Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uczciwa bieda!!!!!!!!!!!!!!!! |
ryskago: olej skur****** pier******** hu** zaje******. Czas na szklanicę szpirytusu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uczciwa bieda!!!!!!!!!!!!!!!! |
A jakoś umnie dobrze wszystko działa i woda jest Git a czemu uwas takie nieszczeście ? -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
LKS ŁOMZA MUSI NACZUC SIE GRAC W PIŁKE A NIE WISŁA KRAKÓW JAGA WISŁA ZAWSZE RAZEM JAGA JAGA JAGA JAGA JAGA JAGA JAGIELLONIA
|
|
Ja polecam gorąco Speeda. Są naprawdę dobrzy i ja na nich nie narzekam. A korzystam z ich usług juz parę ładnych lat bo ok 5. Na sprzęt tym bardziej nie narzekam mój pierwszy komp który od nich kupiłem działał bez zarzutu przez kilka ładnych lat. Ps. zepsute nagrywarkę wymieniają dużo szybciej :)
|
|
Budowa obwodnicy Łomży ma rozpocząć się w 2008 roku. Porozumienie pomiędzy GDDKiA oraz władzami miasta Łomża w sprawie kształtu przyszłego obejścia to ważny krok, zamykający etap wstępnych prac planistycznych. Prace planistyczne dotyczące wytyczenia trasy wyprowadzającej ciężki ruch tranzytowy poza centrum Łomży trwały od kilku miesięcy. Dzięki porozumieniu zawartemu pomiędzy GDDKiA i władzami Łomży przyszła obwodnica "nabrała kształtów". Nowa trasa ma zaczynać się w okolicy Konarzyc (na drodze Łomża - Ostrów Mazowiecka) przecinać drogi wojewódzkie Łomża - Mężenin, Łomża - Zambrów, rzekę Narew nowym mostem i dochodzić do drogi nr 61 Łomża - Augustów w okolicy Cydzyna lub Kisielnicy. Główny węzeł drogowy obwodnicy będzie usytuowany na przecięciu obwodnicy z drogą Łomża - Mężenin. Taka lokalizacja głównego węzła drogowego obwodnicy, umożliwi kierowanie ruchu drogowego w kierunku drogi nr 8 Warszawa - Białystok oraz przejmie ruch z kierunków: Ostrów Mazowiecka i Ostrołęka. Według wstępnych ustaleń miejscowości Łomża - Zambrów powinna połączyć droga dwupasmowa. Zakładany termin budowy obejścia Łomży w ciągu drogi nr 61 przypada na lata 2008-2010. Dodatkowo na drodze krajowej nr 61 przygotowywane są projekty budowy obwodnic: Stawisk, Grajewa, Szczuczyna, Rajgrodu i Bargłowa. Obwodnice najprawdopodobniej powstaną w latach 2010-2013. Źródło: GDDKiA O/Białystok >>Zapowiada sie fjanie tylko szkoda zę prace rusza dopiero w 2008 :/ -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
pewnie grom z jasnego nieba strzelił w przekaźnik .... oprócz braku zasięgu moja komóreczka jest głodna i co jakiś czas błagalnym piknięciem prosi o porcyjkę strawy w postaci energii elektrycznej :) oooooo właśnie dostałem smska - jest juz zasięg !!!
|
|
No napewno wiceprezydent wraz z swoim synem oglądają bajki i bawio się w boba budowniczego budują dorgi a puźniej jest psują albo wycinke drzew robio na placu zabaw a puźniej synek mówi że chce tak samo w żeczywistości :) To kto tutaj ogląda bajki :>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |