Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kryzys Morawiecki powiedział.... |
hehe to jest śmietnisko a nie hurtownia!!! mój mąż tam pracował i całe szczęście już tam nie pracuje, nie miło wspomina tam prace gdyż pan Grzegorz to d*** nie kierownik!!! który normalny pracodawca zwalnia pracownika więdząc że jego żona jest w 9 m-cu ciąży i zwalniając podaje powód ,,Likwidacja etatu''? a więc zarobki to najniższa krajowa, pracuje się w trybie 3 zmian, potrącają za braki przy remamencie a braki tam są ogromne, no i bałagan na półkach...nie polecam i odradzam wam tam pracować, ale wasza decyzja....powodzenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kryzys Morawiecki powiedział.... |
na kazańskiej kiedyś widziałem, tu w tym ciągu od kauflandu
|
|
Też mam podobną sytuację z komentarzem, którym dziewczyna nie chce mi wystawić komentarza, niestety zespól allegro nic nie może z tym zrobić a powinni zaznaczyć obowiązek wystawiania komentarza.
|
|
naomi na małachowskiego :) czysto, przyjemnie.
|
|
W Kisielnicy...
|
|
lepsze od sudan sun nie wiem czy znajdziesz moim zdaniem sudan ma najlepsze łóżka
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=pRM7_qvClKk&feature=related
|
|
zagłosowane Dawać, dawać :D
|
|
ola** bardzo konkretna babka jestes :P
|
|
xbox - dlaczego? Bo u mojej młodzieży PS-y poszły w kąt. Chyba wiec jest lepszy :)
|
|
Kupujesz na Allegro tylko dla komentarzy?? To nakup sobie cekinów po 1 zł i będziesz ich miał ile chcesz. Potrzebujesz konto z pozytywami na przekręt czy jak? To co będziesz wyprawiał jak ktoś Ci wsadzi niezasłużonego negatywa? Tylko za to np, ze popędzisz go z wysyłką po miesiącu od zakupu. Z siebie wyjdziesz chyba i staniesz obok. Wyluzuj człowieku, chyba nie masz większych problemów w życiu... SMILE PLEASE :)
|
|
Autor: akapulko12 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-02-11 12:50 jak xbox to tylko z kinectem,świetna zabawa akapulko12 też tak myślę. Inaczej też pójdzie w kąt;) ---
|
|
Do niedawna łomżyńskie radio rmf maxx promuje Białystok. Dzisiaj dwa razy słyszałem jak namawiali do głosowania na śledziowo na stronie monopoly
|
|
bo Ty nie umiesz wystawiać wystaw nega to od razu dostaniesz zwrotny
|
|
Po pierwsze allegro to nie jest portal spolecznosciowy!!! hehe :D Zapewne masz kilkanascie komentarzy i liczy sie dla Ciebie kazda opinia... Wogole smieszy mnie Twoj ten caly temat... Jak kupujesz od kogos kto sprzedaje dziesiatki rzeczy to moze poprostu zapomniec o komentarzu albo wystawia je za jakis czas hurtem!! Ja tez tak robie bo jak sie ma kilkaset komentarzy to mam gdzies czy go wystawiam czy dostaje czy tez nie!!! Proste...
|
|
Boski ty tepaku ja ci odp....wlasnie wrucilem z Polski i jeszcze jestem na urlopie to tyle co do ciebie.Jak sie nie znasz na zartach to" trzem pesk" Pomysl czlowieku jakie ty posty zakladzasz???? Gdzie zarowa lub najtansza zlotowa.Walnij sie w czajnik... Ja jakl nie mam pomyslu to sie nie wychylam zeby blyszczec...I nie szukam awantur.... Tyle co do ciebie. P.S Pomaluj akwarela na poczatku troszke smierdzi lecz pozniej calkiem milo...i tanio..
|
|
Szkoda...lubiłaam tam bywać. Lokal z klimatem. teraz już nie ma gdzie zaprosić znajomych.
|
|
nie .
|
|
Boski se pomaluj żarówkę na czerwono i będziesz miał ! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
NIE
|
|
kup zwykłą zarówke i pomaluj ją;]
|
|
poszukaj dresów w łomży, to oni pomogą ściągnąć tobie ten dług:D
|
|
w Łomży przydałoby się coś na wzór Bella Vita z Lipowej w Białymstoku, pod warunkiem dobrej lokalizacji...
|
|
nieeeeee :)
|
|
Poradzcie mi gdzie znajde dobrego dermatologa
|