Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent pracę załatwia przez SMS-a? |
wchodzenie fundacji w taką rolę represjonowania ludzi za to co piszą całkowicie przekreślą ją jako pomost mający połaczyć, zintegrować te dwie strony. Tak więc Panowie z fundacji bardzo mocno zastanówcię się nad tym co czynicie. Macie chyba świadomośc albo i nie ,że w Łomży fundacja jest żle postrzegana własnie poprzez takie jej działania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent pracę załatwia przez SMS-a? |
to wykrzykiwanie i straszenie z Warszawy . Nasyłanie mediów na miejscowych do niczego dobrego nie prowadzi tylko do eskalacji tego konfliktu. Fundacja to nie żandaram to pomost dla ludzi dwóch róznych kultur , miejsce neutralne.
|
|
Zdecydowanie ps3 Internet Bluray Zaje gry Aplikacje Move
|
|
oko śledzcie stronę wymyślimy cos nowego , zawsze możecie coś zaproponować , czekamy na pomysły !
|
|
alek rathid myślicie że polityka naszego państwazostanie zmieniona?Psychika ludzka jest nie do odkrycia w chwili obecnej,nikt z nas nie wie co komu kryje się w głowie. Co do osób z kaukazu, nie lubię ich i mam do tego prawo. Co do ich kultury, szanuję ją, czasmi wręcz podziwiam-jednak oni nie szanują mjej kultury. Co do religii jak wyżej plus to że nie tylko nie szanują ale wręcz są wrogo nastawieni. Czy nie uważacie że jeśli stopieńpomocy materialnej dla imigranta z Kaukazu byłby tożsamy z stopniem pomocy dla Polaka to wrogość byłaby mniejsza? Czy nie zauważylicie że największy problem tkwi w tym że imigrant z Kaukazu żąda by mu pomagano z samego faktu że jest imigrantem?Mało tego on to pomoc otrzymuje?A rodzina zwykłego Kowalskiego?Z tym bywa różnie?Ilu emigranrów jest zatrudnionych w łomży?Ilu jest zarejestrowanych w PUPie? POdniosą się głosy że nikt imigranta nie zatrudni, tak bo każdy woli zatrudnić rodaka.Czemu?Zna język! Jest autochtonem.! Jak ma ktoś pomóc imigrantom jeśli jedyną pomocąjakiej oni szukają to jest socjal. Są rodziny imigrantów które chcą się z asymilizowaći im warto podaćpomocną rękęalereście.... Mówicie o frustracji w papierkowych sprawch (jak to wygląda w anglii), jeśli tak jest tam kolorowo, dają tak socjal i mieszkanie to czemu imigrant tam nie wyjedzie? Nie porównujcie anglii do Polski.Mercedes nie jest identyczny jak Fiat 126p!Myślicie że w polsce nie ma frustracji? Wszyscy strażnicy moralności idzice pod PUP tak o 6 rano i posziedźcie do godziny 12 porozmawiacjcie z ludźmi a później napiszcie jakie wnioski wyciągneliście Pozdrawiam
|
|
Mi się podoba :):) Oby tylko była aktualizowana na bieżąco :(
|
|
http://www.monopoly.pl/ 1.Białystok 2. Gdynia ... 30.Łomża śledziki się promują gdzie tylko można może i czas na Łomżę. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie, nie... Najbardziej rozkwita Ks. Anny. Juz ze 2 tygodnie temu widzialam tam bazie;)
|
|
Do wszystkich , temat jest już nie aktualny i proszę dać sobie spokój z głupimi docinkami a jak było na bankiecie to jest prywatna sprawa moja i Masumi. cziki , 7angelfree i niejaka szczebiotka jesteście pospolitymi gnojami !!!
|
|
http://www.praca-za-granica.pl/o-130994.php Sprubuj tutaj!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Vq-VmzcJa3Y polecam
|
|
jestes odrazajaca
|
|
alek - 2 - trzeba setek lat, żeby zaczęli tolerować naszą kulturę - popatrz na zachód Europy - Muzułmanie są coraz bardziej agresywni. Nie jest tak jak się lewakom wydaje, że zaczną pracować i staną się normalni - oni coraz bardziej się radykalizują. Jak myślisz - kiedy w Łomży zapłoną samochody? 3 - Nie. Prosty przykład - Polak pojedzie do USA, po 10 latach jego dzieci nie znają słowa po polsku. Turas w Niemczech mieszka 30 lat i nie zna nienieckiego. Czeczeni mieszkają w Łomży ponad 10 lat, większość nie zna polskiego. Poza tym - słyszałeś, żeby Polacy w Chicago/Irlandii/ Hanoverze podpalali samochody w imię religii? Żeby gwałcili Niemki , które nie są Katoliczkami? 4. Ty się myslisz - w żadnym kraju obcokrajowiec nie dostaje zasiłku wyższego niż dostaje obywatel tego kraju. W żadnym kraju zasiłek dla cudzoziemca nie jest dwa razy wyższy niż płaca, którą dostaje obywatel. Popytaj łomżan ile zarabiają w Wiomarze, myślisz że tyle ile zgarnia Czeczen? 5. Czeczenkom daleko do latynosek . Przeważnie jak chude to są blade, jakby HIVa miały, opalać się nie mogą bo religia zabrania. W tych rajtuzach i spódnicach jednocześnie wyglądają obleśnie. No ale nie chodzi o ich wygląd a o to, że pasożytują. One nigdy nie pójdą do sprzątania - a nic innego robić nie umieją. qawkaz - święte słowa. Warto przypomnieć inicjatywę posła Kołąkowskiego - proponował, żeby Czeczeni pomogli w odśnieżaniu w ramach podziękowania za zasiłki. Zgadnijcie ilu się zgłosiło.
|
|
sexoholik ojej jak mi przykro, że mnie tak nazwałeś. Ktoś coś Ty gnoju się nie odzywaj bo nawet nie wiesz ile mam lat a wypowiadasz się na mój temat. Czytając Twoje wpisy i dodawanie do każdego z nich emotikonów mogę twierdzić, że to właśnie Ty jesteś gnojkiem dla którego znaki interpunkcyjne to są właśnie emotikonki.
|
|
Witam, Nie bardzo się znam na antenach zewnętrznych WiFi. W tym przypadku chyba bardziej ant. Kierunkowa, niż dookulna. Ważne, aby karta sieciowa i antena miały kompatybilne złącza. W kwestii sprzętu nic nie doradzę, ale... Jeżeli to hot-spot znajduje się w lokalu, zwróć uwagę czy nie jest wyłączany na noc. To jedno. Jeżeli ktoś czasem zagląda do statystyk AP lub ma aplikację za to odpowiedzialną, to szybko zauważy "nieproszonego gościa" i zablokuje Cię po IP oraz MAC (można to obejść, ale to dodatkowa zabawa). Za 200 zł. zapewne możesz skompletować dobry sprzęt, ale jest obawa, że nie będziesz cieszył się długo darmowym Internetem, do tego często w takich dostępach stosuje się różne ograniczenia. Dobrze byłoby pożyczyć gdzieś taki zestaw i przetestować przez kilka dni lub kasę przeznaczyć na swój Internet. :)
|
|
żeby wszyscy z forum zagłosowali zamiast pisać głupoty to byśmy w 10 byli ;D
|
|
Czy korzystaliście z kursów organizowanych w łomżyńskim NOT? Zastanawiam się czy warto ukończyć tam, np. kurs księgowości małych i średnich firm, bo w sumie trochę to kosztuje, ok. 1000zł? Jakie są wasze opinie?
|
|
"Unia daje ogromne kwoty na "multikulturalizm" i inne bzdety." A to jeszcze dają? :) bo Merkelowa jasno powiedziała, że multi-kulti okazało się jedną wielką pomyłką. Gordon Brown chyba najostrzej, jak do tej pory zareagował na forum UE, że pasożytom mówimy stanowcze nie. Już przecie obcinają socjal. Inna rzecz, że najbardziej swoim :) Ps. Pewnie do nas nadal będą pompować kasę na multi-kulti, żeby czasem u nas lepiej nie było. Jak bajzel to w całej UE.
|
|
Witam, poszukuję osoby, która podjęłaby się naprawy tunera Ferguson AF-7318, uszkodzenie układu AK4702 odpowiadającego za dźwięk. Można w prosty sposób przywrócić dźwięk(bez regulacji) stosując układ TDA1311A (DIP) lub TDA1311AT. Dla elektronika to żaden problem, dla mnie amatora, duży, tym bardziej, że nie nie mam odpowiedniego sprzętu. Proszę pisać na email.
|
|
Miałem to i to więc : Xbox 360 super grafika , masa gier , bardzo dobre pady które naprawdę leżą idealnie w dłoni ale niestety po 3 latach się zepsuł .xbox live mimo że płatny ale super sprawa zero lagów podczas grania. PS3 ,bluray którego nigdy nie używałem do oglądania filmów (nowości oglądam w kinie) , wersja fat strasznie zbierała kurz , grafika słaba w porównaniu z xboxem poza paroma flagowymi tytułami,często lagi w porównaniu z xem. Ogólnie co nie wybierzesz to będzie dobre , trzeba się kierować grami w jakie chcesz zagrać czy exclusivy czy nie.Ja powróciłem do kompa i jestem zadowolony .
|
|
|
poprawka... antena oczywiście *dookólna, a nie dookulna :) haha
|
|
Spoko prowadzone, dużo się można nauczyć
|
|
Rozwieję wątpliwości. Automatów biletowych na razie nie będzie.
|
|
KUPIE STEPPER HOP? CZY MA KTOS NA SPRZEDANIE?
|
|
w porownaniu do 320GB za 120zl nowke sztuke WD ktora kupilem niedawno to tanio nie sprzedajesz a moze masz do sprzedania nagrywarke do laptopa ATA?
|
|
kup se butle na złomie byleby nie starszą niż 2 lata i z papierami a zapłacisz 500zł mniej
|
|
co wybierzesz to bedzie dobre, z tym ze ps3 moze byc dodatkowo wykorzystana jako blueray player, ostatnie firmware obsluguje filmy i gry w 3d, pozwala na surfowanie po necie i strony maja obsluge java, no i ceny powinny niedlugo zaczac spadac, gdyz pojawiaja sie zapowiedzi ps4. co do grafiki to kwestia gustu. ps3 oferuje bezplatny dostep doplaystation network. niektore tytuly gier sa dostepne wylacznie na xbox lub ps3. ostatni model xbox ma wbudowany wifi (ps3 takze w starszych modelach)
|
|
Ja rowniez glosuje gdyz bardzo lubie grac w monopoly i jak sie uda to kupie na jesieni ta gre jak wyjdzie - fajnie by bylo kupic swoje rodzinne miasto w grze :) codziennie mozna oddac jeden glos. nie musimy byc na pierwszym miejscu wystarczy ze sie zalapiemy do pierwszej 20stki nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Poszukuje basisty do nowo powstajacego zespolu hard rockowego oraz wokalisty. Wiecej info na gg : 3252369 Wiek od 17 do 20 ale zawsze moga byc wyjatki ;]
|
|
no to masz się czym chwalić ..... też mam trochę gratów ;)
|
|
Kase wydasz a i tak pracy nie dostaniesz. Są ludzie co pokonczyli taki kurs w stowarzyszeniu ksiegowych lub kursy podyplomowe z rachunkowosci, ale mowia ze teoria swoje a praktyka swoje. A na wykladach jest tylko teoria. Do pracy szukaja ludzi w doswiadczeniem a nie z suchym papierkiem z tych kursow. Szkoda kasy. Wiem co mowie.
|
|
Głosujmy!
|
|
Witam Panie wezyr - proponuję spotkanie i rozmowę o tym jak i gdzie można inwestować. Na forum jedni obrażają innych ponieważ pracują u różnych dystrybutorów usług finansowych (konkurencja już tak ma). Każda inwestycja powinna być najpierw dokładnie rozłożona na cześci pierwsze. Prowadzę z mężem własną firmę i pośredniczymy w sprzedaży produktów inwestycyjnych. Nasi klienci są zadowoleni. Jeśli i Pan chce się przekonać zapraszam na spotkanie. Telefon do mojego męża to 792-606-503. Serdecznie Pozdrawiam Ewelina
|
|
dobijają ale co za tym idzie bardziej trafiają do klienta. Ja na dworcu jestem raz w tygodniu a wszystkie reklamy znam już kurw* na pamięć
|
|
...raz dziewczynka raz chłopaczek...heh
|
|
W piekarni przeważnie nie ma czegoś takiego jak przerwa,urlop,czy zmęczenie.Po prostu zdychaj a rób bo jak się w nocy nie wyrobisz to będziesz siedział do południa!Produkcję trzeba zrobić a i do pracy z soboty na niedzielę zmuszają czy dasz rady czy nie!I jeszcze po chamsku i bezczelnie potrafią powiedzieć nawet pracownicy że jak się nie podoba to się zwalniaj!
|
|
W policzek też się liczy :):):):)
|
|
Macha się ? czy gimga? bo to kolosalna różnica.( przywiąż ją linką do zderzaka i się nie będzie machać, no chyba że się gimga to trzeba ją przyciąć.
|
|
tak
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Myślałem,że jak ją skrócę to nie będę musiał wysłuchiwać tego żałosnego typka co całymi dniami nadaje na radiu :) A tak na poważnie to mi nie przeszkadza,że się macha czy tam gimga, ale jednak wolałbym jakby była sztywniejsza. A więc ponawiam pytanie. Czy mogę ją skrócić (usztywnić) poprzez nawinięcie jej na rurkę i zrobienie 4-5 zwoji bez szkody dla radia i anteny ? Czy nie zawracać sobie gitary i kupić nową krótszą ?
|
|
|
kupić nową krótszą, z tym że zasięg Ci się zmniejszy.
|
|
słuchajcie, a jak jest z bezpieczeństwem?
|
|
co cztery łapy ma;D
|
|
Jak ją skrócisz " na oko" nie zestroi Ci się ona a co za tym idzie w konsekwencji możesz nawet uszkodzić radio. Z krótszych anten działających przyzwoicie możesz wybrać np antenę sirio AS 100 o długości 100cm
|
|
Można trafić dobrze jak i źle, ja pierwszy raz pojechałem w ciemno i trafiłem przez pomyłkę do "firmy" którą można śmiało nazwać obozem pracy, na szczęście szybko wszystko się wyjaśniło i trafiłem pod właściwy adres w miejsce gdzie są naprawdę fajni ludzie i atmosfera, teraz regularnie tam jeżdżę naprawdę jest zajebiście. Można i zarobić i fajnie spędzić czas.
|
|
Wyjebać na kwit kilku frajerów;D
|
|
a co? dom rozpusty otwierasz?
|
|
nowe ps(slim) rowniez maja wifi
|
|
każdego może skusić a na Tuska ilu zagłosowało i co spełnił choć połowę obietnic
|
|
Fakt, mnie też skusił liberalnymi obietnicami. Zmarnowałem 15 minut na pójście do lokalu wyborczego. Na przyszłość polecam nie grać w nic, chyba, że w Chińczyka.
|
|
Przynajmniej jakos by sie zareklamowali.
|
|
i co nikt felg nie malował ?
|
|
A Z KONT MASZ TEGO PSA?
|
|
Jak chcesz wyglądać jak hardcorowy koksu to musisz najpierw kupić sobie rockiet fiu :)
|
|
nie zdała ale sie nie poddaje :) pozdrawiam
|
|
Juz zaraz ;) Wysrał sie goły na róg stodoly ;)
|
|
juz tak robiłam wkólko to samo juz 3 razy instalowałam win nigdy tak nie było
|
|
za naszą kasę za nasze mandaty
|
|
a możecie poinformować mnie gdzie się mieści?
|
|
Renault Master :) chyab tez nowka ::??!?!?
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Zaaa.... pojedyncze również mogły by być:)
|
|
masz Hyundai cupe,masz problem, bylo kupic cos europejskiego, teraz byle awaria ,bedzie wyzwaniem-powodzenia
|
|
Pewnie do golenia Ci potrzebny ? :):):) Na początek polecam zwyczajne jednorazówki :):):)
|
|
Wielkie dzięki za rady . A co do zakupu czegoś europejskiego to za taką samą cenę dostałbym co najwyżej golfa III lub audi 80 .... za dużo tego na łomżyńskich drogach już jeżdzi :/
|
|
mały pies ma małe zęby, duży pies ma duże zęby
|
|
Tam zawsze warto pójść, choćby dlatego, że zbytnio w sobotę wieczorem w Łomży nie ma gdzie pójść, by kulturalnie napić się piwa, a zwłaszcza jeśli ktoś lubi łomżyńską starówkę. Kiedyś było "Pod Papugami", upadło, mam nadzieję, że taki los nie spotka Kafeterii. W soboty zawsze były koncerty. Oby jakoś się poukładało i lokal został, bo starówka jest dla łomżyniaków i przyjezdnych, nie by stać pusta i cicha, ale by się nią można było pochwalić.
|
|
Proszę pisać poważnie i prawdę a nie bzdury!
|
|
Widziałem tylko "podróbki" chyba w Polo ale jednak to nie to samo. Mi najbardziej smakowały waniliowe i cynamonowe, jabłkowe też są niezłe ale nie polecam przesadzać z ilością ;)
|
|
Zdaje sie że widziałem w kauflandzie.
|
|
Kto kupuje tanio płaci dwa razy. Myślę jednak, że to naprawdę może być wina montażu, a nie samych okien.
|
|
jakim to trzeba byc bałwanem zeby ciągle na cb radiu puszczac sygnały karetki dziadek jaki jest to jest ale czasami mozna z nim pogadac a na tego młota nic nie działa . widac nie wszyscy wiedza do czego słuzy cb radio
|
|
Na pewno są osoby wartościowe,ale takiej szukaj ze świecą;-) Poza tym to są tam same kłamstwa,zresztą tak jak to napisałeś. Osoby opisujące się piszą to w samych super latywach.Co w większości jest nie prawdą.Uważam że nie jest to dobre miejsce do poszukiwania partnera.Ale życzę powodzenia;-) Pozdrawiam Rzeczy namacalne to iluzja.,prawdziwe są tylko myśli...
|
|
Jaka jest przybliżona cena cateringu za osobę i co się w tą cenę wlicza. Może ktoś z was zamawiał?
|
|
haha umawiacie się z botami :D http://www.odloty.pl/pl/kobiety/ogloszenia/lomza/245.html masz i się uspokój
|
|
Rozglądam się za mieszkaniem. Z chęcią poznam opinie osób, które niedawno nabywały nieruchomość, na co szczególnie trzeba zwrócić uwagę, jaka jest średnia cena za m kw., czy korzystały z ofert pośredników (i jeśli tak - z jakim efektem), gdzie najlepszy kredyt mieszkaniowy... Słowem bardziej doświadczonych poproszę o porady :)
|
|
Jak to "teraz"? A co to jakies zmiany byly? Byl i jest ordynatorem Dr. Poppe i to ona ma tam najwiecej do powiedzenia, jak liczysz na jakies 'fory" to nadal panuje jedna i ta sama zasada: "nie posmarujesz to nie pojedziesz"
|
|
ponawiam....... ktoś odzyskał karty i kontaktował sie z panią Minko?
|
|
2100 z egzaminem, tylko te dojazdy do mińska dużo podnoszą koszty. a to jest kurs 8 tygodniowy- weekendowy.a co do prawka to chyba nie bo ja też nie mam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |