Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obserwator.1973 obronca portalu |
No ubawiłam się tym tematem! :D NIE ma OBOWIĄZKU wystawiania komentarzy na Allegro i tyle. Ja też czasem nie wystawiam, bo np. nie byłam do końca zadowolona z transakcji, ale nie chcę robić afery i wystawiać (a co za tym idzie i dostawać) neutrali czy negatywów. A wystawienie pozytywa kłóci się z moim poczuciem sprawiedliwości, więc wolę w ogóle nie wystawiać :) Jeśli chcesz mieć dużo komentarzy to faktycznie kup sobie dużo cekinów, jak ktoś wyżej radził :) I nie przejmuj się, czy ktoś Ci te komentarze wystawi, czy nie :D A upominanie się o komentarze wkurza mnie niesamowicie i zazwyczaj jak dostaję takiego maila z upomnieniem to tym bardziej komentarza nie wystawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obserwator.1973 obronca portalu |
W jakiej szkole?
|
|
witam. wlasnie dzis, czekajac na autobus, "wpadła mi w rece" gazeta z 18 lutego 2011r. - "Nasz Dziennik" . znaleziony fragment (na przystanku) przeczytany przeze mnie dotyczył Podlasia. tytuł artykułu "Tajemnica sukcesu Podlasia". Autor nie smiał się z naszej religijnosci - wrecz przeciwnie - napisał, że tu sasiadują rozne narodowosci i wyznania - obok siebie zyją Białorusini, Litwini, Tatarzy, , Rosjanie, Ukraincy, Romowie, Muzułmanie i Zydzi. Mieszkaja tu ludziw przywiazani do wlasnej rodziny, ziemi, do domu. Mamy jak mało inny region poczucie wspolnoty, " nie dalismy sobie wmówić, że bycie Polakiem to wstyd". Jestesmy przywiazani do wiary i patriotyzmu. ludzie stad sa zaradni i pracowici, mimo dramatycznej sytuacji - braku pracy. Mysle, ze to prawda, od dawna mam takie samo zdanie i uwazam, ze mozemy byc dumni, ze pochodzimy z takiego regionu. Uwazam, ze powinno byc wiecej tego typu opinii o naszym Regionie w Mediach, mniej zawisci. niestety, oststnio coraz czesciej na nasze miasto robiona jest "nagonka" - a to ze malo liberalni, za bardzo katoliccy, nietolerancyjni. Czuje sie patriota "lokalnym" i nie podoba mi sie, gdy ktos nas oczernia. Owszem, wszedzie sa ludzie dobrzy i zli, ale akurat na Podlasiu wiecej jest tych dobrych.
|
|
Embraer Jak powrucisz do ojczyzny to bede na ciebie czekał i zrobie ci z dupy jesień średniowiecza" jeżeli wiesz o czym mowie , a za 50 zeta to ci takiego loda zrobie obcęgami że już wiecej ci nie stanie a teraz zapierdalaj i rybki w robocie skrob.. skrob skrob..
|
|
Tez tak slyszalem... :( mario
|
|
przed pożarem zarobki były lepsze.... żeby w miarę kasę zarobić trzeba mieć sporo nadgodzin a czy one są to zależy jaki jest zbyt. Jak ktoś pójdzie na chorobowe to premialecina kilka miesięcy...
|
|
*Co to premialecina
|
|
No nie Dannek dogadaj się lepiej zNatalką. Sarym kawalerem chcesz zostać/.
|
|
tesco wielkości przeciętnej biedronki, faktycznie jest czego zazdrościć...
|
|
szkoda że nie czterolatka ;D "psowi"
|
|
masz rację NINA88 ... :((
|