Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powrót do średniowiecza dobrą zmianą?! |
Odczytuje wszystko, ja tylko na nim oglądam rmvb . Może napisy są oddzielnie a nie wklejone do filmu ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powrót do średniowiecza dobrą zmianą?! |
Polecam ten: MPCSTAR to zestaw aplikacji i kodeków wspierających obsługę najpopularniejszych formatów audio i wideo dostępnych na rynku. Instalując pakiet MPCSTAR nie musimy przejmować się już obsługą takich formatów wideo jak AVI, MKV, OGM, MPG, MPEG, MPV, TS, WMV, ASF, RM, MOV, QT, MP4, M4V, 3GP, 3GPP, 3G2, 3GP2, PMP, FLV, F4V, SWF, VOB, IFO czy formatu AVCHD - M2TS, MTS, M2T. Dodatkowo MPCSTAR oferuje możliwość konwersji różnego rodzaju plików wideo do formatów obsługiwanych przez takie urządzenia jak iPhone czy PSP. Autorzy wyposażyli pakiet MPCSTAR w prosty i lekki odtwarzacz audio (CometPlayer) obsługujący najpopularniejsze formaty w tym MP3, MPA, MP2, WMA, OGG, Flac, APE, WAV oraz aplikację umożliwiająca oglądanie filmów (MPCSTAR). CometPlayer to niezwykle lekki odtwarzacz, który poza samą funkcją odtwarzania muzyki oferuje również możliwość automatycznego pobierania tekstów piosenek, ustawiania okładek, zmieniania skórek aplikacji itp. Podobnie jak program do odtwarzania audio również odtwarzacz MPCSTAR charakteryzuje się niewielkim zapotrzebowaniem na zasoby system http://www.dobreprogramy.pl/MPCSTAR,Program,Windows,20474.html
|
|
w muzycznym, samochodowym, allegro.pl popytaj
|
|
witam mam call of duty black ops/nfs hot pursuit/fifa 10/tekken 6 mogę sie na cos ciekawego wymienic
|
|
Czy jest ktoś kto może bliżej opisać tą hurtownie? To wkońcu zamykają ją czy będzie prężnie funkcjonować. A długo ona istnieje? Bo nie słyszałem o niej wcześniej.
|
|
Szukam solarium z dobrymi łóżkami (oprócz Sudan Sun)
|
|
ok, ale jechałeś z kimś czy sam? czy płaciłeś za wyjazd? rudy błazen z druhem
|
|
pierdola saska
|
|
jak xbox to tylko z kinectem,świetna zabawa
|
|
Jesli bez paragonu to tylko MPT,polecam.
|
|
Nie ma co zakladac nastepnych postow dotyczacych "tych nieszkodliwych swietoszkow" Poprostu zaglosujmy i fajnie zeby bez zbednych komentow Chcemy ich czy nie????Zobaczymy jak wypadnie forumowa sonda... :) Moj glos... Nie.
|
|
NIE!!!!!!!!!!!!!! kur*aaaaaaaaaaaaaaa Nie
|
|
Polecam nowo otwarte solarium na Kazańskiej 28, naprawdę mają tam bardzo dobre łóżko. Jak dla mnie wszystkie te Sudan Sun-y się umywają. rudy błazen z druhem
|
|
Kafeteria w Łomży na ul. Rządowej jest w stanie likwidacji i to jest właśnie odpowiedź dla mieszkańców Łomży , nie zasługujemy na dobre , kulturalne lokale typu Kafeteria. Kebaby , pizzerie i inne barachło to jest to na co zasługuje Łomża !!!
|
|
No to caly jeden raz zdazylem pojsc :/ Szkoda, bardzo sympatyczny lokal...
|
|
CHWDP Tez polecam
|
|
http://kafeteria.lomza.pl/?dzial=0[url/]
|
|
a ja nie wystawiałem długo ,gdyż czekałem na wyjaśnienie sprawy i teraz jak chciałem wystawić pozytywa to już znikło wszystko i nie mogę ,dlaczego ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
No mozna by ale oczywiscie na czas okrslony
|
|
nie
|
|
Autor: podlasiakxxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-02-11 09:45 programik spoko tylko niapisów nie odczytuje _____________________________________________________ odczytuje, tylko jezeli w ustawieniach masz wylaczone automatyczne czytanie napisow, lub napisy maja inna nazwe jak film to: video/ subtitles track/ open file
|
|
Potwierdzam Kazańska 28 rewelacja. Polecam rudy błazen z druhem
|
|
w łomzy jest miejsce na coś takiego ale nie w tamtym miejscu, jeżdżę ze 4 razy w tygodniu tamtą drogą ale nie widziałem jej;] po prostu wybrali lokalizacje po.... , nic dodać i nic ująć
|
|
no własnie bo sudan sun ma strasznie stare łóżka, a gdzie to jest dokładniej?
|
|
Lokal w największych łomżyńskich slumsach, sorry ale jak wychodzę podchmielony z lokalu to chcę czuć się bezpiecznie, a tam szkoda gadać.
|
|
Jak widać działa :) Od roku czasu od kiedy mam z ery przerw w dostawie nie stwierdziłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |