poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
4lomza bardzo niskich lotow?

Na Rządowej to jedynie Lumpex !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 4lomza bardzo niskich lotow?

Oglądałaś Kiepskich? Jeżeli satysfakcjonuje Cię mąż pokroju Ferdka daj znać, a będziemy żyli długo i szczęśliwie;D

ja już bym się powiesił na twoim miejscu !!! lub zgłoś do prokuratury , ale ludzie maja problemy , ehhhh

nie nie zdecydowanie nie

WITAM
MOŻE KTOS PRACUJE W ŁYSYCH NA PAKOWANIU WEDLIN? albo ktos wie jak tam jest? czy praca ciężka, jak z niską temperaturą czy idzie wytrzymac i jak zarobki? Prosze o powazne opinie, bardzo mi na tym zalezy/

mi właśnie jest zal takich ludzi jak Ty, którzy nie potrafią sobie radzić w życiu i w rożnych sytuacjach , błahych sytuacjach czy tez sprawach , przy najmniejszym problemie rozkładają rece i modlą się lub plączą, w twoim przypadku jest to i to , wylewasz swoje żale tu na forum , a błagałeś do serwisu allegro o komentarz , żeby pojawiła się kolejna cyfra czy tez gwiazdka przy Twoim nicku . masz jaja ???? po chu...j Ci te komentarze od jakiegoś wszela ?? ale widać naród zakołtuniony , czy chciałbyś przeczytać komentarz typu.... i tu się powstrzymam bo mocno by zabolało , pozdrawiam i wiecej zycia Chłopie, przestań zwracać uwagę na głupoty które blokują twoj umysł

Bo to sa debile!

Po co wogole cos takiego pisac? Jak bedzie chcial to i tak odwola wszystkich na 15 sek przed koncem i nikt mu nic nie zrobi bo to jego licytacja.

Mnie to natomiast wkur... jak taki debil wlasnie odwola aukcje.

Bo pierd... palant zamiast wystawic odraz telefon za 400zl bo za tyle by sprzedal to wystawia go od zlotowki bo zaoszczedzi zlotowke na koszcie wystawienia - palant!!!

Aż takie dziwne to nie jest. Oby tylko nie wpadli na pomysł, aby połowa pasażerów, rozgrzewała się-pchając . Podczas gdy druga, stygnie, siedząc i ciesząc się jazdą. Częstotliwość zmian, powinna być ustalona odgórnie. Miejskie co 1 km, dalekobieżne co 10 km. Powinni się tym zająć, rządzący z PO'chwy. Można by jeszcze, przeprowadzić referendum w sprawie: pchać czy ciągnąć? Cholera, jest jeden dylemat. Do ciągnięcia, potrzebne są liny, a na to nie ma kasy. Za to jest większa kontrola nad zaprzęgiem, gdyż ci z tyłu, mogą się nieco opi*rdalać i nie osiągnie się odpowiedniej szybkości.

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org