Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Afera SMSowa z Gońcem |
coraz lepiej.... szkoda gadać 31. Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Afera SMSowa z Gońcem |
zimnica jak diabli :):)
|
|
Święta prawda.
|
|
Zulugulazulugula jestem kobietą pracującą, nie mogę sobie pozwolić na siedzenie przed kompem dzień i noc i czekanie na księcia z bajki:P
|
|
http://a9736e.mojasonda.pl http://d4bc3a.mojasonda.pl Tu są sondy. Złodzieje z fundacji oca Lenie twierdzą, że tylko kilka osób nie chce w Łomży Agresywnych Pasożytów. Sprawdźmy jak jest w rzeczywistości
|
|
obiboki! i tyle
|
|
Znaczy powiem Ci tak, oferty pracy znalazłem w internecie wybrałem kilka i tam wysłałem zgłoszenia, te w których wymagali przesłania wcześniejszej przedpłaty omijałem bo kilka osób nacięło się na coś takiego.
|
|
Kut_sa se wkrec pało...Czekaj czekaj niebawem bede....Tacy jak ty to mi **** konia walili juz 5 lat temu . Nie rozmawiam z gnojem a ty nie masz swoich tekstow tylko na czyims patencie sie slizgasz przestszelencu???? Wyciagnij se z dupy glowe i zacznij myslec nastepnym razem zanim zaczniesz obrazac normalnych ludzi...to tyle na koniec... rudy błazen z druhem
|
|
chodzi ci o stację przy 64rce czy w skr?jeżeli chodzi o tę pierwszą,to nigdy tam nie tankuję bo słyszalem niezbyt dobre opinie.
|
|
Jak usunąć swój profil??
|
|
sms 60400 klub czy ktoś z was został oszukany ? proponuję bojkot Orange "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ta stacja to dla mnie dno, bo nie mają kibla dla kierowców...
|
|
hehe call of duty to klasyk nie zamienie sie na stale
|
|
taki mamy program wladzy by co nasze zniszczyc,,, i sprowadzac cukier z trzcinki..
|
|
90 zł silownia inter
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |