakiś pchlarz zaatakuje to go sam zagryzę, a potem właściciela, a na koniec nasram w te miejsce.
|
|
" nie daję zarobić zdrajcy narodu"
|
|
dziadki są spoko
|
|
kino w 3D i hipermarket? ahahhaa nie utrzymaliby się w tej wiosce !!! Bilet na film w 3D kosztuje ponad 30zł ,a kto by dawał 30zł na kino jak zarabia 800-1000 zł ;) haha
|
|
zachowj czystość i nie ic tam
|
|
Autor: SnakeEater (---.elomza.pl) Data: 22-02-11 20:33 Fakt, mnie też skusił liberalnymi obietnicami. Zmarnowałem 15 minut na pójście do lokalu wyborczego. Na przyszłość polecam nie grać w nic, chyba, że w Chińczyka. ---------------------------------------------------------------------------- Dług Polski rośnie w tempie ponad 2 000 zł na sekundę. A Chińczyk zje Ci pieska.
|
|
A czy ktoś ma jakąś opinię na tema zespołu tenix? czy jakiegos innego godnego polecenia
|
|
pierwsza miłość .. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Siłownia Ewa jest koło Marzenia?
|
|
je t'aime Funiek
|
|
witam mam problem po sformatowaniu kompa nie mam dzwięku w menadzeze urządzen pokazują sie ! przy ratrerkuoraz ?i!przy spc210nc pokazuje sie kod 10 i kod 28 nie znajduje wcale urządzen karte mam zintegrowano ratujcie prosze
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
|
Ić na *** MR.Y ty wyłącznie nadajesz się do ***** kopania kartofli! Na poligon się wywieś tam cie ***** przelecą! Cwelu!
|
|
na krasce też mają
|
|
musisz podjechać w weekend pod jame zatrąbić i klepnąć w blachę i się zlecą, tylko uważaj niektóre mogą pogryźć Ci zderzak
|
|
O, dziękuję!
|
|
ja to walne minete!!
|
|
http://static2.demotywatory.pl/uploads/1255283565_by_semafour_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1256855576_by_urywamodinternetu_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/1257436660_by_SanVanGanza_500.jpg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |