Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komu potrzebny PI za ponad 30 tys/mc ? c |
psycho-Jude nie chodzi o to żeby miasto radziło sobie bez klubu, ale żeby klub radził sobie bez miasta. Ciekawe ile Lech Poznań albo Wisła Kraków biorą z magistratu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komu potrzebny PI za ponad 30 tys/mc ? c |
"proponuję" cieszę się że to rozumiesz.Co do szwenkiera- to moja ironia w stronę "kamerzystów".Jednak nie wszyscy sami montują to co sfilmują.Należę do Zoś Samoś,najlepiej jak wszystko zrobię sam.Filmy weselne zbyt wielkiego pola do popisu nie dają,Można szukać ciekawszych ujęć,jednak scenariusze są zazwyczaj podobne.Pomijając teledyski i ewentualne plenery ślubne film z wesela powinien być raczej dokumentem a nie zbiorem animacji i udziwnień...
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/media/proba-przekretu-w-telekamerach,1,4168896,wiadomosc.html
|
|
ja tam miałem wesele i było super czysto jedzenie było na 6! i cena była ok
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: drzewko_szczescia (---.elomza.pl) Data: 08-02-11 21:52 "Już pomijając tekst, chcę przy okazji wspomnieć o pracownikach łomżyńskiego Media Ekspert'a. Chyba w żadnym innym łomżyńskim sklepie ze sprzętem RTV i AGD nie ma tak niekompetentnej obsługi. Nie dość, że trzeba się nalatać za nimi, żeby łaskawie zwrócili na Ciebie uwagę, to nawet jak uda ci się w końcu chodź na moment zainteresować Ich swoją osobą, w mgnieniu oka Cię spławią....(...)" Aby skomentować ten poziom usług jest tylko jedno słowo:....Łomża........
|
|
Skąd w ludziach tyle jadu? :( Mnie tam się podoba i jedzenie też smakuje.
|
|
no właśnie..poznałeś..? ;)
|
|
@BRAK NICKA z tego co sie orientuje takie firmy pokroju Aktio nie pozwalaja wycofac kapitalu przez 15 lat!!! A tego nie wyczytalem, jak to prawda, to faktycznie podwojny kanal. @wadima Wszystko polega na psychomanipulacjach, i obiecankach wielkich zysków. Dokladnie tak, poleca czlowiekowi na emocjach, czasem wrecz jest to szantaz emocjonalny, naobiecuja ile to mozna zarobic, nie wspomna tylko ile mozna stracic (bo moze i sami tego nie wiedza). Z Pani wypowiedzi wynika że inwestowanie przez giełdę jest pani obce, raczej sprzedaje Pani jakieś produkty, jak słusznie zauważył – dran-. Tutaj dzialanie jest jakby w dwoch kierunkach. Multi Level Marketing to sprzedawanie produktu i wciaganie kolejnych ludzi do sieci, czy "struktury", od ktorych zyskow wciagajacy ma rowniez %. Przy okazji sprzedajacy rowniez sami korzystaja z produktow, czyli w tym przypadku z OmniProfit. Dodam jeszcze:”żeby jeden zyskał to inny musi stracić”, nieraz jest to trudne do zważenia bo ten który traci jest na drugim końcu świata Dla wiekszosci wiedza o inwestowaniu sprowadza sie wlasnie do tego, co im na szkoleniu powiedzieli i do tego, ze SMSem dostana wskazowki w co teraz zainwestowac... Nie maja pojecia o metodach oceny ryzyka, dlatego sprowadzaja je do banalu w stylu "ryzyko zawsze jest, niewazne co robisz" i staraja sie je bagatelizowac. Ale kazdy czuje sie wielkim inwestorem :) Wierza, ze kazdy bedzie zarabial przez 15 lat z rzedu, bo przeciez traca tylko glupi, a to nie oni ;) @psycho-jude To całe forum finansowe i to,co na nim opowiadają to jedna,wielka ściema.Próbowali zwerbować mnie do zapraszania naiwnych ludzi na to forum.Większych głupot w życiu nie słyszałam Bo tak to dziala, masz przyjsc, masz przyprowadzic jak najwiecej znajomych, a tam beda Toba probowali manipulowac ile wlezie. I najgorsze jest to, ze tak samo jak czasem w przypadku "doradcow finansowych", gdzie zwerbuja mlodych ludzi do sprzedazy produktu, kaza im zdobywac kontakty, wciskac komu sie da, rodzinie znajomym itd. moza przez to tylko stracic przyjaciol, ktorzy poczuja sie wykorzystani. @Kasia Arbuz a my? my nie, my jesteśmy biedni ale uczciwi. Juz Cie nauczyli, ze uczciwosc jest dla biednych? ;) Jak ktos zarabia uczciwie, to nie musi udawac ze chodzi o co innego, ukrywac swoich zamiarow, manipulowac itd. Wbrew temu co wciskaja do glowy w tych wszystkich MLM bycie manipulatorem to nie powod do dumy, bycie uczciwym owszem. I bycie uczciwym nie wyklucza zarabiania. Na szczęście są ludzie, którzy chcą więcej od życia niż te "1200zł na rękę", którzy pracują nad polepszaniem jakości życia swojego i swojej rodziny Jak znam te systemy, to "polepszanie" sprowadza sie do zdobycia kasy, ale raczej kosztem jakosci zycia i rodziny. A z osob, ktore sie tym zajmowaly, tez nie znam nikogo, kto zarobil miliony. Ech ludzie, siedźcie dalej w tych ciasnych grajdołkach waszych umysłów No coz... Gratuluje szerokich horyzontow :) Ja zadalem pare pytan, nie doczekalem sie merytorycznych odpowiedzi, tylko takie wlasnie emocjonalne zagrywki albo banaly, czy uciekanie z dyskusji. Bardziej kojarzy mi sie to z sekciarstwem, niz wyzwoleniem umyslu ;) Opowiadacie o pasywnych dochodach, bez wysilku, "nie pracuj dla pieniedzy, niech pieniadze pracuja na Ciebie" itp banaly, a w praktyce zeby zarobic, ganiacie od rana do nocy, swiatek piatek i niedziela, na te wszystkie spotkania, dzis w Lomzy, jutro w Lodzi itd. bo trzeba przeciez werbowac ludzi, budowac struktury, agitowac, nauczac... ;) Mantry powtarzane sobie od rana, jacy to jestesmy wielcy i potezni i jak przyciagamy do siebie pieniadze ;) To jest prawdziwa wolnosc :) Tak to wyglada, Pani Kasiu, czy Tereso :)
|
|
zulu :) Nie bierz do siebie :) Kiedyś któraś ci tak zaśpiewa:):) http://www.youtube.com/watch?v=Iu8UHBzQnB8&feature=related Bądź wytrwały chłopie :)
|
|
mi rozwod chodzi po glowie
|
|
KAZAŃSKA tez nie nalezy do osedla w ktorym panuje czystość!!!! Te wszystkie paniusie ktore wychodza ze swoimi pupilami niech wezma pod uwage że pod blokiem a nawet przed sama klatka psy nie powinni robic kupki!!! A jak sie niechce isc na pola to po h*** trzymasz tego psa...Uważam że takie osoby powinny płacić wysokie kary a jak nie to kupke w papierek i do domku!!!!!
|
|
http://prawo.money.pl/bazy-teleadresowe/tlumacze/lyszkowska;urszula,tlumacz,2,10,27534.html tu masz stronke....mozesz wybrac
|
|
No nie...
|
|
po *** zamawiac i potem sie bujac?
|
|
Władku, umowę z ORANGE podpisałem we wrześniu 2009 roku. Podpisałem ją dlatego iż miałem pozytywną współpracę z ową firmą w Hiszpanii gdzie mieszkałem. Miałem podobne sytuacje gdzie popsuł mi się telefon i z automatu dostawałem zastępczy na czas naprawy. Mało tego odkąd pamiętam bardzo dużo rozmawiam więc i rachunki są wysokie i właśnie z tego powodu ORANGE w Hiszpanii przyznawało mi punkty i za te punkty regularnie co 4 miesiące czekał na mnie nowiutki telefon który mogłem sobie wybrać - dlatego zdecydowałem się na podpisanie umowy z ORANGE czego napewno już nie zrobię.
|
|
SARKAZM :)
|
|
czyli mam rozumieć że nie polecacie mi TEGO zaepołu?
|
|
gumis45 przejdz się do zespołu i porozmawiaj,bo wiesz są ludzie i ludziska jak i buraki!
|
|
|
nie źle zrozumiałeś bo on sam mówił jak odchodził ze wcale mu innych roli nie proponują bo tępego chłopca z niego robią(gra) i może teraz się zgodził na ponowną rolę w serialu pod warunkiem ze nie będą oni robić z niego takiego przygłupka ale oby nie:P a poza tym z Żoną ma występować co prawda partnerka tylko serialowa ale ciekawe jak ją pokarzą. ale wprawdzie to ja go nigdzie indziej nie widzę jak nie w tym serialu :)
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
masakra
|
|
No a kierowcę masz?
|
|
Jak tam okna wyglądały tej zimy? Patrząc na zdjęcie mam wrażenie że to wina montażu... Zbliża się sezon, ludziki będą wymieniać okna - warto wiedzieć gdzie kupować ...
|
|
ja nato jak na lato.... hahahahaha pajace
|
|
Wiecie może jak się rozwija PaintBall w Łomży? Gdzie warto iść, na jakie pole. Czy jest jakaś grupa paintballa? Czy jest możliwość dołączenia do takiej grupy, lub do grup nie oficjalnych. Grałem w to parę razy ale tylko raz w Łomży
|
|
Domel to hu..stwo!!
|
|
Ja kupuję często z Zott-a ale tak jak mówisz to nie to samo :) Mój ulubiony to cynamonowy i karmelowy.
|
|
Jak Ty chcesz utrzymać własny biznes skoro nie umiesz samodzielnie znaleźć takich informacji?
|
|
i musisz być dobry z matmy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
U Ciebie?
|
|
A wczoraj to jaki był dzień ???? Ostatni czy przed ostatni ????????
|
|
A jak stare mają być te gazety.
|
|
200tys za mieszkanie do remontu, hmm.... za 210tys kupiliśmy wyremontowane, nowoczesne, zrobione w takim stylu że modne było 2 lata temu i dziś. Chyba ceny poszły w górę. Moja rada to nie kupój mieszkania na parterze, na 4 piętrze bądź szczytowego bo są zimne i dużo za ogrzewanie będzie do płacenia. Trzeba zwrócić uwagę na wentylację, często stolarze którzy robią zabudowy do kuchni projektują meble w taki sposób że zakrywają kratkę wentylacyjną i robi się wilgoć w mieszkaniach, w łazience też na wentylację zwrócić uwagę. Sprawdzając okna zwróć uwagę czy na parapetach, ramach okien nie ma żadnego osadu, zacieków, jeśli są to prawdopodobnie okna nieszczelne. Odkręć krany by sprawdzić czy ciśnienie wody jest ok ( kiedyś wynajmowaliśmy mieszkanie gdzie woda leciała jak krew z nosa i okazało się że byly tam za cienkie rury). Życzę powodzenia
|
|
Dzisiaj byłem na obiekcie.Podobno 18 marca ,ale nie jestem pewny bo cały czas się termin zmienia.
|
|
witam kup swojej dziewczynie zależy co ona preferuje srebrną lub złota biżuterię mam na myśli jakieś kolczyki czy bransoletka zależy ile chcesz na to wydać bo możesz kupić komplet. Nie kupuj misków itd bo to ja tylko wkurzy :) i do tego jakaś romantyczna kolacja przy świecach ... pozdrawiam Myślę ze będzie miło
|
|
Dobrze ze jest jeszcze snieg dostanie kula w leb :D heeh nie a tak na powaznie ja sie wybieram nie wiecie kiedy ma byc :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |