Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pseudonim Biały... |
co to za maszynka że musisz ostrzyć noże w maszynkach philips shave nie trzeba ostrzyć a więc to twoją na smietnik wyrzuć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pseudonim Biały... |
Na Kazańskiej w bloku zdaje sie 28 Podgórze ma swoj sklep firmowy. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Tak jak pisałam wcześniej,daj sobie spokój;-)
|
|
Ehhh jaki uparty!
|
|
Maruda też się cieszy że Masumi jest szczęśliwa :):):):):):) Maruda miał dziś marny dzień , wszystko szło jak po grudzie od samego rana :(
|
|
www.mpklomza-waw.pl podstrona Rozkład jazdy Zapraszam
|
|
Piszcie
|
|
Dobranoc i powodzenia;-)
|
|
Najbardziej to teraz rozkwita MPK Łomża Będzie takie jak ZTM Warszawa
|
|
Masumi śpi już ? Czy wspomina jeszcze uroczy wieczór ???
|
|
głosujcie!! ;)
|
|
A ile można na tym zarobić ?????? Bo za darmoszkę to mi się klikać nie chce:):):):)
|
|
Jakaś nowa firma, zatrudniają pracowników??
|
|
Mam uprawnienia: operator obrabiarki ręcznej;D
|
|
komu sie spalil?
|
|
Tak, a po 7-9 latach wszystkie włosy już zostaną powyrywane.
|
|
A wiesz który to w Księżynie?
|
|
Idź i zobacz :)
|
|
20% znizki
|
|
xbox - bo tak
|
|
W okolicach ul. Zielonej w Piątnicy znaleziono klucze do samochodu Volkswagen-kontakt po godz. 16.30 pod nr tel. 600-358-228 "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
http://allegro.pl/dysk-120gb-gratis-przesylka-i1472274175.html
|
|
ale drogo
|
|
Drogo?? Chyba najtaniej na allegro. Już tak i tak obniżyłem cenę. Jak z Łomży ktoś kupi to za 85zl puszcze go.
|
|
skoro twierdzisz ze autopamty i tak pewnie bylyby w niskopodlogowych to po co gadasz o 2, 1 i4 ? skoro te linie to akurat stare autobusy? tak sie sklada ze 2 jezdzilam codziennie i wiekszosc jezdzacych z centrum to glownie uczniowie tzw zedli.. i co uwazasz ze zedle beda na tyle kulturalne zeby kupic bilet nie naruszając automatu? eee nie wydaje mi sie wystarczy spojrzeć na wnetrze autobusów tych linii ... troszeczke rozsadku a ja i tak twierdze ze łomża jest za mała na takie "luksusy"
|
|
Re Thomas: Proponuję więc ripostę społeczną w tym temacie. Podzielmy się historiami 9można zmienić fakty, by pozostać anonimowym) świadczącymi o tym, że Czeczeni to nie tylko ludzie "opisani" w pierwszych postach. Myślę, że to forum będzie monitorowane przez media, a autorzy obelg napiętnowani. niech tym razem pokażą też inne głosy z Łomży!
|
|
rusel87 wie do czego służą ogłoszenia???
|
|
Co to za firma
|
|
Pouczam? Kolego tomasz_wu, dla Twojej wiadomości, nie jestem pracownikiem Play, ale to raczej mało powinno Cię interesować... Nikogo nie pouczam, powiedziałem co wiem w tym temacie, ale widzę, że to zdecydowanie ponad siły niektórych forumowiczów. Nie będę już "pouczał", zapewne i tak nie wiesz o co mi chodziło, podyskutuj sobie z bizness i innymi użytkownikami "daty", którzy możliwośći operatorów liczą w kreskach na wyświetlaczach telefonów a szybkość transferu liczą w GB itp. Zapewne to będzie konstruktywna rozmowa, ale sens znany będzie tylko wtajemniczonym, czyli Wam. Człowiek nie może znać się na wszystkim, ale ja np. nie obrażam się i nie narzekam na wszystko, czego nie rozumiem. Postaraj się dostosować (posłuchać rad), jeżeli korzystanie z tel. kom. jest ponad Twoje siły, to istnieją również inne metody porozumiewania się na odległość. Pozdrawiam.
|
|
A jak tam z praca ogólnie. Czy ktoś się orientuje?
|
|
Niezupelnie dzialalem w MLM, chociaz pare razy probowano mnie wciagnac, ale przez dlugi czas, z bardzo bliska moglem sie temu przygladac. I widzialem w zasadzie wszystko co zostalo zawarte w poscie ktory cytowalem, wielkie obietnice, mamienie pieniedzmi, a pozniej rosnaca ilosc wkladanej pracy, inwestycje na kredyt i mieszkania zawalone towarem. Nie znam osobiscie nikogo, kto zaczal ten biznes kilkanascie lat temu i nadal go ciagnie, wszyscy zrezygnowali, nie powiem, ze nikt na tym nie zarobil, ale ani nie byl to "pasywny dochod" w zadnej mierze, wrecz przeciwnie, ani nikt nie zostal milionerem, a wiele osob stracilo pieniadze i znajomych. Co do wciskania, to wszystko jest kwestia szkolen i wbijanej do glowy ideologii. Czlowiek jest przekonywany, ze jest to najwspanialszy biznes, wielka szansa itd. Czy wierzac, ze posiadasz cos tak cennego, nie bedziesz namawial rodziny i znajomych? Nie zechcesz sie z nimi podzielic? W dodatku wielu ludzi niestety fascynuje mozliwosc manipulacji innymi, taka mala imitacja wladzy, te sieci bardzo chetnie to wykorzystuja. W polaczeniu z pedem za pieniadzem nietrudno sie pogubic. A wierz mi, ze wielu uczciwych ludzi bardzo szybko zmienilo sie pod wplywem tego prania mozgu, to nie tyle wina czlowieka, co jednak systemu. To system namawia do takich zachowan, a nie czlowiek go wypacza. Wracajac do samego oszczedzania i inwestowania... Oszczedzanie jest oczywiscie jak najbardziej wskazane, sam nie wyobrazam sobie zycia z pustym kontem i staram sie oszczednosci powiekszac. Jesli chodzi o inwestowanie, jest to oczywiscie jedna z form pomnazania pieniedzy. Problem jest jedynie taki, ze czlowiek powinien wiedziec co robi, miec swiadomosc, ze moze nie tylko zyskac, ale i stracic. Powinien znac swoje mozliwosci, cele i do nich dobierac forme inwestowania. Uswiadamianie ludzi, ze o finanse nalezy dbac, jest jak najbardziej pozytywne. Namawianie wszystkich na jeden produkt juz niekoniecznie. Wspomniany tu gdzies wczesniej procent skladany, chetnie wykorzystywany w MLM... Wspaniale dziala na wyobraznie, kiedy pokazujemy przyklady typu: masz 100 tys. W ciagu roku zyskujesz 50%, masz 150 tys. W kolejnym znow zyskujesz 50%. ile masz? Nie 200, ale juz 225 tys ! Wspaniale... Ale pokazmy jak to dziala w druga strone... Masz 100 tys, zyskujesz 50%, masz 150 tys. Ale w kolejnym roku tracisz 50%. Ile masz? 100 tys? Nie, juz tylko 75 tys.... Czy ludzie sa swiadomi, ze oprocz zysku moga rowniez wiele i szybko stracic? Ze inwestowanie to rowniez ryzyko, ze nie ma czegos takiego, jak ciagly zysk? Czy sa swiadomi, ze 30% sredniorocznie to fikcja? Ze to sie moze udac, ale usredniajac zysk na poziomie 10% to juz pelen sukces? Ze wielokrotnie takie inwestycje okazuja sie nie bardziej (a czasem mniej) oplacalne niz zwykla lokata? Ze moze byc i tak, ze za te 15 lat wyjma mniej niz wlozyli? Powiem otwarcie, owszem uwazam, ze sam sprzedawany produkt jest dobry. Natomiast wpisany w system MLM moze przyniesc wiele nieszczescia. Piszesz o uczciwosci. Przyznam ze na codzien nie zaprzatam sobie glowy tematem MLM, ale pogrzebalem chwile w necie na potrzeby dyskusji. I z tego co przeczytalem, nie widze tu "innej jakosci". Produkt ten jest dobry dla ludzi, ktorzy sa swiadomi czego potrzebuja i wybieraja go, bo najlepiej odpowiada ich potrzebom. Natomiast co dzieje sie dzieki wtykaniu go wszystkim? - namawianie do wziecia 3 polis, w ciagu chyba tygodnia o ile pamietam, aby rozpoczac wspolprace, bierz na kogo sie da... matke, siostre, brata, narzeczona... - wtykanie polisy, np z wkladem miesiecznym tysiaca zl. osobie, ktora zarabia 2 tys. z groszami... wiadomo, ze ta osoba zerwie umowe, bo nie da rady tego placic na dluzsza mete i oczywiscie wtopi pieniadze na kare - namawianie do brania kredytow hipotecznych, zeby zainwestowac - po prymitywne granie na emocjach typu "jestes facet, to pokaz ze masz jaja" - ludzie tracacy pieniadze, bo "doradca" czy jak tu nazwac ta osobe, zle dobrala im portfel, nie majacy pojecia co z tym zrobic i szukajacy porad na necie... - obiecywanie nierealnych i latwych zyskow - wciskanie produktu wszystkim, bez analizowania jakie maja cele (odlozenie na szkole dla dzieci, polisa na starosc, bezpieczna lokata kapitalu, czy moze szybki zysk, niewazny jest okres inwestowania, itp itd. dla wszystkich to samo...) - pomijanie realnych kosztow - platne szkolenia itd. W dodatku oczywiscie kazdy bedzie sie staral wciagnac ludzi do sieci, a nie tylko sprzedac im produkt, bo z tego ma wiekszy zysk. Niektorzy z nich na tym zarobia, ale wielu straci... Oczywiscie powie im sie, ze to ich wina... ale czy na pewno? Czy takie zachowania jak opisane powyzej, to tylko margines nieuczciwych ludzi, czy jednak to system promuje takie zachowania? To mi sie wlasnie nie podoba. Mi wystarczy jeden prosty fakt, czemu ludzie, twierdzacy, ze sa uczciwi, ze maja swietny produkt, nie chca rozmawiac publicznie, tylko kryja sie z tym jak zlodzieje i staraja sie osaczyc ofiare? Widze w tym pewna sprzecznosc... Pozdrawiam
|
|
RE Protagoras: 1. Nie oceniam. Podałem przykład inny niż tutaj obecne. 2. Zgadzam się. Przeważnie tak jest. Wychowali się w specyficznej dla nas kulturze i pewnie trzeba lat, by nauczyli się naszej. 3. Czy oby ta domena nie jest przypadłością człowieka jako takiego? W grupie przecież łatwiej, no i bardziej anonimowo...? Tyle, że na pewno inne sprawy zaczną wychodzić na wierzch w przypadku grupy Polaków, grupy Czeczenów, a choćby grupy Eskimosów, ale będą miały podobne podstawy. Ujście tylko będzie inne. 4. Mylisz się. Podam przykład UK: przysługuje Ci mieszkanie socjalne + zasiłki. Nie mówiąc już o tym jakie masz korzyści gdy Twoje dziecko tam się urodzi. Istnieje też dużo instytucji pomocy. Polak, którego opisałeś to typowa ciamajda, bez języka, orientacji w czymkolwiek, pojęciu o świecie i najprawdopodobniej jeszcze przebywająca nielegalnie w USA. 5. A podobają Ci się latynoski? One też szybko krągłe kształty zmieniają w kształty opadłe. Ale to ich wybór. Nie mi ustalać kanony piękna na tym świecie.
|
|
alize fajnie, ze ktos z branzy wreszcie to uczciwie napisal... bo od tego ciaglego wciskania kitu o milionowych zyskach, to juz sie niedobrze robi :)
|
|
Autor: sexoholik (190.242.42.---) Data: 20-02-11 15:40 Dzień dobry wszystkim Paniom. Piszę wprost ponieważ nie mam dużo czasu. Na dzisiejszy wieczór potrzebuję Panią aby mi towarzyszyła przy uroczystej kolacji. Pani musi udawać moją narzeczoną i to wszystko , płacę za ten wieczór 500 zł. Telefon kontaktowy 504 077 452. to mowisz ze walisz konia przed kompezm hahahahaah!
|
|
Ciekawe ile przyjdzie nam zapłącić za bilet przez takie "udogodnienie", bo to że cena biletu przy okazji niejako wzrośnie raczej jest pewne.
|
|
xbox - ciekawsze.
|
|
To ściema !!!! Nie ma czegoś takiego :):):):):)
|
|
z tego co wiem to zbliza sie wielki koniec tej hurtowni ale tak tylko gdzies slyszalem nie jestem w 100 % pewien
|
|
No właśnie nie ma czegoś takiego jak ogłoszenia. A jak się napisze to albo admin wrzuci albo nie to zależy od jego humoru. Jednym słowem ŻAL!!!!! Dlatego tu założyłem wątek. Pozdrawiam.
|
|
sexoholik myślisz że przed nosem kasą musze machać żeby panna poszła na kolacje ze mną. Szczebiotka ma racje . Za tą kase możesz narzeczoną kupić sobie w Sex Shopie . XXl wiek mamy w necie jesteś sexoholikiem a w realu zwykłym palantem z kasą .
|
|
a zbiór czego bardziej ciebie interesuje no i czy mieścisz się w wieku 23-45 bo niektóre mają taki wymóg
|
|
I bardzo dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem za:):):):):):):):)
|
|
albo na warszawskiej chyba 25
|
|
Korzystając z okazji że tylu ekspertów odwiedza ten temat chciałbym zapytać o karty i anteny do Wi Fi. Mam kilkadziesiąt metrów do jednego z łomżyńskich lokali z hot spotem chciałbym odbierać ich sygnał. Jaki konkretny sprzęt polecicie? Do 200-300 zł
|
|
warzyw
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dzieki, przeczytam. Swoją droga kilka lat temu przeżyłem coś co określa sie jako "paraliż senny" też ciekawe i dziwne uczucie. Pozdro
|
|
RE Rahtid: Owszem. Jesli Polacy dostaja socjal (a dostają jeśli chca wcale nie mały, można przeżyć) to staraja się często dorobić, ale tylko dlatego, że polityka tego państwa tak działa, że zmusza imigrantów do tego, by cos robic by lepiej funkcjonować w społeczeństwie. Znam mase przykładów ludzi, którzy żyją tam za tyle, by przeżyć, ale nigdzie nie jadą, bo mają równe szanse na podnoszenie swoich kwalifikacji. Co do lat 90-tych w Niemczech dyskutował nie będę bo wole się skupić na tym co jest teraz. Teraz jesli w UK narozrabiasz nie masz deportacji. Są to jednak zupełnie inne kwestie wynikające z umów międzynarodowych. Nie można przedkładać w niektórych kwestiach tak całkowicie systemu jaki reguluje relacje Polska-Niemcy z systemem Polska-Czeczenia. Mamy do czynienia z zupełnie różnymi podmiotami. Co do niesprawiedliwego traktowania przez media stron jak widac częstych konfliktów to się zgadzam. Media... Jednak co do nierównego traktowania przez prawo jednych i drugich to niekoniecznie. W UK jest masa instytucji walczących z rasizmem i chroniących mniejszości, u nas też są. No, a co do zachowań innych niż te do których jestesmy przyzwyczajeni to naprawde wynikaja one często z przebywania Czeczenów w takich a nie innych warunkach... Tu też polityka postępowania z uchodźcami nawala... bo gdyby zmuszała ich do innej aktywności niż tej o której większośc tu pisze to ich zachowania byłyby inne i doświadczenia z nimi też.
|
|
a na PSP też coś mają ?
|
|
do doktor Gocłowskiej i do Cwaliny bez problemu,
|
|
Dr Głębocka w Łomży przyjmie bez problemu. A ja osobiście bylam u dr Herud w Białymstoku i po pierwszej wizycie odnisłam b.dobre wrażenie;) I z tego co się orientowałam to w Białymstoku przymjmie do dalszego leczenia dr Grygorczuk i dr Urban ;)
|
|
_maly_ ja mam takie objawy kiedy chce mi się coś innego niż siku haha
|
|
Otworzyć burdel, zatrudnić studentki;D
|
|
Metoda na wnuczka;D
|
|
Na szkoleniu, na którym ja byłem teorie dawano bardziej do czytania w domu, o wiele wiecej praktyk było w zakresie, w ktorym nas szkolono. tak wiec warto tam sie szkolic, wykladowcy pierwsza klasa. polecam
|
|
Nie masz NK?To podaj inne foto,co Ci zależy? Ja nie oceniam Ciebie ani Twojego wieku,nie mogę tego robić bo Cię nie znam i Ty tego też nie powinieneś robić.....ale dzisiaj postąpiłeś nie fair.Tak poważni ludzie nie robią.To świadczy źle tylko o Tobie.
|
|
Fakt nie powinienem, przepraszam sexoholika i innych urażonych. Wielkie przepraszam.
|
|
ale to dziadostwo nie dziala!!! wrzuc na google slowa "foot pad detox scam" i dowiesz sie dlaczego zmieniaja one kolor itp. jedyna chyba metoda zeby oczyscic organizm to specialna dieta i duzo wody.
|
|
WKOŃCU TRAFIŁ SIĘ KTOŚ MĄDRY I WYMYŚLIŁ COŚ PRAKTYCZNEGO BRAVO POMYSL PIERWSZA KLASA
|
|
SAMOTNOŚĆ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |